Pro League
Za 20:30
Pro League
Za 20:30
Pro League
Zo 18:30
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Er gelden regels en beperkingen. Check de voorwaarden van de individuele locatie en provider. De aanbieding is mogelijk verlopen op het moment van aflossing. Gokken vereist verantwoord handelen. Je moet 18 jaar of ouder zijn om in te wisselen.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Investigation Discovery Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Investigation Discovery is een van de populairste kanalen op televisie en staat bekend om zijn true crime-verhalen. Elke show is erg interessant en helpt je om je ogen te openen voor de donkere kant van de samenleving en misdaad.

Investigation Discovery

investigation discovery europe

"discovery +"

"discovery plus"

clickbait kisscartoon

discovery plus inloggen

discovery plus kosten

discovery plus samen met hbo max

discovery plus storing

id discovery

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 03.Juni 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

investigationdiscovery.com

Misdaadshows zijn een spannende guilty pleasure. De line-up van misdaadshows is behoorlijk grimmig, met verhalen over mannen die vrouwen vermoorden, vrouwen die man neersteken, stalkers, ontvoerders en moordenaars. Hoewel het element van spanning en schokwaarde iets is waar we allemaal geen genoeg van kunnen krijgen, is het ook een zeer gevaarlijke hobby.
De meesten van ons genieten van deze opwindende verhaallijnen met kronkelende verhalen. Gelukkig ben ik niet de enige met id-syndroom, er zijn miljoenen die afstemmen, waardoor Investigation Discovery een van de meest bekeken tv-kanalen ter wereld is.
Investigation Discovery is een kabelnetwerk dat een sterke daling van het aantal kijkers ervaart, maar het slaagt erin om te blijven hangen vanwege de consistent hoge ranking onder vrouwelijke kijkers tussen de leeftijdsgroep 24-54 jaar. Hoewel de meerderheid van de kijkers volwassen vrouwen zijn, kijken mannen ook naar Investigation Discovery.
Investigation Discovery is de afgelopen jaren zo populair geworden dat beroemdheden als Nicki Minaj, Lady Gaga en Serena Williams hun verslaving aan deze documentaire-achtige re-enactment van true crime hebben toegegeven.

Cijfers liegen niet

Nielsen meldt dat Investigation Discovery Q4, 2015 eindigde als het meest bekeken kabelnetwerk met de advertentie onder vrouwen tussen 25-54 jaar. Het kanaal had bijna 900.000 kijkers in prime time en het aantal groeit sindsdien met 10% per jaar. Het is een van de weinige kanalen die consequent in de Top 20-kanalenlijst zijn beland en slechts 15 jaar geleden zijn gelanceerd.

Welkom bij het online spectrum

97% van de gebruikers meldde dat ze in de afgelopen 12 maanden waren overgestapt naar een streamingdienst. Met de opkomst van online streamingdiensten maakt de kabel-tv-business een steile daling door. Gebruikers schakelen over naar diensten zoals Netflix, Amazon Prime, Hulu in tegenstelling tot het onderhouden van hun reguliere kabel-tv- of satelliet-tv-verbinding. Deze verschuiving kan worden samengevat in een review op Influenster.com. 97% van de gebruikers meldde dat ze in de afgelopen 12 maanden waren overgestapt naar een streamingdienst.
Ik ben teleurgesteld dat Investigation Discovery niet langer beschikbaar is op onze tv vanwege het ontbreken van DirecTV of Dish Network. Ik ben dankbaar voor andere streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime waarmee ik enkele van mijn favoriete shows kan bekijken. Ik mis echter de dagen dat ik elke show op Investigation Discovery kon bingewatchen.
Dit artikel geeft een overzicht van de huidige staat van het aantal kijkers en hoe dit van invloed is op verschillende mediabedrijven. Beleggers reageren sterk op de verandering, waarbij traditionele mediaaandelen zware verliezen lijden. Er zitten echter een aantal goednieuwsverhalen in dit verhaal; namelijk dat Investigation Discovery een eigen streamingdienst heeft gelanceerd, waardoor kabel- of satelliet-tv niet meer nodig is. Deze service is beschikbaar op investigativediscovery.com, zodat kijkers er overal toegang toe hebben en op elk moment toegang hebben tot internet.

Geschiedenis

Investigation Discovery, of DCN, is een televisienetwerk dat werd gelanceerd in 1996 en is een van de vier cruciale digitale netwerken die Discovery Corporation in 1996 oprichtte.
Acht jaar geleden gingen NY Times Television en Discovery Communications een joint venture aan om het kanaal samen te runnen. Tot 2002 was dit kanaal beschikbaar in 14 miljoen huishoudens met partnerschappen die zich richtten op het creëren van inhoud zoals geschiedenisshows, hedendaagse geschiedenis en actualiteiten.
In 2003 werd het kanaal omgedoopt tot Discovery Times, wat een verschuiving in inhoud signaleerde - gericht op de cultuur van de Verenigde Staten. In 2006 verkocht NY Times zijn belang in Discovery Time terug aan Discovery Communications, wat de oorspronkelijke maker volledige vrijheid gaf. In januari 2008 werd Investigation Discovery (ID) omgedoopt tot een uitsluitend op misdaad gericht kanaal met een hernieuwde focus op waargebeurde misdaadverhalen.
In 2018 werd ID het zesde meest bekeken kanaal in een kabelnetwerk, het op een na hoogst gewaardeerde kabelnetwerk onder vrouwen en nummer 1 in het true crime-genre.

Ontwerpen

Investigation Discovery heeft een strak ontwerp. Alle elementen zijn goed gerangschikt, waardoor het gemakkelijk is om rond te bladeren. De ruimteblauwe achtergrond van de website met witte tekst ziet er geweldig uit samen, en de roze CTA-knoppen voor ? Nu kijken? maken het nog specialer. Er is een goede doorstroming door de website, met kleine details zoals de roze vervolgkeuzepijl voor ? Toont? duidelijk worden gemarkeerd. Dergelijke ingewikkelde elementen zijn aanwezig op de hele website - te beginnen met de startpagina.
Terwijl je naar beneden scrolt, zie je twee kleine miniaturen gecategoriseerd als Unlocked Episodes, ID Go Original Series, Rediscover Unlock Series om er maar een paar te noemen. Deze hebben een schuifregelaarindeling en als u op de pijl klikt, wordt een trailer voor een andere show geopend. Nogmaals, je ziet een roze verticale lijn bij de titel, die de stroom gelijkmatig houdt.
De gebruikersinteractiebanner voor de voettekst is goed gedaan met een transparant blauw vak met de kop "Have A Tip?" gevolgd door witte teksten en een roze CTA. De kleur vloeit soepel in elk element dat de hele website aan elkaar lijmt.
Ten slotte ziet u onderaan de pagina de partnerkanalen gevolgd door een nieuwsbriefabonnement. Beide hebben een hoge ontwerpwaarde zonder de doorstroming te belemmeren. Als u verder gaat met de voettekst, ziet u bijbehorende platforms, samen met onze sites en algemene communicatierichtlijnen.
Het belangrijkste element van de streamingervaring is hetzelfde en inhoud kan worden bekeken zodra deze is gekoppeld aan uw tv-serviceprovider.

Tevreden

Investigation Discovery is veruit de meest uitgebreide bibliotheek met misdaadthemaprogramma's op internet. Met meer dan 5.000 afleveringen kun je niet fout gaan met het starten met hun ID-kanaal. Van de favoriete show van de kijker, "Homicide Hunter", tot shows zoals "Evil Lies Here?" en "Disappeared?" die lovend worden ontvangen, Investigation Discovery heeft iets voor iedereen die van true crime houdt. Dit kanaal is een geweldige manier om te verdwalen in de verhaallijnen en getuige te zijn van een geweldige kijkervaring.
Je kunt elk streamingnetwerk hebben dat je wilt, maar als je documentaires-achtige shows met hoge productiewaarden en uitzonderlijk re-enactment wilt bekijken, kun je dit op geen van de netwerken doen. De productiewaarde en de buitengewone re-enactment zijn wat deze shows onderscheidt van de rest. Elke dollar die aan een aflevering wordt uitgegeven, kost ongeveer $ 300.000 - tien keer meer dan de gemiddelde productiekosten van tv-programma's.
Ondanks dat het populair is onder fans, is de populariteit van ID wat het de broodnodige boost geeft te midden van tegenspoed. Gepassioneerde fans van ID zijn niet bereid om over te stappen naar streamingdiensten vanwege dit kanaal, wat iets zegt over hun inzet. Shows zoals ? Bodycam?, ? Vastgelegd op camera: de onvertelde verhalen?, ? Verbrijzeld?? Amerikaans Monster? en? People Magazine onderzoekt? zijn enkele van de shows bekeken in grote aantallen.

Titels die je aandacht trekken

Er is dus zeker voor elk wat wils. Zowel "Kan het niet echt een clickbait noemen als de inhoud binnenin top is" en "Er is dus zeker voor elk wat wils" zijn waar.

Desktop/mobiele ervaring

Investigation Discovery is niet alleen een kanaal, maar eerder een gemeenschap van mensen die genieten van waargebeurde misdaadverhalen. U kunt casestudy's, verhalen en leesmateriaal bekijken op de website. Deze meeslepende en meeslepende true crime-verhalen wekken de detective in je wakker, of je nu Investigation Discovery streamt vanaf je pc/Mac of bekijkt op je televisie of mobiele telefoon. Je zult verslaafd zijn!

Waarom streamen de meeste gebruikers via ID Go?

Met streaming kunt u de website met duizenden afleveringen bekijken. Je kunt volledige seizoenen bingewatchen en toegang krijgen tot de vroege premières van nagelbijtende misdaadshows via een goed ontworpen app.
Waar u ook bent, u kunt Investigation Discovery bekijken via de ID Go-app. Alle inhoud die op televisie wordt uitgezonden, is dezelfde dag beschikbaar in de app, dus er is geen kans dat er een aflevering wordt gemist.
Met de ID Go-app ga je verder waar je gebleven was en mis je geen beat. Bovendien kunt u met de app uw eigen afspeellijst maken die u later op uw gemak kunt bekijken.

Plannen & Prijzen

Investigation Discovery is gratis beschikbaar op kabel-tv en satelliet-tv-servicekanalen. De inhoud kan worden doorzocht via de website of ID Go-app op Android en iOS.

Suggesties die ik heb voor Investigation Discovery

Ik vind dat Investigation Discovery als onafhankelijke show moet worden aangeboden. Veel mensen zouden overwegen om het naast andere services zoals Netflix, Amazon Prime en DirecTV te pluggen. Als de ontwikkelaars zich op dit aspect concentreren, kunnen ze een groot aantal doelgroepen vastleggen.

Conclusie

Onderzoek Discovery heeft me geleerd om alles en iedereen in vraag te stellen, ook al lijkt het in eerste instantie onnozel. Grinnikend - op een serieuze noot, als je toegang hebt tot kabel-tv of satelliet-tv-netwerk, zou ik je willen aansporen om te genieten van Investigation Discovery via de website en ID Go-app.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Investigation Discovery

investigation discovery europe

"discovery +"

"discovery plus"

clickbait kisscartoon

discovery plus inloggen

discovery plus kosten

discovery plus samen met hbo max

discovery plus storing

id discovery

inv discovery

investigation discovery

investigation discovery app

investigation discovery free

investigation discovery gemist

investigation discovery gratis

investigation discovery live stream

investigation discovery online gratis

investigation discovery online kijken

investigation discovery programma's

investigation discovery tv programma's