Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Kashima Soccer Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion werd gebouwd in Kashima, Japan voor gebruik door de Kashima Antlers, die toen bekend stonden als J. League Division 1 club. De bouw van het Kashima Voetbalstadion begon in maart 1992 en werd iets meer dan een jaar later voltooid. Het stadion werd gebouwd in Kashima, Japan voor gebruik door de Kashima Antlers, die toen bekend stonden als J. League Division 1 club.

Kashimastadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De bouw van het Kashima Voetbalstadion begon in maart 1992 en werd een jaar later voltooid. Het stadion werd officieel geopend op 4 mei 1993 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Kashima Antlers en het Braziliaanse Fluminense (5-0). Het stadion was het eerste voetbalspecifieke stadion in Japan en bood aanvankelijk plaats aan 15.000 toeschouwers. Tussen 1999 en 2001 werd het stadion verder uitgebreid om in aanmerking te komen voor wedstrijden op het WK 2002. Tijdens het WK was het Kashima Soccer Stadium gastheer van drie groepswedstrijden. Het stadion werd op tijd voor de start van het voetbalseizoen geïnspecteerd en gerepareerd. In maart 2011 liep het stadion kleine schade op als gevolg van de aardbeving in Tohoku 9.0. Het stadion werd op tijd voor de start van het voetbalseizoen geïnspecteerd en gerepareerd.

Manieren om naar Kashima Soccer Stadium te reizen

Het stadion heeft een capaciteit van 10.000 en werd gebouwd in 2007. Het Kashima Voetbalstadion ligt ten noorden van de kleine stad Kashima, op ongeveer 3 kilometer van het centrum van Kashima en het Kashima-heiligdom. Het heeft een capaciteit van 10.000 mensen en het werd gebouwd in 2007. Het voetbalstadion Kashima is bereikbaar met de trein. Het station in de buurt van het stadion is alleen in gebruik tijdens voetbalwedstrijden, dus het is misschien het beste om een trein naar het stadion te nemen in plaats van te rijden. Het Kashima Soccer Stadium Station ligt aan de Kashima-lijn. Treinen kunnen worden ingestapt vanuit Kashima-Jing? station in het centrum van Kashima of vanaf Katori Station. Katori Station kan op zijn beurt worden bereikt vanuit Sakura (Chiba) of Narita met treinen vanaf de Narita Line. Er is een rechtstreekse dagelijkse trein van Tokyo Station naar Kashima-Jing? station. Op wedstrijddagen rijden er ook pendelbussen tussen Kashima-Jing? station en het stadion. Adres: 26-2 Jinkoji, Kashima, Ibaraki

Kashima Antlers Kaartjes

Tickets voor Kashima Antlers-spellen kunnen online worden gekocht, in de officiële clubwinkel in Kashima, in de clubwinkel op het mito-treinstation of in een van de 7Eleven-, FamilyMart-, Circle K-, Pia- of Lawson-gemakswinkels in het hele land. Kaarten kunnen op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Dit is meestal geen probleem voor Kashima Antlers, omdat ze de neiging hebben om een typische thuiswedstrijd uit te verkopen. Ticketprijzen variëren van $ 2.300 voor een stoel achter het doel tot $ 4.500 voor de beste stoelen op de hoofdtribune. Tickets zijn tot $ 1.000 duurder als ze op de dag van de wedstrijd worden gekocht.

Kashima Soccer Stadium tours

Tickets zijn te koop aan de kassa. Kashima Soccer Stadium biedt begeleide stadionrondleidingen met verschillende tentoonstellingen en duren ongeveer zeventig minuten. Tickets zijn te koop aan de kassa. Er zijn tours die elke maand op geselecteerde dagen en tijden op de officiële website worden uitgevoerd. Het stadion herbergt het Kashima Soccer Museum dat van maandag tot zaterdag geopend is van 10:00 tot 16:00 uur. De tour plus museum kost Y $ 1.000.

Relevante internetlinks

So-net.ne.jp - Officiële website van Kashima Antlers FC.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Kashimastadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Kashimastadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Kashimastadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Kashimastadium

Kashima Soccer Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion werd gebouwd in Kashima, Japan voor gebruik door de Kashima Antlers, die toen bekend stonden als J. League Division 1 club. De bouw van het Kashima Voetbalstadion begon in maart 1992 en werd iets meer dan een jaar later voltooid. Het stadion werd gebouwd in Kashima, Japan voor gebruik door de Kashima Antlers, die toen bekend stonden als J. League Division 1 club.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op