Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Lamex Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heeft een huidige capaciteit van 10.536 en is ontworpen door de architect Leslie Martin. Het Lamex Stadium is een groot stadion dat werd gebouwd in 1961 en voor het eerst diende als de thuisbasis van Stevenage Town en hun opvolger, Stevenage Athletic. Het stadion heeft momenteel een capaciteit van 10.536 personen en is ontworpen door de architect Leslie Martin.

Lamex Stadium Stevenage

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De club verhuisde uit het stadion in 1987, maar Stevenage Borough hervormde in 2002 en keerde terug om hun thuiswedstrijden te spelen in het Lamex Stadium. Het Lamex Stadium, voorheen bekend als Broadhall Way, is de thuisbasis van Stevenage Town en hun opvolger, Stevenage Athletic. Na het faillissement van Athletic in 1976 werd het stadion ongebruikt gelaten totdat in 1980 het nieuw gevormde Stevenage FC er hun thuis van maakte. De club speelde er tot 1987, toen ze verhuisden en hervormden als Stevenage Borough. In 2002 hervormde Borough opnieuw en keerde terug naar het Lamex Stadium om hun thuiswedstrijden te spelen. In 2004 promoveerde de club naar de voetbalcompetitie nadat de uitbreidingsclub Whitehawk ophield te bestaan. In 1996 werd de voetbalclub Broadhall Way promotie naar de voetbalcompetitie geweigerd omdat hun hoofdtribune niet voldeed aan de vereiste capaciteit van 6.000 plaatsen. Vervolgens begonnen ze aan een uitbreidingsprogramma met de bouw van een nieuwe hoofdtribune. In 2004, nadat Whitehawk was opgeheven, promoveerde de broadhall way voetbalclub naar de voetbalcompetitie. In 2009 werd het Lamex Stadium omgedoopt tot Broadhall Way na een sponsorovereenkomst met de Lamex-voedselgroep.

Manieren om naar The Lamex Stadium te reizen

Het Lamex Stadium ligt in het zuiden van de stad Stevenage, ongeveer anderhalve kilometer van het stadscentrum en het treinstation. De wandeling vanaf het station of het centrum duurt ongeveer 20 minuten. Er zijn verschillende bussen die het stadion passeren, waaronder lijn SB8 vanaf het treinstation en lijn 300 en SB5 vanaf het stadscentrum en het busstation. Wedstrijddagen, pendelbussen verbinden het stadion met het treinstation en het busstation. De diensten lopen vanaf twee uur voor aanvang van de wedstrijd. Adres: Broadhall Way, Stevenage, SG2 8RH

Stevenage Kaartjes

Tickets voor Stevenage-wedstrijden kunnen online, telefonisch of in de clubwinkel in het stadion worden gekocht. Kaartverkoop voor reguliere competitiewedstrijden in het Stevenage Stadium is zeldzaam, waarbij tickets meestal snel uitverkocht zijn. Prijzen voor tickets voor Stevenage-wedstrijden variëren afhankelijk van de tegenstander. Categorie B-spellen hebben lagere prijzen, terwijl staan meer kost. De prijs van een ticket stijgt met £ 2 voor categorie A-spellen. Het is ook £ 2 duurder om tickets op de dag te kopen.

Relevante internetlinks

Stevenagefc.com - Officiële website van Stevenage FC. Veel van de fans in het uitvak bij Orient begonnen al vroeg wat enthousiasme te tonen, maar verloren geleidelijk aan hun interesse naarmate de wedstrijd uitliep naar een 0-0 gelijkspel. Hoewel er geen plek is om bier te kopen in de Family-stand, alleen een kiosk die frisdranken, taarten en chips verkoopt, wees gewaarschuwd - het kan behoorlijk stil worden in dit gedeelte. Een lokale derby tegen Leyton Orient leverde niet veel opwinding op - ik hoorde geen enkel gezang van de Stevenage-fans. De Oriënt-fans in de uitstand begonnen met enig enthousiasme, maar werden gaandeweg rustiger naarmate de wedstrijd uitliep naar een 0-0 gelijkspel. Wees gewaarschuwd, er is geen bier beschikbaar zodra je in de Family-stand komt, alleen een kiosk voor frisdranken, taarten en chips.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Lamex Stadium Stevenage
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Lamex Stadium Stevenage
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Lamex Stadium Stevenage
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Lamex Stadium Stevenage

The Lamex Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heeft een huidige capaciteit van 10.536 en is ontworpen door de architect Leslie Martin. Het Lamex Stadium is een groot stadion dat werd gebouwd in 1961 en voor het eerst diende als de thuisbasis van Stevenage Town en hun opvolger, Stevenage Athletic. Het stadion heeft momenteel een capaciteit van 10.536 personen en is ontworpen door de architect Leslie Martin.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op