Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Goffertstadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

, na de Amsterdam Arena en het Sportpaleis. Het had een capaciteit van 38.000 toeschouwers. Het Goffertstadion opende op 8 juli 1939 en was op dat moment het op twee na grootste stadion van Nederland, na de Amsterdam Arena en het Sportpaleis. Het heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers.

Goffertstadion

hotels in de buurt van de goffert stadium

parkeren goffertstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zondag, 26.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is gebruikt voor verenigingsvoetbal, rugby union en cricket. Het Goffertstadion opende op 8 juli 1939. Het is het op twee na grootste stadion van Nederland en het is gebruikt voor verenigingsvoetbal, rugby en cricket. Het stadion was tijdens de crisisjaren gebouwd door duizenden werklozen. Omdat het stadion werd gebouwd in een hol dat de arbeiders zonder machines moesten uitgraven, verdiende het al snel de bijnaam bloedkuul ("hol van bloed?"). Het Goffertstadion was een project van de gemeente Nijmegen, maar toen het klaar was weigerden beide lokale clubs Quick en NEC om er op te spelen omdat ze al eigen stadions hadden en geen huur wilden betalen voor het Gofferstadion. Het duurde tot 1942 voordat de eerste wedstrijd werd gespeeld op het Goffert, de lokale derby, en pas nadat de thuisbasis van NEC in het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog beschadigd raakte, verhuisde de club definitief naar het Goffert. NEC was nooit tevreden met hun nieuwe thuis. Het stadion had de reputatie koud te zijn en ziel te missen, en de fietspaden zorgden voor een grote afstand tussen fans en spelers. Dit was vooral het geval in minder succesvolle jaren toen de club het moeilijk vond om het 30.000-stadion te vullen en vaak niet eens 5.000 fans trok. In de jaren 1990 werd het steeds duidelijker dat een nieuw of herontwikkeld stadion noodzakelijk zou zijn voor het voortbestaan van de club. De eerste plannen werden echter nooit gerealiseerd. De genomen veiligheidsmaatregelen hadden de capaciteit van het stadion teruggebracht tot ongeveer 10.000 plaatsen, en als de komende ziteis zou plaatsvinden, zou het stadion slechts 5.000 mensen kunnen huisvesten. Het werd officieel het Peter Siemsen Stadion genoemd ter ere van de voormalige voorzitter van NEC. In 1998 werden de plannen voor een volledige herontwikkeling van het stadion eindelijk goedgekeurd en in januari 2000 werd het nieuwe stadion geopend met een vriendschappelijke wedstrijd tussen NEC en anderlecht (3-1). Het stadion werd officieel het Peter Siemsen Stadion genoemd ter ere van de voormalige voorzitter van NEC. Onlangs heeft NEC overwogen om het stadion uit te breiden met een tweede niveau, maar gebrek aan geld heeft de uitvoering van deze plannen verhinderd. (foto's van het huidige Goffertstadion hieronder)

Hoe kom je bij het Goffertstadion

Het Goffertstadion ligt in het zuiden van Nijmegen, op ongeveer 3 kilometer van het stadscentrum en het centraal station. Het stadion ligt midden in een groot park, Goffertpark.   Je kunt ook een bus nemen naar het stadion. Er zijn meerdere bussen die stoppen in de buurt van het stadion, en de reis duurt ongeveer 25 minuten. U kunt ook bus 4 of 8 nemen vanaf het centraal station. Neem bus 4 richting Wijchen en stap uit bij halte Krekelstraat. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het stadion. Neem bus 8 naar Hatert en stap uit bij halte Heideparkseweg. Vanaf daar is het ook 10 minuten lopen naar het stadion. Adres: Stadionplein 1, 6532 AJ Nijmegen

Eten, drinken en slapen in de buurt van het Goffertstadion

Het Goffertstadion ligt midden in het grote Goffertpark. De omgeving is voornamelijk residentieel, en eten en drinken kan daarom beter in de zeer mooie binnenstad van Nijmegen. Het prijzige Scandic Sanadome Hotel is het enige hotel in de buurt van het Goffertstadion, maar is niet het meest geschikt voor bezoekers die komen voor hun spa en gezondheidscentrum. Het is daarom waarschijnlijk het beste om een hotel in het centrum van Nijmegen te vinden.

NEC-tickets

Tickets voor NEC-wedstrijden kunnen online of bij het clubkantoor in het stadion worden gekocht. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen deze op de dag van de wedstrijd aan de poort worden gekocht. NEC is soms uitverkocht, maar voor de meeste wedstrijden zijn tickets gemakkelijk beschikbaar als ze van tevoren en ook op de dag zelf worden gekocht. Zorg ervoor dat u de officiële website controleert voordat u tickets koopt, omdat NEC soms een NEC-clubkaart nodig heeft om ze te kunnen kopen. Ticketprijzen variëren meestal van $ 19,50 voor een stoel achter het doel tot $ 27,50 voor een centrale stoel aan een van de zijkanten. De prijzen worden verhoogd voor een paar spraakmakende wedstrijden.

Relevante internetlinks

De officiële website en toeristische informatiewebsite van NEC NiJmegen voor de regio Arnhem-Nijmegen is nec-nijmegen.nl, terwijl 9292ov.nl een reisplanner voor het openbaar vervoer is.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Goffertstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Goffertstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Goffertstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Populairste wedstrijden
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool
  Wedstrijden streamen
4 Wedstrijden
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
20:00
Vålerenga
Odd
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Plaza Colonia
Cerrito
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Los Angeles FC
New York RB
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
23:00
Peñarol
Liverpool

Populaire zoekopdrachten

Goffertstadion

hotels in de buurt van de goffert stadium

parkeren goffertstadion

Goffertstadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

, na de Amsterdam Arena en het Sportpaleis. Het had een capaciteit van 38.000 toeschouwers. Het Goffertstadion opende op 8 juli 1939 en was op dat moment het op twee na grootste stadion van Nederland, na de Amsterdam Arena en het Sportpaleis. Het heeft een capaciteit van 38.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op