Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gillette Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is het thuisstadion van de New England Patriots. Het Gillette Stadion werd gebouwd tussen 2000 en 2002. Het verving het oude Foxboro Stadium, dat tijdens het WK van 1994 verschillende wedstrijden had georganiseerd. Het is het thuisstadion van de New England Patriots.

Gillettestadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 66.000 zitplaatsen. Het belangrijkste doel van het nieuwe stadion was om de NFL-kant New England Patriots te voorzien van een nieuw en modern thuis. Verschillende opties voor meer stedelijke locaties in Boston, Providence of Hartford werden overwogen, maar deze suggesties leidden tot fel verzet van de lokale bewoners en uiteindelijk werd ervoor gekozen om dezelfde site te gebruiken als het oude Foxboro. Het nieuwe stadion werd betaald door Robert Kraft, een zakenmagnaat en eigenaar van de New England Patriots. De totale kosten worden geschat op 325 miljoen dollar. Sinds die tijd is de Revolutie een van de meest succesvolle teams in MLS, die regelmatig de play-offs haalde en zelfs een kampioenschap won in 2009. Het stadion is een belangrijk onderdeel van hun succes geweest; het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een grote capaciteit voor ventilatoren. In de intieme setting van Gillette Stadium, de thuisbasis van de Revolutie sinds 2007, kan de capaciteit zeer dicht bij de theoretische limiet liggen. Met een maximum van 22.000 beschikbare plaatsen voor elk spel, is de enige echte optie voor grote groepen alleen staanplaats. Ondanks dat ze in hun negenjarige geschiedenis in meer dan twintig NFL-stadions hebben gespeeld, hebben de Revolution nog nooit in een voetbalspecifiek stadion gespeeld. In de loop der jaren hebben veel geruchten de ronde gedaan die suggereren dat ze geïnteresseerd zijn in het bouwen van een stadion in Boston zelf, maar op dit moment zijn er geen concrete plannen.

Manieren om naar Gillette Stadium te reizen

Gillette Stadium ligt in de stad Foxborough, ongeveer halverwege tussen de steden Boston en Providence. De afstand van het centrum van Boston is iets meer dan 25 mijl en die van het centrum van Providence 23 mijl. Het stadion is bereikbaar met de auto met grote parkeerplaatsen eromheen. Om het stadion vanuit het centrum van Boston te bereiken, neemt u de I-93 naar het zuiden naar de I-95 zuid (afrit 1). Volg de I-95 gedurende ongeveer 7 mijl en neem afslag 9 richting Route 1 South. Volg drie mijl totdat je het stadion aan de linkerkant ziet. Volg vanuit Zuid-Connecticut en Rhode Island de I-95 naar het noorden naar de I-495 in het noorden. Volg de I-495 een paar kilometer en neem afslag 14A naar Route 1 North. Volg route 1 noord tot aan het stadion. Adres: One Patriot Place, Foxborough, MA 02035

New England Revolution Tickets

Tickets voor new england revolution wedstrijden kunnen online of bij het Gillette Stadium Ticket Office worden gekocht. Tickets voor Revolution-wedstrijden kunnen twee uur voor de aftrap worden gekocht bij het Ticket Office. Ondanks de verminderde capaciteit van het stadion zijn Revolution-wedstrijden zelden uitverkocht. Tickets voor de Revolution-supporterssectie kosten uiteindelijk $ 23,00 per stuk. Andere tickets (voor de zijkanten of hoeken) variëren in prijs van $ 24,00 tot $ 66,00 voor een clubstoel. Voor meer informatie [email protected]

Foto's van Gillette Stadium

Ik weet niet zeker wat u probeert te zeggen.

Nuttige internetlinks

De officiële website van de New England Revolution is Revolutionsoccer.net, terwijl de officiële website van het Gillette Stadium Gillettestadium.com is. En het beste deel is dat er tal van winkels en restaurants op het terrein zijn, zodat de miss kan gaan winkelen terwijl ik naar de wedstrijd kijk. Dus gelukkige dagen, wat wil een man nog meer. En het beste van alles was dat het tal van winkels en restaurants op het terrein had, zodat de missers konden gaan winkelen terwijl ik naar de wedstrijd keek. Het was een gelukkige dag, wat wil een man nog meer. Om het nog erger te maken, rijdt de trein die naar Gillette Stadium rijdt voor Patriots-wedstrijden, internationale vriendschappelijke wedstrijden en sommige concerten niet voor Revolution-spellen. De Revs hebben echt een kleiner stadion nodig dat bereikbaar is met de MBTA-metro. Het lokaliseren van het stadion in Boston zelf (of een hechte gemeenschap zoals Somerville of Revere) zou het ook gemakkelijker maken voor fans die in de noordelijke buitenwijken en het zuiden van New Hampshire wonen om naar wedstrijden te gaan. Het tweede probleem is de verstrekkende impact van de bouw op omliggende wijken. Er zijn zorgen dat de enorme arena meer criminaliteit, verkeersopstoppingen en andere overlast zal veroorzaken in delen van lower Downtown die het al jaren moeilijk hebben. De ligging van het stadion is niet goed. Het ligt aan een tweebaansweg ongeveer dertig mijl buiten Boston. Als je een zondag doorbrengt met bumperkleven en kijken naar de Patriots, is het beheersbaar. Als je een midweekse Revolution-wedstrijd wilt meepikken, is dat een flinke pijn in de nek. Om het nog erger te maken, rijdt de trein die naar het stadion rijdt voor Patriots-wedstrijden, internationale vriendschappelijke wedstrijden en sommige concerten niet voor Revs-wedstrijden. De Boston Revs hebben een stadion nodig dat bereikbaar is met de MBTA-metro. Het zou het beste zijn als het stadion zich in Boston zelf zou bevinden of een hechte gemeenschap zoals Somerville of Revere, zodat fans die in de noordelijke buitenwijken en het zuiden van New Hampshire wonen gemakkelijk naar wedstrijden kunnen gaan. Ik schreef deze ball-park review: De zitkom op veldniveau is slecht ontworpen, er is een groot gat in de noordkant waardoor windstoten het passeren van games kunnen verstoren. Dit ballparks-ontwerp is slecht ontworpen; er is een groot gat in de noordkant van de zitkom op veldniveau waardoor windstoten het passeerspel kunnen verstoren.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Gillettestadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Gillettestadium

Gillette Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is het thuisstadion van de New England Patriots. Het Gillette Stadion werd gebouwd tussen 2000 en 2002. Het verving het oude Foxboro Stadium, dat tijdens het WK van 1994 verschillende wedstrijden had georganiseerd. Het is het thuisstadion van de New England Patriots.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op