Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Jan Breydel Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion werd gebouwd voor Eredivisie-club FC Groningen, die er tot 1988 hun thuiswedstrijden speelden. Het Jan Breydel Stadion heeft een capaciteit van 36.041 toeschouwers. Jan Breydel Stadion werd gebouwd in 1974 en een jaar later geopend in 1975. Het werd gebouwd voor Eredivisie-club FC Groningen en speelden er tot 1988 hun thuiswedstrijden. Het Jan Breydelstadion heeft een capaciteit van 36.041 toeschouwers.

Janbreydel

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De totale kosten van het stadion, dat gelijkelijk werd verdeeld tussen de twee clubs, bedroeg £ 1,2 miljoen. Het Jan Breydel Stadion werd gebouwd in 1974 en een jaar later geopend in 1975. Het werd gebouwd door de stad Brugge met als doel beide Brugse clubs een gedeelde woning te bieden die hun aparte terreinen kon vervangen. De totale kosten van het stadion, dat gelijkelijk werd verdeeld tussen de twee clubs, bedroeg £ 1,2 miljoen. Voorafgaand aan de Olympische Zomerspelen van 1936 stond het stadion simpelweg bekend als Olympiastadion. Het kon slechts plaats bieden aan ongeveer 25.000 toeschouwers vanwege de kleine omvang. De terrassen van het stadion werden in de jaren 1990 omgebouwd tot zithoeken, waardoor de capaciteit werd teruggebracht tot minder dan 20.000 zitplaatsen. Omdat het stadion werd geselecteerd als speellocatie voor het EK 2000, moest het worden uitgebreid tot een minimale capaciteit van ten minste 30.000. Om in aanmerking te komen voor subsidies van de Vlaamse overheid was een meer Vlaamse naam nodig. Dit leidde tot de naamsverandering naar Jan Breydelstadion, een volksheld uit het 14de-eeuwse Brugge. De bouw van twee uitgebreide tribunes aan de korte uiteinden en de renovatie van de twee tribunes aan de lange zijden werden voltooid in 1999. Tijdens het Euro 2000-toernooi was het Jan Breydelstadion gastheer van drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen Frankrijk en Spanje (3-1). Ze hopen tegen de start van het seizoen 2019-20 hun nieuwe thuis te kunnen betrekken. Als deze plannen doorgaan, wil Cercle Brugge het Jan Breydel Stadion herontwikkelen tot een kleinere zaal met een geschatte capaciteit van 12.000 zitplaatsen. (foto's van het huidige Jan Breydel Stadion hieronder)

Manieren om naar het Jan Breydel Stadion te reizen

Het Jan Breydelstadion ligt in het westen van Brugge, op ongeveer 3,5 kilometer van het stadscentrum en het centraal station. Het stadion is bereikbaar met de bus. Vanaf het centraal station neemt u lijn 5 of 15 richting St.-Andries. De busrit duurt ongeveer 15 minuten en het is nog eens 5 minuten lopen vanaf halte Sint-Andries. Adres: Olympialaan 74, 8200 St.-Andries (Brugge)

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Jan BreydelStadion

Toch is het stadion te bereiken met het openbaar vervoer en zijn er ook voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Jan Breydel Stadion ligt in een woonwijk, hoewel er een paar pubs en restaurants in de buurt zijn. Natuurlijk verbleken de opties in vergelijking met het prachtige stadscentrum van Brugge. Toch is het stadion te bereiken met het openbaar vervoer of parkeren. Als je op zoek bent naar een plek om te verblijven in de buurt van Jan Breydel Stadion, dan zijn er een paar bed & breakfasts in de buurt. Klik hier om hun opties te bekijken. Een verblijf in het historische centrum van Brugge is misschien de betere optie als je wat tijd over hebt. Een overzicht van hotels is hier beschikbaar.

Club Brugge Tickets

Tickets voor wedstrijden van Club Brugge kunnen online, aan de kassa van het stadion of persoonlijk worden gekocht. Op de dag van de wedstrijd gaan de kassa's bij het stadion open vanaf 1,5 uur voor de aftrap. De toeschouwersaantallen van Club Brugge behoren tot de hoogste in de competitie, maar voor de meeste wedstrijden zullen tickets gemakkelijk beschikbaar zijn. Voor de meeste wedstrijden van Club Brugge kosten tickets meestal rond de €15,00 tot ?40,00. Voor hun wedstrijden tegen Anderlecht, Cercle, Genk, Gent en Standard kunnen de prijzen echter variëren van €20,00 tot €60,00. Voor meer informatie kunt u bellen naar +32 (0) 50 40 21 35 of een e-mail sturen naar [email protected]

Cercle Brugge Tickets

Tickets voor cercle Brugge wedstrijden kunnen online of aan de kassa in het stadion gekocht worden. Kaarten zijn te koop aan de poorten van het stadion op de dag van de wedstrijd vanaf 1,5 uur voor de aftrap. De Cercle Brugge is bijna nooit uitverkocht. Tickets voor Cercle-wedstrijden variëren in prijs van 10 dollar voor een stoel achter het doel tot 30 dollar voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Verschillende delen van het stadion zijn nog gesloten vanwege cercle-wedstrijden. Wil je meer weten over de beschikbare kaarten, bel dan naar +32 (0)50 38 91 93 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

Clubbrugge.be - De officiële website van Club Brugge KV. Cerclebrugge.be - De officiële website van Cercle Brugge KSV. Brugge.be - De toeristische website van de stad Brugge. Delijn.be - De informatie- en reisplanner van het openbaar vervoer voor de stad Brugge. Brad schreef: Ik ging naar het stadion van Brugge op een cruise de dag na hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Kortrijk. Ik zou een truitje halen, maar het was internationale vakantie dus de winkels waren niet open. Ondanks dat, toen ik en mijn vader door het stadion liepen, ontmoetten we een aantal vriendelijke welbespraakte Engelse meisjes die erg trouwe supporters leken. Ze vertelden ons over de geschiedenis en over de Club. Ik zal ze volgend jaar gaan volgen en zou Brugge aanraden om te bezoeken. Ik ging naar het stadion op een cruise de dag na hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Kortrijk. Ik zou een truitje halen maar het was internationale vakantie dus de winkels waren niet open. Ondanks dat, toen ik en mijn vader door het stadion liepen, ontmoetten we een aantal aardige goed gesproken Engelse meisjes die zeer loyale steun en toeverlaat leken. Ze vertelden ons over de geschiedenis en over de Club. Ik zal ze volgend jaar gaan volgen en zou Brugge aanraden om te bezoeken. We dronken in een stad in de buurt van het stadion en spraken met enkele fans voordat we naar de wedstrijd gingen. De sfeer was goed en de service in de rust was veel efficiënter dan in Amerikaanse stadions! De wedstrijd eindigde in 0-0, maar ik heb genoten van mijn bezoek aan dit stadion. 's Avonds hebben we een paar drankjes gedronken in de stad en zijn toen naar de grond gegaan. We hadden een paar drankjes in een pub op ongeveer 5 minuten van het stadion en hadden een praatje met een paar van de lokale fans voordat we naar het stadion gingen. De sfeer was goed. Met alle Europese stadions buiten, was de service in de rust veel efficiënter! De wedstrijd eindigde in 0-0, maar ik heb genoten van mijn bezoek aan dit stadion. Paul schreef: Pas op dames, ik nam mijn partner mee en het enige damestoilet in het uitvak is het eenzame kubusje in de mannentoiletten. Een schande in 2012 en de club zou zich moeten schamen voor zulke slechte faciliteiten. Deze reis was er echt een teleurstelling door! Alon met de 7 mijl heen en terug lopen de Belgische politie stond erop Newcastle fans lopen als ze ons niet toe te staan op bussen of taxi's. Let op dames. Ik nam mijn partner mee en het enige damestoilet in het verre uiteinde is de eenzame kubus in de mannentoiletten. Een absolute schande in 2012 en de club zou zich moeten schamen voor zulke slechte faciliteiten. Het maakte onze reis een echte teleurstelling! Bovendien, met de 7 mijl heen en terug lopen de Belgische politie drong er bij Newcastle-fans op aan om te lopen omdat ze ons niet zouden toestaan op bussen of taxi's.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Janbreydel
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Janbreydel
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Janbreydel
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Janbreydel

Jan Breydel Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion werd gebouwd voor Eredivisie-club FC Groningen, die er tot 1988 hun thuiswedstrijden speelden. Het Jan Breydel Stadion heeft een capaciteit van 36.041 toeschouwers. Jan Breydel Stadion werd gebouwd in 1974 en een jaar later geopend in 1975. Het werd gebouwd voor Eredivisie-club FC Groningen en speelden er tot 1988 hun thuiswedstrijden. Het Jan Breydelstadion heeft een capaciteit van 36.041 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op