Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Holstein-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De eerste tribune, met een capaciteit van 8.500 toeschouwers, werd gebouwd in 1922. Het Holstein-Stadion, aanvankelijk Holsteinplatz geheten, opende op 15 oktober 1911 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen FV Holstein en Preussen Berlin. De eerste tribune, met een capaciteit van 8.500 toeschouwers, werd gebouwd in 1922.

Holstein Stadion Kiel

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Pas in 1934 werden de tribunes gebouwd en de officiële naam van het stadion â Holstein-Stadion â werd in 1938 aangenomen. Het Holstein-Stadion, dat oorspronkelijk Holsteinplatz heette, werd geopend op 15 oktober 1911 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen FV Holstein en Preussen Berlin. Het had op dat moment slechts één houten standaard. De tribunes werden gebouwd in 1934 en de officiële naam van het stadion, Holstein-Stadion, werd in 1938 aangenomen. Na de Eerste Wereldoorlog ging een nieuw opgerichte Duitse sportclub genaamd KSV Holstein de grond in. De grond bleek al snel te klein en de club werd in 1922 uitgebreid met een nieuwe tribune en aarden oevers aan de andere kant. Op dit moment zou het ongeveer 8.000 toeschouwers kunnen bevatten. Het stadion bleef de volgende decennia worden uitgebreid en bereikte zijn huidige capaciteit van 30.000 mensen in de jaren 1950. In de jaren 1940 werd het echter grotendeels verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog en het duurde tot 1950 voordat het werd herbouwd. Een jaar later werd het recordaantal toeschouwers van het stadion gevestigd toen 30.000 fans een wedstrijd tussen Holstein en HSV bijwoonden. De volgende decennia werden gekenmerkt door weinig ontwikkeling met de opmerkelijke uitzondering van de installatie van schijnwerpers en de hernoeming van het stadion naar Holstein-Stadion. De club trok in die jaren zelden meer dan een paar duizend toeschouwers. Tegen de jaren 1990 was het stadion langzaam in verval geraakt. Hoewel de mogelijkheden van herontwikkeling of verhuizing naar een nieuw stadion werden verkend, werd er weinig actie ondernomen. Het duurde tot 2005, toen de Duitse FA het stadion ongeschikt achtte om wedstrijden te organiseren, dat de situatie urgent genoeg werd om actie te ondernemen. Hierdoor werden twee nieuwe overdekte tribunes gebouwd die in 2006 werden geopend. Verdere verbeteringen werden in de komende jaren aangebracht en in 2018 kondigde de club plannen aan om het stadion verder uit te breiden met een nieuwe Oosttribune, die, wanneer voltooid in 2018, de capaciteit tot 15.000 mensen zou moeten verhogen.

Manieren om naar het Holstein-Stadion te reizen

Het Holstein-Stadion ligt in het noorden van de stad Kiel, in de buurt van de oude binnenstad en het centraal station. Het stadion kan worden bereikt met bus 91, die vertrekt vanaf het centraal station of kan dichter bij de oude stad op Andreas-Gayk-Straãe worden genomen. De reis duurt iets minder dan 20 minuten. Stap uit bij halte Am Stadion en loop naar het stadion. Bus 91 rijdt slechts één keer per 30 minuten en heeft een beperkte service in de daluren, dus bus 11, 501/502 of 900/901 kan handiger zijn. Bussen vertrekken ook vanaf het treinstation. Stap uit bij halte HanssenstraÃe, vanwaar het een kleine wandeling naar het stadion is. Kiel heeft elk uur een directe treinverbinding van en naar Hamburg. De reis duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten. Adres: Europaplatz 1, 24103 Kiel

Holstein Kiel Tickets

Tickets voor Holstein Kiel-wedstrijden kunnen online, telefonisch, worden gekocht bij het Ticket Center in de Sparkassen-Arena-Kiel in het centrum van Kiel, of bij een van de Eventim-verkooppunten in de regio Kiel. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Het wordt aanbevolen dat mensen proberen om van tevoren tickets te kopen, omdat Holstein zelden uitverkocht is in lagere divisies, maar af en toe een spraakmakende wedstrijd kan uitverkopen. Tickets kosten $ 24,00 voor een onbedekte stoel, $ 31,00 voor een overdekte stoel of $ 13,00 of $ 14,00 voor staan. Tickets zijn $ 1,00 duurder als ze op de dag zelf worden gekocht.

Handige websites

De Holstein-kiel website is de officiële website van Holstein Kiel. Kiel-sailing-city.de is de officiële website voor de toeristische informatie van Kiel. Kvg-kiel.de is de ov-informatiewebsite voor Kiel.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Holstein Stadion Kiel
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Holstein Stadion Kiel
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Holstein Stadion Kiel
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Holstein Stadion Kiel

Holstein-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De eerste tribune, met een capaciteit van 8.500 toeschouwers, werd gebouwd in 1922. Het Holstein-Stadion, aanvankelijk Holsteinplatz geheten, opende op 15 oktober 1911 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen FV Holstein en Preussen Berlin. De eerste tribune, met een capaciteit van 8.500 toeschouwers, werd gebouwd in 1922.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op