Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Goodison Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Op 24 augustus 1892 werd Goodison Park officieel geopend met een atletiekevenement. De eerste wedstrijd, tussen Everton en Bolton (4-2), werd negen dagen later gespeeld op 1 september.

Goodison

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Goodison Park werd officieel geopend op 24 augustus 1892 met een atletiekevenement. De eerste wedstrijd, tussen Everton en Bolton (4-2), werd negen dagen later gespeeld. Everton speelde eerder al op Anfield, maar een geschil over de huur dreef hen weg. De allereerste FA Cup-finale op Goodison Park werd gehouden in 1894 en Notts County versloeg Bolton met 3-2 in een spannende wedstrijd. 37.000 toeschouwers kwamen opdagen om getuige te zijn van de historische gebeurtenis. Het stadion ontwikkelde zich snel in het begin van de 20e eeuw met de bouw van een dubbeldekkerstand op het Park End in 1907 en vervolgens met de grote Goodison Road Stand in 1909. Ook de atletiekbaan werd verwijderd. De nieuwe dubbeldekker Goodison Road Stand, ontworpen door de beroemde architect Archibald Leitch, was gebouwd in Goodison Park, beschouwd als de beste grond in Groot-Brittannië op dat moment. Archibald Leitch ontwierp ook de volgende twee nieuwe tribunes op de grond. De eerste was de nieuwe Bullens Road Stand in 1926 en de tweede was de nieuwe Gwladys Street End in 1938. Alle tribunes waren tweeledig en hadden een capaciteit van 22.000. Op 18 december 1948 werd op Goodison Park een hoge opkomst geregistreerd tussen Everton en Liverpool. In totaal woonden 78.299 toeschouwers de wedstrijd bij. Het WK 1966 werd georganiseerd in Engeland op Goodison Park. Het speelde gastheer voor drie groepswedstrijden, de kwartfinale tussen Portugal en Noord-Korea (5-3) en de halve finale tussen Duitsland en de Sovjet-Unie (2-1). Het stadion bleef grotendeels ongewijzigd totdat in 1971 een nieuwe drieledige hoofdtribune werd gebouwd in plaats van de Goodison Road Stand. Op dat moment kon het stadion plaats bieden aan ongeveer 55.000 fans, iets minder dan de helft zittend. Na de Hillsborough-ramp en het Taylor-rapport in de jaren 1990 werd Goodison Park omgebouwd tot een stadion met alle zitplaatsen, waardoor de capaciteit aanzienlijk afnam. In 1994 werd een nieuwe tribune gebouwd op het Park End. Everton is de afgelopen vijftien jaar actief op zoek geweest naar een nieuw stadion. Beide keren gingen de plannen echter niet door en heeft de club een pauze genomen van het nastreven van een nieuw stadion. Na een pauze besloot de club de jacht op een nieuw stadion weer op te pakken en vestigde zich op een terrein aan de waterkant van Liverpool ten noorden van het centrum. De voetbalclub diende in 2019 een bouwvergunning in voor een nieuw stadion met 52.888 zitplaatsen. Zij zullen aan het begin van het seizoen 2023/24 hun intrek nemen in het nieuwe stadion. (foto's van het huidige Goodison Park hieronder)

Manieren om naar Goodison Park te reizen

Het Goodison Park-stadion ligt ongeveer 2,5 mijl ten noordoosten van het stadscentrum van Liverpool en het treinstation Lime Street. Als u met de auto vanaf de M57 komt, neemt u afslag 4 en slaat u af naar East Lancashire Road. Volg de weg ongeveer 4 mijl totdat je Stanley Park aan je linkerhand ziet en het stadion aan je rechterhand. Kirkdale treinstation ligt op ongeveer 20 minuten lopen van de grond. Het wordt bediend door regelmatige treinen vanaf het centraal station van Liverpool en de reis duurt ongeveer 10 minuten. Als alternatief zijn er verschillende busroutes die men kan nemen vanaf Queen Square Bus Station (in de buurt van Lime Street treinstation), of vanaf Sir Thomas Street in het centrum van de stad. Lijnen 19, 20 en 21 gaan bijna tegenover het treinstation, terwijl lijn 311 en 351 door het centrum van de stad rijden. Op wedstrijddagen rijdt Everton pendelbussen van Sandhills Rail Station (ten noorden van het centrum) naar Goodison Park. Adres: Goodison Park, Liverpool, L4 4EL

Eten, drinken en slapen in de buurt van Goodison Park

Goodison Park ligt in een woonwijk, begrensd door St Luke's Church en Stanley Park. Aan de andere kant van Stanley Park, op slechts een halve mijl afstand, ligt Anfield. Hoewel er een paar pubs en fastfoodrestaurants in de buurt van het stadion zijn om voorafgaand aan de wedstrijd te drinken en wat te eten, zijn er veel betere opties in het centrum van Liverpool. Er zijn geen grote hotels in de omgeving van Goodison Park, maar een paar kleinere pensions en B & B's voor diegenen die zo dicht mogelijk bij het stadion willen verblijven. De meeste mensen besluiten meestal om de nacht door te brengen in het centrum van Liverpool of zelfs vanuit andere bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk te reizen.

Everton Tickets

Tickets voor wedstrijden van Everton kunnen online, telefonisch of aan de kassa op Goodison Park worden gekocht. De box office is open op wedstrijddagen tot de aftrap voor het geval er nog tickets beschikbaar zijn. Everton is echter steeds meer uitverkocht en het wordt geadviseerd om van tevoren te reserveren zodra tickets in de algemene verkoop gaan (wat meestal een paar weken voor de wedstrijd is) om te voorkomen dat je genoegen moet nemen met een ticket met een beperkt zicht. Als er nog tickets over zijn, zijn deze mogelijk beschikbaar op Stubhub of de officiële ticketmarkt van Everton. Verwacht tussen £ 43,00 en £ 49,00 te betalen voor een stoel op een lager niveau op de Bullens Stand, of tussen £ 35,00 en £ 39,99 voor een ticket naar de Paddock. Een beperkt aantal tickets is te koop in deze prijsklasse. Vind hier een zitplan. Bel +44 (0) 871 663 1878 of mail [email protected] voor meer informatie.

Goodison Park stadion tours

Everton organiseert rondleidingen door het stadion, inclusief bezoeken aan de kleedkamers en de spelerstunnel. De rondleidingen duren ongeveer 75 minuten. Tours lopen over het algemeen van maandag tot zondag om 11.00 en 13.00 uur, maar schema's kunnen worden herzien, dus kijk op de officiële website voor de nieuwste tijden. Er zijn geen rondleidingen op wedstrijddagen of dagen vlak voor een wedstrijd. Reserveren is verplicht en kan online. De tours kosten £12,00.

Relevante internetlinks

Everton FC is de officiële website van Everton FC. De toeristische informatie van Liverpool is te vinden op visitliverpool.com. Informatie over het openbaar vervoer voor de regio Merseyside is te vinden op Merseytravel.gov.uk. Treintijden en tarieven kunnen worden gecontroleerd bij Nationalrail.co.uk Het publiek is altijd uitzonderlijk partijdig geweest, hoewel de sfeer snel varieert van rustig tot rauw. Goodison is nog steeds een berenkuil, maar het komt aan zijn natuurlijke einde. Goodison Park is een iconisch stadion dat, toen ik er voor het eerst was, een van de toonaangevende stadions in Engeland was. Het publiek is altijd buitengewoon partijdig geweest, hoewel de sfeer heel snel van stil tot rauw kan variëren. Goodison is nog steeds een berenkuil, maar het komt aan zijn natuurlijke einde. Dit is een traditioneel oud Engels stadion helaas hebben drie van de vier tribunes het zicht belemmerd. De hoofdtribune, Bullens Road en Gwladys Street hebben te veel palen in de weg, maar je kunt nog steeds fatsoenlijke stoelen krijgen binnen deze tribunes zonder palen die je in de weg staan. U zit zeer dicht bij de plaats in alle tribunes, afgezien van de bovenste laag van de hoofdtribune (het bovenste balkon). En wanneer de lokale bevolking in de juiste stemming is, kun je een geweldige sfeer krijgen op Goodison Park. Het is gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum met het openbaar vervoer en taxi's, maar de treinverbindingen zijn niet zo geweldig. Dit is een oud Engels stadion helaas hebben drie van de vier tribunes te veel belemmerd uitzicht. Je kunt echter nog steeds fatsoenlijke stoelen krijgen op deze tribunes zonder palen die je in de weg staan. U zit zeer dicht bij het veld in alle tribunes, afgezien van de bovenste laag van de hoofdtribune (bovenste balkon). En wanneer de lokale bevolking in de juiste stemming is, kunt u een geweldige sfeer krijgen bij goodison. Dit stadion is gemakkelijk te bereiken vanuit het stadscentrum met het openbaar vervoer en taxi's. De treinverbindingen zijn echter niet zo geweldig. The Growler schrijft: Januari 2012 om 3:53pm Ik zal nooit meer teruggaan naar deze grond. Ik hield van de mix van nieuwe en oude stands bij Goodison. De grote hoofdtribune moet een van de vreemdste tribunes zijn die ik heb gezien. De stand waar ik op zat was echter frustrerend omdat ik een beperkt zicht had. De reden dat ik echter niet zal terugkeren, is dat mijn team werd verslagen!!!! Ik zal nooit meer teruggaan naar deze grond. Hoewel ik de mix van nieuwe en oude stands op Goodison leuk vond, moet de grote hoofdtribune een van de vreemdste stands zijn die ik heb gezien. De tribune waar ik op zat was frustrerend omdat ik een beperkt zicht had. De reden waarom ik echter niet zal terugkeren, is dat mijn team werd omsingeld!!!!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Goodison
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Goodison
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Goodison
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Goodison

Goodison Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Op 24 augustus 1892 werd Goodison Park officieel geopend met een atletiekevenement. De eerste wedstrijd, tussen Everton en Bolton (4-2), werd negen dagen later gespeeld op 1 september.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op