Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hillsborough Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Sheffield Wednesday verhuisde in 1899 naar het Hillsborough Stadium. Ze speelden hun eerste wedstrijd op hun nieuwe terrein op 2 september 1899 tegen Chesterfield (5-1).

Hillsborough

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Sheffield Wednesday verhuisde in 1899 naar Hillsborough Stadium en speelde daar op 2 september hun eerste wedstrijd tegen Chesterfield (5-1). Het stadion heette toen nog Owlerton Stadium. Het stadion onderging in 1913 een aantal ontwikkelingen, waaronder de bouw van een nieuwe hoofdtribune en uitbreidingen van de terrassen. Bij de voltooiing van de werken in 1914 werd het stadion omgedoopt tot Hillsborough. Op woensdag vestigde Hillsborough zijn recordopkomst toen 72.841 mensen een FA Cup-wedstrijd bijwoonden tussen woensdag en Manchester City. In de vroege jaren 1960 werd een nieuwe North Stand gebouwd bij Leeds United Football Club met een uitkragende dak. In de daaropvolgende jaren werden verdere verbeteringen aangebracht aan de Leppings Lane End en North West Corner. Het WK 1966 werd gehouden in Engeland, met Hillsborough als een van de locaties. Het was gastheer van drie groepswedstrijden en de kwartfinale tussen West-Duitsland en Uruguay (4-0). Nadat er in de loop der jaren een paar kleine wijzigingen aan het stadion werden aangebracht, verslechterde het geleidelijk. De enige opvallende verandering was de bouw van een dak over de Kop in 1986. In 1989 vond een stadionramp plaats die het leven kostte aan 96 Liverpool-fans. De ramp werd veroorzaakt door slecht crowdmanagement, politiecontrole en ontoereikende veiligheidsmaatregelen. Na de ramp zat Lord Justice Taylor een onderzoek voor dat resulteerde in het Taylor-rapport. De aanbevelingen leidden onder meer tot de ombouw van alle Engelse stadions tot all-seaters en het verwijderen van omheiningen. In de vroege jaren 1990 werd het Hillsborough Stadium omgebouwd tot een all-seater en in 1996 was het een van de speellocaties tijdens het Euro 1996-toernooi. In het stadion werden drie groepswedstrijden gespeeld. In de loop der jaren is de effectieve capaciteit van Hillsborough langzaam afgenomen als gevolg van veiligheidsmaatregelen en momenteel kunnen er minder dan 33.800 tickets worden verkocht voor elke wedstrijd. De club hoopt dit echter weer te verhogen naar ruim 36.000.

Manieren om naar Hillsborough te reizen

Het Hillsborough Stadium ligt in Sheffield in het noordwesten van de stad. Het ligt op ongeveer 2,5 kilometer van het centrum van Sheffield en op 3 kilometer van het treinstation van Sheffield. Je kunt het stadion bereiken met de Sheffield Supertram. De tram kan worden genomen vanaf verschillende punten in het stadscentrum (bijv. Kasteelplein, kathedraal of stadhuis). Neem de gele lijn richting Middlewood en stap uit bij halte Leppings Lane. Het is een paar minuten lopen naar het stadion. Vanaf het busstation aan de overkant van het treinstation kunt u ook bus 53 nemen naar Ecclesfield / Parson Cross of bus 77 naar Chapeltown. De rit duurt ongeveer 15 minuten. Adres: Hillsborough, Sheffield S6 1SW

Sheffield Wednesday-tickets

Tickets voor Sheffield Wednesday-wedstrijden kunnen online worden gekocht, telefonisch op +44 (0) 871 900 1867, of bij het ticketkantoor of de Megastore in het stadion. Als er tickets beschikbaar blijven, kunnen de tickets op de dag van de wedstrijd aan de kassa worden gekocht. De toeschouwersaantallen van woensdag behoren meestal tot de hoogste in het Championship, maar tickets zullen gemakkelijk beschikbaar zijn voor de meeste wedstrijden. Sheffield Wednesday heeft zeven verschillende prijscategorieën gecreëerd voor thuiswedstrijden. Tickets in de goedkoopste categorie, G, kosten £ 20,00 voor alle stands. Prijzen voor wedstrijden in duurdere categorieën stijgen aanzienlijk, variërend van £ 27,00 tot £ 33,00 voordat ze met £ 3,00 stijgen voor elke extra categorie tot £ 42,00 en £ 49,00 voor wedstrijden in de duurste categorie, A.

Hillsborough stadion tours

Sheffield Wednesday organiseert rondleidingen door het stadion, de kleedkamer, de scheidsrechterkamer, de bestuurskamer, vipruimtes en de spelerstunnel. De rondleidingen stellen gasten in staat om het stadion vanuit verschillende hoeken te bekijken en meer te leren over hoe het wordt gerund. Tours lopen meestal tijdens wedstrijddagen. Kijk online voor de exacte planning en boekingen.

Relevante internetlinks

Swfc.co.uk is de officiële website van Sheffield Wednesday FC. Sheff.gov.uk biedt toeristische informatie over Sheffield. Travelsouthyorkshire.com biedt informatie over het openbaar vervoer over Sheffield en de omgeving.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Hillsborough
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Hillsborough
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Hillsborough
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Hillsborough

Hillsborough Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Sheffield Wednesday verhuisde in 1899 naar het Hillsborough Stadium. Ze speelden hun eerste wedstrijd op hun nieuwe terrein op 2 september 1899 tegen Chesterfield (5-1).

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op