Major League Soccer
2'18'' geleden
Major League Soccer
2'18'' geleden
Major League Soccer
2'20'' geleden
Major League Soccer
2'27'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Gran Parque Central: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion is sindsdien de thuisbasis van Nacional en biedt onderdak aan een breed scala aan sporten en evenementen. Het Estadio Gran Parque Central werd officieel geopend op 25 mei 1900 en twee dagen later speelde Nacional hun eerste wedstrijd in het stadion. Het stadion is sindsdien de thuisbasis van Nacional en ze hebben er een breed scala aan sporten en evenementen georganiseerd.

Granparquecentral

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Gran Parque Central werd officieel geopend op 25 mei 1900 en twee dagen later speelde Nacional hun eerste wedstrijd in het stadion. De ontmoeting tegen Deutscher FK eindigde in een 1-1 gelijkspel. In het eerste decennium van de 20e eeuw speelde Nacional slechts sporadisch in Gran Parque Central en het duurde tot 1911 voordat de club eindelijk hun terrein opGaf op Camino Cibils. Tegelijkertijd hebben ze de faciliteiten van Gran Parque Central volledig gerenoveerd. In 1918 schoot Abdã³n Porte zichzelf in het midden van het veld van het stadion nadat zijn uitsluiting van het eerste elftal van de club moeilijk te accepteren was. Het stadion werd herbouwd nadat een brand in 1923 verwoesting veroorzaakte. Tot 1930 was het stadion het belangrijkste voetbalstadion van Uruguay. De zes groepswedstrijden op het WK 1930 werden gehouden in Estadio Gran Parque Central. Deze wedstrijden waren niet gepland, maar zware regenval vertraagde de voltooiing van Estadio Centenario. In 1995 besloot de regering het stadion te renoveren. Een nieuw stadion werd gebouwd in 1944, maar er werd weinig veranderd in de daaropvolgende decennia en Nacional gebruikte Estadio Centenario steeds vaker voor hun thuiswedstrijden. In 1995 besloot de regering het stadion te renoveren. In 2003 kondigde de club een groot renovatieprogramma aan dat twee jaar in beslag zou nemen. Twee jaar later werd een opgewaardeerd Gran Parque Central heropend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Nacional en het Paraguayaanse Olimpo. De bouw van extra niveaus bovenop de tribunes achter beide doelen werd in 2009 voortgezet. Deze werden in de zomer van 2012 opgeleverd, waarna twee van de vier hoeken van het stadion werden opgevuld. In 2015 werden plannen gepresenteerd voor de uitbreiding van het stadion. Fase één, een extra laag achter een van de doelen en extra rijen boxstoelen aan een van de zijkanten, werd in 2020 voltooid. De tweede fase, een extra niveau bovenop de andere tribune achter het doel, volgt de komende jaren, waarna de capaciteit wordt verhoogd naar 40.000 mensen. (foto's van het huidige Estadio Gran Parque Central hieronder)

Manieren om naar Estadio Gran Parque Central te reizen

Het Estadio Gran Parque Central ligt in het centrum van Montevideo, in de buurt van de noordoostelijke hoek van de stad. Het stadion ligt dicht bij Estadio Centenario, evenals het belangrijkste busstation tres Cruces. Neem een van de bovenstaande bussen vanaf Av. 18 de Julio (net na Plaza Independencia). De bussen volgen de hoofdstraat van Montevideo en slaan vervolgens linksaf de Av. 8 de Octubre op. Stap uit op de hoek van Av 8 de Octubre en Jaime Cibils. Adres: Carlos Anaya 2900, La Blanqueada, Montevideo

Nacional Tickets

Tickets voor Nacional-wedstrijden kunnen online worden gekocht of bij een van de Redpagos-verkooppunten, die er veel in de stad zijn. Tickets zijn vaak te koop aan de kassa's op de dag van de wedstrijd. Tickets variëren meestal in prijs van UR $ 600,00 tot UR $ 1.800,00.

Foto's van Estadio Gran Parque Central

Ik ben op zoek naar een baan. Ik wil graag een baan vinden die aansluit bij mijn vaardigheden en interesses.

Nuttige internetlinks

De nationale website van Club Nacional de Fãºtbol en de openbaarvervoerplanner van Montevideo zijn beide geweldige bronnen voor reizigers die Uruguay bezoeken.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Granparquecentral
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Granparquecentral
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Granparquecentral
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Granparquecentral

Estadio Gran Parque Central: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion is sindsdien de thuisbasis van Nacional en biedt onderdak aan een breed scala aan sporten en evenementen. Het Estadio Gran Parque Central werd officieel geopend op 25 mei 1900 en twee dagen later speelde Nacional hun eerste wedstrijd in het stadion. Het stadion is sindsdien de thuisbasis van Nacional en ze hebben er een breed scala aan sporten en evenementen georganiseerd.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op