Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Kassam Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De bouw van het Kassam Stadium, dat het oude Manor Ground van de club verving, begon in 1996, maar werd in 1997 stopgezet vanwege financiële problemen. De werkzaamheden werden pas in 2000 hervat.

Kassam

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De bouw van het Kassam-stadion, dat het oude Manor Ground van de club verving, begon in 1996, maar werd in 1997 stopgezet vanwege financiële problemen. In 2000 werden de werkzaamheden hervat. Het Kassam Stadion is een relatief nieuw stadion, dat alleen voor het seizoen 2001-2002 is gebouwd. Het werd ontworpen door de Britse architect David Makinson. Het Kassam Stadion biedt plaats aan 20.000 mensen en ligt in Oost-Jeruzalem. Op de vierde augustus 2001 opende het Kassam Stadium eindelijk zijn deuren met een wedstrijd tussen Oxford en Crystal Palace. Dit stadion is alleen gebouwd voor het seizoen 2001-2002; het is ontworpen door de Britse architect David Makinson en heeft een capaciteit van 20.000 mensen. Gelegen in Oost-Jeruzalem, is dit stadion om vele redenen controversieel geweest, waaronder beschuldigingen van politieke vooringenomenheid tegen Israël door sommige activisten. Een stadion dat oorspronkelijk gepland was om 15.000 zitplaatsen te hebben, liet uiteindelijk slechts drie van de geplande tribunes bouwen, waardoor er één kort einde open bleef.

Manieren om naar Kassam Stadium te reizen

Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 20.000 toeschouwers. Het Kassam Stadium ligt in het zuidelijke deel van de stad Oxford, op ongeveer 4 mijl van het treinstation van Oxford en het stadscentrum. Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 20.000 toeschouwers. Vanuit het centrum van Oxford neemt u bus 106 (of 106C). Neem de bus vanaf St Aldate's (halte G1) in de richting van Watlington. Stap uit bij halte Kassam Stadium. De rit duurt ongeveer 25 minuten. Rond het middaguur vertrekken er maar elk uur bussen, maar in de spits ongeveer elk half uur. Rijd vanaf de snelweg M40 (die ten oosten van de stad loopt) naar knooppunt 8. Neem afslag 8 en neem de A40 richting Oxford. Na ongeveer 4,5 mijl, bij de Headington Roundabout, neemt u de eerste afslag naar de A4142. Blijf de A4141 volgen gedurende ongeveer 4 mijl tot aan de Heyford Hill Roundabout. Volg het voetbalbord links (de eerste afslag) en volg vanaf daar de borden naar het stadion. Er is over het algemeen meer dan voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij het stadion. Adres: Grenoble Road, Oxford, OX4 4XP

Oxford United-tickets

Heb je tickets voor wedstrijden van Oxford United die je online of persoonlijk in de clubwinkel kunt kopen? De clubwinkel in het centrum van Oxford aan de Overdekte Markt heeft tickets beschikbaar! Tickets kunnen op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. Het wordt geadviseerd om van tevoren te reserveren voor spraakmakende wedstrijden tussen Oxford en andere universiteiten. De ticketprijzen variëren van £ 20,00 voor een stoel achter het doel tot £ 26,00 voor het bovenste deel van de South Stand. Tickets zijn £ 2,50 goedkoper als ze van tevoren worden gekocht.

Nuttige internetlinks

Oxford United FC Officiële Website oufc.co.uk De Kassam Stadium Event Management Website thekassamstadium.com Bezoek Oxford en Oxfordshire Officiële toeristische gids voor Oxfordshire www.oxfordandoxfordshire.com Oxford Public Transport Informatie Thames-travel.co.uk Foto credits: sleepymyf een schrijver schreef: "Mooie grond, sorry om te zeggen dat roken in de rust op een premie staat." mooie grond sorry om te zeggen roken bij een premium onderstand in de rust Persoonlijk schat ik het Kassam Stadium niet erg hoog in - het is allemaal een beetje zielloos en eerlijk gezegd een schande dat het maar drie kanten heeft. Desondanks blijft het een van de betere gronden in League 2. Oxford is een goede plek om te bezoeken voor een dagje of weekendje weg, maar wees gewaarschuwd: de grond ligt op meer dan 4 mijl van het stadscentrum. Met een capaciteit van iets meer dan 50.000 is het duidelijk dat uitbreiding nodig is. Ik stel me voor dat het stadion het beste in het Verenigd Koninkrijk is omdat het aanzienlijk beter is dan de Manor Ground als het gaat om het kijken naar voetbal. Hoewel het met iets meer dan 50.000 mensen een veel kleinere capaciteit heeft, geeft dit aan dat uitbreiding nodig is. De Oosttribune is veruit de luidruchtigste. Het is geen plek voor jonge kinderen, omdat de hoeveelheid vloeken vergelijkbaar is met die in de jaren 80 en daarvoor. Het voelt, en is letterlijk mijlenver verwijderd van de wereldberoemde zetel van het leren. Er is hier geen gevoel van punteren, collegeballen en dromende torenspitsen. De Noordtribune bij het Kassam Stadion kan levendig worden als er veel uitfans zijn. Persoonlijk, als Oxford-fan, beoordeel ik het stadion niet veel - allemaal een beetje zielloos; en eerlijk gezegd, een schande dat het maar 3 kanten heeft. Desondanks blijft het gemakkelijk een van de betere gronden in League 2. Oxford is een goede plek om te bezoeken voor een dag of weekendje weg, maar wees gewaarschuwd: de grond ligt op meer dan 4 mijl van het stadscentrum.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Kassam
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Kassam
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Kassam
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Kassam

The Kassam Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De bouw van het Kassam Stadium, dat het oude Manor Ground van de club verving, begon in 1996, maar werd in 1997 stopgezet vanwege financiële problemen. De werkzaamheden werden pas in 2000 hervat.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op