Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

JustWatch Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

JustWatch is een website die het gemakkelijk maakt om streaming titels te vinden. De website maakt gebruik van een aanbevelingssysteem om u te helpen obscure titels te vinden die u misschien bent vergeten. Met de watchlist-functie kunt u al uw favoriete films en televisieprogramma's op één plek bijhouden.

Justwatch

"justwatch"

jistwatch

just watch

just watch kosten

justwatch

justwatch belgique

justwatch kosten

justwatch nederland

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

justwatch.com

JustWatch is een zoekmachine die gebruikers helpt bij het opsporen van specifieke titels en waar ze deze kunnen vinden. Naast het helpen van gebruikers om geld te besparen op hun streamingdienst, bevat JustWatch ook informatie over de prijs van de specifieke titel.
JustWatch is een geweldig programma voor mensen die het koord doorknippen. Steeds meer mensen abonneren zich elke dag op meerdere streamingdiensten in plaats van te vertrouwen op traditionele kabel- en satellietbedrijven. JustWatch haalt het giswerk en onderzoek uit streaming, zodat kijkers gewoon kunnen vinden waar de beste prijzen voor hun favoriete shows allemaal op één plek zijn.
De service biedt een volglijstfunctie waarmee gebruikers al hun volglijsttitels in één ruimte kunnen bekijken. Dit is vooral handig omdat het voorkomt dat je in de wachtrij moet staan op verschillende streamingsites, in plaats daarvan kunnen gebruikers alles in één keer bijhouden. Bovendien is de watchlist-functie bijzonder interessant omdat gebruikers hiermee hun voortgang kunnen volgen en kunnen zien hoeveel ze van elke titel hebben bekeken.

Website Ontwerp

Website-ontwerp is een van mijn favoriete dingen om aan te werken als het gaat om zoekmachines. JustWatch is een website met een nachtmodusthema die lijkt op streamingsites, maar genoeg verschillen heeft om zich te onderscheiden als zijn eigen identiteit. Het logo en de branding zijn goed, het is eenvoudig en gemakkelijk herkenbaar als een donkergrijze achtergrond met pixels die een afspeelknop simuleren.
De menu's zijn gemakkelijk te navigeren. Het bovenste menu is het logo, de startpagina, nieuw, populair, volglijst en zoekopdracht. Naast de zoekbalk zit een join knop. Afgezien van het gele tabblad Account maken, is er een alternatief menu voor zaken als VEELGESTELDE VRAGEN, apps, over ons, talent, pers, API, imprint en privacybeleid.
Het secundaire menu bestaat uit een ingewikkeld filter voor films en televisieprogramma's. De categorieën omvatten films / tv-series, releasejaar, genre, prijs en beoordeling. De categorieën worden verder uitgesplitst in de tabbladen om zoekopdrachten te optimaliseren. Het is erg gaaf om op genre en jaar te kunnen zoeken naar wat er beschikbaar is.

Tevreden

JustWatch is een zoekmachine die kijkers de mogelijkheid biedt om films en televisieprogramma's te vinden. De volglijst en de aanbevolen titels zijn opvallende kenmerken van de website.
Het organisatiesysteem van de site is ongelooflijk. Hun belangrijkste categorieën omvatten het filteren van films of tv-programma's. Nog verder kunt u met het systeem het genre, het uitgebrachte jaar, de prijs en de beoordeling kiezen. De website haalt prijzen van alle streamingdiensten en vertelt kijkers welke dienst het beste tarief biedt voor de titel.
Ik heb, voordat ik een lidmaatschap met JustWatch aanmaakte, gespeeld met de quizinstellingen. Ik vond de quiz leuk en eenvoudig om te maken, waarbij kijkers konden kiezen uit een enorme lijst met titels, waaronder film- of serieposters. Elke keer dat ze erop klikken, vinden ze het leuk om meer gerelateerde titels te maken. Uit deze test vond ik oude obscure films die ik helemaal vergeten was. De resultaten worden gebruikt om gepersonaliseerde aanbevelingen voor kijkers te maken. Het is vergelijkbaar met Netflix, maar dan beter! Sommige categorieën zijn gebaseerd op de horlogegeschiedenis van andere gebruikers met een vergelijkbare smaak.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

De desktop browser versie van JustWatch is goed. Het heeft een uniek kleurenschema dat de nachtmodus nabootst en het gebruikt meer een marineblauwe monochromatische kleur in plaats van zwart met accenten van geel. De menu's zijn een beetje all over the place, maar omdat het programma zo geweldig is, is het vergeeflijk. Het verborgen menu is het menu dat niet vaak nodig is en bevat de veelgestelde vragen, over en andere categorieën die niet direct betrekking hebben op streaming.
De mobiele browser is grotendeels hetzelfde, maar de categorieën zijn sommige ingestort. Het is eenvoudig om de andere categorieën te openen om te zoeken. De mobiele applicatie is geweldig. Het is een gestroomlijnde ervaring. De app vertaalt de webpagina naar een laagdrempelige zoekmachine ervaring. De menu's staan onderaan in de app en zijn vereenvoudigd om alleen thuis, nieuw, populair en volglijst op te nemen. De zoekopdracht is gemakkelijk te herkennen in de rechterbovenhoek naast het JustWatch-logo. De beste manier om deze service te gebruiken is meer dan waarschijnlijk via de webbrowser, maar de app werkt bijna net zo goed.

Positieven

Er zijn veel positieve functies aan de website JustWatch. De streamingwebsites die onlangs zijn opgedoken, kunnen verwarrend zijn, maar JustWatch maakt het gemakkelijk om de beste prijzen te vinden door titels op te halen en informatie te verstrekken over welke websites de beste deals hebben.
Ondanks het feit dat Netflix, Amazon Prime en Hulu de beste streamingdiensten op de markt zijn, kijkt JustWatch naar ze allemaal om de laagste prijzen te vinden. Ze hebben ook opties op basis van of je de titel liever streamt of koopt.
Het onboarding-proces is een van mijn favoriete functies van de JustWatch-ervaring. Na het klikken op titels die ik leuk vind, verschijnen er meer titels die op elkaar lijken. De quiz is ongecompliceerd, maar sommige van de shows en films die opdoken waren nieuw voor me en gaven me een mooie dosis nostalgie.
De aanbevelingen van de website zijn zeer nauwkeurig. Ik heb een paar nieuwe shows gevonden die ik van plan ben toe te voegen aan mijn volglijst nadat ik de app een korte tijd heb gebruikt. De volglijst is erg handig voor mensen die veel media consumeren en moeite hebben met het bijhouden van series en afleveringen.
Het JustWatch organisatiesysteem is geweldig! Het doet me denken aan het Netflix-organisatiesysteem, maar dan beter. Er zijn verschillende categorieën op basis van wat andere gebruikers met uw kijkgeschiedenis ook leuk vinden. Toptitels op gratis services is een andere geweldige categorie! Er is ook een knop onderaan de pagina om aanbevelingen te vernieuwen.
De website JustWatch biedt de mogelijkheid om content te bekijken zonder je aan te melden voor een lidmaatschap. Dit wordt aangemoedigd, maar niet verplicht. De website biedt ook een volglijstfunctie die uw kijkgeschiedenis onthoudt van de browser die er toegang toe had.

Negatieven

Ik ben geen negatieven tegengekomen over JustWatch, wat geweldig is. Het ontwerp van de website is erg goed en de geleverde service is ook geweldig, vooral voor een gratis website.
Ik denk dat het nuttig zou zijn als het derde verborgen menu kan worden verplaatst om beter zichtbaar te zijn. Anders heb ik niets negatiefs te zeggen over het gebruik van deze streaming zoekmachine.

Verbeteringen nodig

Ik denk dat de menu's op de website wel wat meer ruimte kunnen gebruiken. Ik zou het derde menu met de over, FAQ, privacybeleid, etc. verplaatsen naar onderaan de webpagina, zodat het niet te veel ruimte in beslag neemt. De streaminggids hoeft ook niet zo veel te worden gewijzigd als de menu's; het is al erg goed, dus er is geen behoefte aan veranderingen.

Samenvatting

De beste zoekmachine voor streamingdiensten is JustWatch. De branding, het logo, het websiteontwerp en het thema van de nachtmodus zijn geweldig. De zoekmachine stelt gebruikers in staat om onverslaanbare prijzen te vinden. De volglijst is een geweldige functie waarmee kijkers al hun favoriete media op één plek kunnen volgen in plaats van meerdere wachtrijen voor streamingdiensten. Het meest verbazingwekkende deel van het gebruik van JustWatch is dat het 100% gratis is. Gebruikers worden niet onder druk gezet om een account aan te maken. Tenzij u de website op meerdere apparaten gebruikt, hoeft u zich niet aan te melden. Als u zich echter aanmeldt, is de volglijst een geweldige gecentraliseerde plek om titels bij te houden.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Justwatch

"justwatch"

jistwatch

just watch

just watch kosten

justwatch

justwatch belgique

justwatch kosten

justwatch nederland

JustWatch Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

JustWatch is een website die het gemakkelijk maakt om streaming titels te vinden. De website maakt gebruik van een aanbevelingssysteem om u te helpen obscure titels te vinden die u misschien bent vergeten. Met de watchlist-functie kunt u al uw favoriete films en televisieprogramma's op één plek bijhouden.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op