Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

IAI Stadium Nihondaira: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De nieuw opgerichte Shimizu S-Pulse had een nieuw huis nodig voor hun competitielidmaatschap, dus IAI Stadium Nihondaira werd gebouwd om hen er een te bieden.

Iai Stadium Nihondaira

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion, dat plaats biedt aan 25.000 toeschouwers, bevindt zich in de stad Miyagi en werd geopend in 2003. IAI Stadium Nihondaira werd gebouwd om het nieuw opgerichte Shimizu S-Pulse een thuis te bieden na hun toelating om deel uit te maken van de J-League. Het stadion, gelegen in de stad Miyagi, werd geopend in 2003. Het stadion werd geopend in 1991 en werd oorspronkelijk gebruikt voor voetbal op de middelbare school. Pas in 1993 ging de J-League van start, waardoor er aanvankelijk slechts 10.000 toeschouwers aanwezig konden zijn. Het stadion is uitgebreid tot 18.500 zitplaatsen en onderging een renovatie in 2002-2003, waardoor iets meer dan 20.000 zitplaatsen aan de huidige capaciteit werden toegevoegd. In 2009 veranderde het stadion zijn naam in The Outsourcing Stadium na een sponsordeal met naamrechten. Vier jaar later, in 2013, veranderde het stadion zijn naam opnieuw in IAI Stadium Nihondaira na een nieuwe naamgevingsrechtenovereenkomst. Op een heldere dag is mount Fuji duidelijk zichtbaar vanaf de tribunes.

Manieren om naar IAI Stadium Nihondaira te reizen

Het IAI Stadium Nihondaira ligt in het zuiden van de wijk Shimizu van de stad Shizuoka. Het stadion ligt ongeveer 5 kilometer ten zuiden van het centrum van Shimizu en het treinstation van Shimizu, en ongeveer 12 kilometer ten oosten van het centrum van Shizuoka. Op wedstrijddagen rijden er pendelbussen van het treinstation Shimizu naar het IAI-stadion van 3 uur voor de wedstrijd tot 45 minuten na de wedstrijd. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Als er een noodgeval is, kunt u altijd contact opnemen met het personeel bij de receptie van een van de twee hotels in de buurt van het stadion. Shimizu treinstation ligt aan de Tokaido Main Line. Het wordt bediend door JR Central, maar het is niet op de Tokaido Shinkansen. Het dichtstbijzijnde Shinkansen station is Shizuoka, waar je kunt overstappen op een regionale trein naar Shimizu. Treinen tussen Shizuoka en Shimizu rijden regelmatig en de reis duurt slechts ongeveer 10 minuten. Als u vanuit Fuji in het noorden komt, kunt u een directe trein naar Shimizu nemen, maar als u vanaf station Shin-Fuji Shinkansen komt, is een overstap bij Shizuoka vereist. Adres: #424-0926 3880-1, Muramatsu, Shimizu-ku, Shizuoka-shi

Shimizu S-Pulse Tickets

Tickets voor Shimizu S-Pulse-wedstrijden kunnen online worden gekocht via het J-League-portaal, Ticket Pia, Seven Ticket, Lawson Ticket of Eplus. Tickets kunnen worden gekocht bij verschillende S-Pulse-winkels in de regio, waaronder die van ???????? 2-7-20 in Shimizu en ???????? 12-18 in Shizuoka. Anders kunnen tickets worden gekocht bij zelfbedieningskaartautomaten in elke 7Eleven, Family Mart, Lawson, Pia, Circle K, Sunkus, Ministop of Eplus-supermarkt. Als er voor de meeste wedstrijden nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd worden gekocht bij de kassa's van het stadion. Ticketprijzen voor het spel variëren van Y $ 2.500 voor een tweederangs niet-gereserveerde stoel achter het doel tot Y $ 6.300 voor de centrale stoelen aan de zijkanten. Tickets zijn Y $ 500 duurder als ze op de dag zelf worden gekocht. De Shimizu S-Pulse spelen regelmatig spraakmakende wedstrijden, zoals de derby tegen Jubilo Iwata in Shizuoka Stadium ECOPA, ongeveer 50 kilometer ten westen van Shizuoka.

Relevante internetlinks

De Shimizu S-Pulse website is de officiële website van het team. Het heeft informatie over toeristische attracties in Shizuoka, evenals een treinreisplanner. Hyperdia is ook een Japanse treinreisplanner.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Iai Stadium Nihondaira
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Iai Stadium Nihondaira
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Iai Stadium Nihondaira
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Iai Stadium Nihondaira

IAI Stadium Nihondaira: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De nieuw opgerichte Shimizu S-Pulse had een nieuw huis nodig voor hun competitielidmaatschap, dus IAI Stadium Nihondaira werd gebouwd om hen er een te bieden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op