Major League Soccer
2'45'' geleden
Major League Soccer
2'45'' geleden
Major League Soccer
2'47'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

The Hawthorns: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion heette oorspronkelijk The Racecourse en had een capaciteit van iets meer dan 25.000. De Hawthorns openden officieel op 3 september 1900 met een wedstrijd tussen West Brom en Derby County. Het stadion heette oorspronkelijk The Racecourse en had een capaciteit van iets meer dan 25.000.

Hawthorns

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Op 3 september 1900 openden de Hawthorns hun deuren voor het publiek met een 1-1 wedstrijd tussen West Brom en Derby County. Het duurde slechts vier maanden om de bouw te voltooien en het terrein kon 35.500 supporters bevatten. De eerste grote renovatie kwam in de jaren 1960, met nieuwe tribunes en een dak toegevoegd aan het stadion. West Brom had aanvankelijk een huurcontract voor slechts veertien jaar, maar kocht het pand in 1913. Met geld dat binnenkwam van successen op het veld, begon de club geleidelijk aan het stadion uit te breiden. In 1920 werden nieuwe betonnen terrassen gebouwd die de capaciteit op 65.000 brachten. De eerste grote renovatie kwam in de jaren 1960, met nieuwe tribunes en een dak toegevoegd aan het stadion. De Hawthorns noteerden hun hoogste opkomst in 1937 toen 64.815 mensen West Bromwich arsenal zagen spelen. In de daaropvolgende decennia werden geen significante verbeteringen aangebracht totdat in 1964 een nieuwe East Stand werd gebouwd. Deze stand werd al snel bekend als de "Rainbow" vanwege de 4.000 felgekleurde stoelen. Een deel van de oude East Stand werd vervolgens gebruikt om een nieuwe stand te bouwen aan de Birmingham Road End. De oude tribune werd gesloopt en van de grond werd een park gemaakt. Een nieuwe stand werd gebouwd in de late jaren 1970 op Halfords Lane. De oude tribune werd gesloopt en van de grond werd een park gemaakt. Na de Hillsborough-ramp en het daaropvolgende Taylor-rapport werd het stadion omgebouwd tot een all-seater. Dit betekende dat er aan weerszijden van het stadion twee nieuwe tribunes werden gebouwd. De Hawthorns ondergingen hun laatste verandering in 2001 toen er een nieuwe Oosttribune voor in de plaats werd gebouwd. De Hawthorns hebben de mogelijkheden onderzocht om uit te breiden naar een capaciteit van meer dan 30.000, maar momenteel hebben ze deze plannen in de ijskast gezet omdat de gemiddelde opkomst van de club niet constant hoog genoeg is. (foto's van de huidige The Hawthorns hieronder)

Manieren om naar The Hawthorns te reizen

The Hawthorns ligt in West Bromwich, een stad in de noordwestelijke rand van het stedelijk gebied van Birmingham. Het stadion ligt ongeveer 1,5 mijl ten zuidoosten van West Bromwich High Street en 4 mijl ten noorden van het centrum van Birmingham. Het stadion ligt op een halve mijl van de M5 snelweg knooppunt 1 en de A41 oost in de richting van Birmingham City Centre. Het zal snel zichtbaar zijn aan de rechterkant van de weg. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ik liep een wandeling van 5 minuten naar het treinstation Van Hawthorns en het wordt bediend door treinen en bovengrondse metro. Ik kan de metro nemen op Birmingham Snow Hill station in het centrum van Birmingham. Stap uit bij The Hawthorns na een rit van 10 minuten. De metro rijdt door naar de stadscentra van West Bromwich en Wolverhampton. Treinen vertrekken vanaf station Birmingham Moor Street en komen na 10-15 minuten rijden aan bij The Hawthorns. Bussen 74 en 75 (vanuit Birmingham) en 79 (vanuit Wolverhampton) bedienen ook het stadion. Stap uit bij de halte Birmingham Road. Adres: Birmingham Road, West Bromwich, B71 4LF

Eet, drink en slaap in de buurt van The Hawthorns

De Hawthorns ligt in een gebied dat voornamelijk bestaat uit lichte industrie en kantoren. Er is weinig in de buurt, en hoewel er een paar pubs op loopafstand zijn, kan eten en drinken in het centrum van Birmingham een betere optie zijn. Als u dicht bij het stadion wilt blijven, is de Park Inn bij knooppunt 1 van de M5 een goede optie. De wandeling van 10 minuten naar The Hawthorns is alleen lang als u niet bekend bent met het gebied. Anders zijn er geen hotels in de buurt van het stadion. Voor een overzicht van alle hotels in de buurt van The Hawthorns, klik hier. Veel mensen zouden beter worden bediend in het centrum van Birmingham, waar het een korte reis naar het stadion is.

West Brom-tickets

Tickets voor wedstrijden van West Bromwich Albion kunnen online, telefonisch of aan de kassa in het stadion worden gekocht. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd worden gekocht bij de ticketbalie van het stadion. De recente daling van het aantal toeschouwers bij wedstrijden van West Brom betekent dat de meeste tickets beschikbaar zullen zijn als ze van tevoren of zelfs op de dag zelf worden gekocht. West Bromwich heeft drie prijscategorieën gecreëerd voor tickets voor wedstrijden. Categorie A-tickets kosten £ 39,00 voor alle stands, categorie B-tickets kosten £ 30,00 en categorie C-tickets kosten £ 25,00. Een plattegrond vind je hier. Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van West Bromwich Albion, de informatiewebsite voor het openbaar vervoer Nxbus en de website over treintijden en tarieven Nationalrail zijn allemaal geweldige bronnen voor reizigers in de West Midlands. Ik ben een Finse fan die Hawthorns voor het eerst bezoekt in september 1957. Hawthorns was in die tijd een van de topteams in het Engelse voetbal in competitie met "wolves?" en AVilla. Mijn volgende bezoek was in 1980 en ik heb hawthorns sindsdien 14 keer bezocht, het meest recente bezoek was in mei van dit jaar. Vandaag volg ik Eredivisie op tv. Hawthorns heeft de afgelopen jaren saai gevoetbald en ik denk dat degradatie dit jaar het gevolg is. Met vriendelijke groet, Goran R. Ik ben een Finse voetbalfan die Hawthorns voor het eerst bezoekt in september 1957. In die tijd was WBA een van de topteams in het Engelse voetbal in competitie met 'wolven?' en AVilla. Mijn volgende bezoek was in 1980 en in totaal heb ik Hawthorns de afgelopen 33 jaar 14 keer bezocht, voor het laatst in oktober 2010 in combinatie met mijn laatste zakenreis naar Enland. Vandaag volg ik Premier League op televisie. De afgelopen jaren heeft WBA saai gevoetbald en ik denk dat degradatie dit jaar het gevolg is. Met vriendelijke groet, Goran R.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Hawthorns
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Hawthorns

The Hawthorns: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion heette oorspronkelijk The Racecourse en had een capaciteit van iets meer dan 25.000. De Hawthorns openden officieel op 3 september 1900 met een wedstrijd tussen West Brom en Derby County. Het stadion heette oorspronkelijk The Racecourse en had een capaciteit van iets meer dan 25.000.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op