Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Coopers Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is momenteel de thuisbasis van Adelaide United FC. Coopers Stadium werd gebouwd als een voetbalstadion voor de mensen van Zuid-Australië. Het begon als een cricketveld, maar het werd verder ontwikkeld in de jaren 1960. Het stadion is momenteel de thuisbasis van Adelaide United FC.

Hindmarshstadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 1982 werd het stadion hernoemd ter ere van Sir Robert Cooper, die toen gouverneur van Zuid-Australië was. Coopers Stadium, eerder bekend als Hindmarsh Stadium, werd gebouwd om te dienen als een voetbalspecifieke locatie voor de staat Zuid-Australië. Het werd gebouwd op de top van een oude cricket grond, en verder ontwikkeld tijdens de jaren 1960. In 1982 werd het stadion hernoemd ter ere van Sir Robert Cooper, die op dat moment de gouverneur van Zuid-Australië was. De herontwikkeling van het Hinsmarsh-stadion voor de Olympische Spelen van 2000 veranderde de lay-out en capaciteit van het stadion aanzienlijk. Tijdens het voetbaltoernooi organiseerde het verschillende wedstrijden in het toernooi. In 2013 werd een naamgevingsrechtendeal gesloten voor Coopers Stadium.

Manieren om naar Coopers Stadium te reizen

Het stadion ligt ten noordwesten van het centrum van Adelaide. Als alternatief kan men de gratis City Link-bus nemen die vanaf verschillende haltes in de stad rijdt. Het brengt u naar de halte Stadium, op slechts een korte loopafstand. De Glenelg Tram en City Link bus brengt u gemakkelijk naar het stadion. Een optie is om de Glenelg Tram te nemen van Glenelg aan de kust naar het stadscentrum en vervolgens een bus te nemen naar Coopers (Hindmarsh) Stadium. Het stadion ligt ook dicht bij de laatste halte van de City Link-bus, die door de hele stad rijdt. Het is ook mogelijk om het stadion met de trein te bereiken. Bowen Station ligt op een kleine wandeling van het stadion en wordt bediend door regelmatige treinen op de lijnen City-Grange en City-Outer Harbour. U kunt de trein nemen op Adelaide Railway Station. Het Cooper Staduim stadion ligt zeer dicht bij de A7 en A13, twee van de belangrijkste wegen in de stad. Je kunt het stadion bereiken vanaf Manton en Holden Street. Adres: Holden St, Hindmarsh 5007 Zuid-Australië

Adelaide United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Adelaide United zijn online te koop via Ticketek. Tickets voor de voetbalwedstrijd variëren in prijs van $ 26 voor een algemene toegangsstoel voor het grootste deel van het stadion tot $ 50 voor de best gereserveerde zitplaatsen op de hoofdtribune. Adelaide United mag af en toe een thuiswedstrijd spelen op de veel grotere Adelaide Oval. Dit zou gunstig kunnen zijn voor het team, omdat het een meer gepassioneerde en toegewijde fanbase zou creëren. Bovendien zou het het team een hoger profiel geven, wat zou kunnen resulteren in positieve inkomstenstromen.

Relevante internetlinks

De officiële website van Adelaide United FC, de gids van de stad Adelaide en informatie over het openbaar vervoer voor het metrogebied van Adelaide bevinden zich allemaal op Adelaidunited.com.au. Shane schreef: 20 april 2016 om 16:00 uur - Geen slechte stoel in het huis. Klein maar speciaal gebouwd voor voetbal, je bent op de top van de actie. Bier in je stoel, zon en een eclectische mix van lokaal en overzee (zij het 2-3 laag) zorgen voor een fysieke en vermakelijke wedstrijd als je in de stad bent met het voetbal aan. Kan altijd een walk-up ticket bij de gate krijgen, ook tegen een goede prijs. De stoel is klein, maar het is speciaal gebouwd voor voetbal. Er zit een biertje in de stoel en de zon schijnt en er is een mix van lokale en buitenlandse fans bij de wedstrijd. Als je in de stad bent voor het voetbalspel, is dit een leuke plek om te zijn. Je kunt ook goedkope kaartjes krijgen om bij de gate naar boven te lopen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Hindmarshstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Hindmarshstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Hindmarshstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Hindmarshstadium

Coopers Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is momenteel de thuisbasis van Adelaide United FC. Coopers Stadium werd gebouwd als een voetbalstadion voor de mensen van Zuid-Australië. Het begon als een cricketveld, maar het werd verder ontwikkeld in de jaren 1960. Het stadion is momenteel de thuisbasis van Adelaide United FC.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op