Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Highbury (Arsenal Stadium): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Arsenal Stadium, formeel bekend als Highbury, was de thuisbasis van Arsenal FC van 1913 tot 2006. In de laatste jaren had het een capaciteit van 38.500 zitplaatsen.

Highbury

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Beschrijving

Arsenal Stadium was de thuisbasis van Arsenal FC van 1913 tot 2006. In de laatste jaren had het een capaciteit van 38.500 zitplaatsen.De eerste wedstrijd in het nieuwe Highbury stadion werd gespeeld op 19 september 1909 tegen Sheffield United, waarbij Arsenal met 2-1 won.Op 6 september 1913 vond de eerste wedstrijd in het stadion plaats. Het gelijkspel tussen Arsenal en Leicester Fosse werd door Arsenal met 6-3 gewonnen. In die tijd bestond het stadion uit één hoofdtribune en een reeks terrassen.In 1925 kocht Arsenal de grond waarop het terrein ligt en zeven jaar later werd een nieuwe tribune bestaande uit twee lagen gebouwd. De tribune bood plaats aan 4.000 mensen en had een staande capaciteit voor nog eens 17.000.In de jaren 1930, ondanks hun degradatie in 1931, bleef de opkomst hoog omdat Arsenal een formidabele ploeg was. In 1933, toen de club voor het eerst in hun geschiedenis de FA Cup won, bereikte de opkomst 87.874 toeschouwers.Het recordaantal toeschouwers van Arsenal werd bereikt in 1935 toen 73.295 fans zagen hoe Arsenal Sunderland gelijkspeelde (0-0). Dit was een hoog toeschouwersaantal omdat Arsenal een formidabele ploeg was en ze net een beker hadden gewonnen. In 1933, toen ze voor het eerst de FA Cup wonnen, bereikte de opkomst 87.874 toeschouwers.Een jaar later, in 1936, werd de Oosttribune geopend. In 1948, tijdens het Olympisch voetbaltoernooi, organiseerde het stadion een paar wedstrijden.In de daaropvolgende decennia werden slechts kleine veranderingen aan het stadion aangebracht en het was pas in 1989 toen de Clock End werd gerenoveerd dat er verdere grote herontwikkelingen plaatsvonden.In een paar jaar tijd begon het werk om Highbury om te bouwen tot een stadion met alle zitplaatsen. Onderdeel van deze verbouwing was de sloop van de Terrassen van de Noordoever en de bouw van een nieuwe Noordoeverstand.Vanwege de beperkte capaciteit van het terrein en het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden (ingesloten door residentiële woningen), begon de club echter te kijken naar het weghalen van Highbury en in 2004 begon de bouw van het Emirates Stadium.De laatste competitiewedstrijd op Highbury werd gespeeld op 7 mei 2006. Hoogtepunten van de 4-2 overwinning op Wigan waren een hattrick van Thierry Henry en een doelpunt in blessuretijd van Cesc Fabregas.Arsenal Stadium werd vervolgens gesloopt en de site werd herontwikkeld tot woonflats. Alleen de buitenkant van de art-deco East Stand en West Stand bleven over en werden opgenomen in de nieuwe ontwikkelingen. De staanplaats is omgetoverd tot een gemeenschappelijke tuin.

Foto's van Highbury Stadium

 Richard Ohalloran schreef: 25 april 2015 om 14:07 Ik heb goede herinneringen aan het oude Highbury. Ik speelde voor de amateurclub 64/65 genaamd Plastow Gunners, omdat het Arsenal-arsenaal geen zuidoostelijke provincies had. Ik herinner me dat het de vs de reserves waren en het eerste team het grootste deel van de tijd dat we trainden in het overdekte veld achter de klok en Don Howe zou ons het grootste deel van de tijd coachen. Met sommige spelers van het eerste elftal gaven ze je echt het gevoel dat je bij een geweldige club hoorde.Ik heb goede herinneringen aan het spelen voor de amateurploeg 64-65 genaamd Plastow Gunners. Dit kwam omdat het arsenaal geen zuidoostelijke provincies had, dus meestal trainden we op het indoorveld achter de klok en Don Howe zou ons coachen. Samen met enkele spelers van het eerste elftal gaven ze je echt het gevoel dat je bij een geweldige club hoorde.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Highbury
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Highbury
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Highbury
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Highbury

Highbury (Arsenal Stadium): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Arsenal Stadium, formeel bekend als Highbury, was de thuisbasis van Arsenal FC van 1913 tot 2006. In de laatste jaren had het een capaciteit van 38.500 zitplaatsen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op