Eredivisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
Eerste Divisie
Vr 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Gaia Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Gaia.com is een streamingdienst die is ontworpen voor zoekers naar kennis en verlichting, degenen die geïnteresseerd zijn in alles wat spiritueel is. Als je van yoga, meditatie, astrologie, metafysica, bewustzijn, mystiek en al het andere houdt dat je leven met vreugde vult, is Gaia de streamingdienst waar je op hebt gewacht. Lees mijn recensie van Gaia om meer te weten te komen en de waarheid in het centrum van het universum te ontdekken!

Gaia

gaia tv nederland

gaia tv kosten

gaia op tv kijken

gaia tv inloggen

gaia inloggen

streamhunter

gaia activate roku

gaia.com kosten

abc-motivatietheorie

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.November 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

gaia.com

Nu weet ik dat deze show misschien nieuw is, en misschien hebben veel mensen niet de tijd om een hele serie te kijken, maar serieus, kunnen we al verder gaan met dit soort shows? Met alle respect, ik denk dat je perfect bent als je zegt dat 99% van de inhoud die tegenwoordig op premium streamingplatforms te zien is, oppervlakkig en vaag is. Ik bedoel echt, wat is er aan de hand? Heb jij de huidige nummer één show op Netflix gekeken? Blinde Liefde? Als je er nog nooit van hebt gehoord, zal ik het heel snel voor je opsplitsen - het is een reality-tv-show, dus het zou niet te moeilijk moeten zijn om te doen - in feite twee perfecte vreemden brengen een tijdje door met praten met een muur tussen hen in. De hele tijd dat ze elkaar leren kennen, kunnen ze elkaar niet zien. Tegen de tijd dat het seizoen voorbij is, moeten ze beslissen om samen te zijn voordat ze elkaar ooit in de gaten houden. Nu weet ik dat deze show misschien nieuw is, en misschien hebben veel mensen niet de tijd om een hele serie te kijken, maar serieus kunnen we al verder gaan met dit soort shows?
Tuurlijk, oké, het argument zou kunnen worden aangevoerd dat dit in feite niet zo oppervlakkig is als ik het doe voorkomen, ook gezien de minnaars? in kwestie baseren ze hun beslissing om bij elkaar te zijn helemaal niet op fysieke verschijning. Oké, dat hoor ik. Maar als je deze show nog nooit hebt gezien, jeetje, moet je de ·gesprekken horen? die ze hebben. Ze bespreken niets als import. Ze verdiepen zich niet in belangrijke zaken van de geest, het hart, hun kernovertuigingen. Voor een show die er alles aan lijkt te doen om het stereotiepe reality-tv-cliché© van ijdel en narcistisch te ontwijken, is het bijna bewonderenswaardig hoe oppervlakkig het nog steeds weet te zijn.
Ik ben hier niet om de vreemd valse cash grab die Blind Love is met je te bespreken. Ik gebruik deze show, de populairste van Netflix, alleen om een groter punt te illustreren - er is niet veel in de weg van bewuste, filosofische, diepe of kosmische inhoud te vinden op de meeste reguliere streamingdiensten. Waar zijn de shows die tot onze ziel spreken? Waar zijn de films over de onderlinge verbondenheid van alle dingen in het universum? Waar kan ik iets streamen dat de beknellingen van het ego afwerpt en zich verdiept in het innerlijke licht van alle levende wezens?
Als u op zoek bent naar een streamingdienst die iets substantieels biedt dan het typische verhaal van digitaal entertainment, dan is Gaia de perfecte plek voor u. Ik geloof dat Gaia op een manier is gestuit om diepere inzichten in de samenleving te verkennen, commercie en materialisme uit te dagen en enkele van de meest fascinerende mysteries van het menselijk bestaan te verkennen. Gaia is een ongelooflijk krachtige streamingdienst die de manier verandert waarop mensen naar digitaal entertainment kijken.
Gaia is de godin van de aarde en de natuur, dus het is toepasselijk dat ze een eigen streamingdienst heeft. Door middel van educatieve, verkennende, nieuwsgierige en doordachte series en films (evenals educatieve yoga en geleide meditatielessen), wil Gaia haar kijkers verlichten, zodat ze zich kunnen verbinden met de wereld en het kosmische energiegebied.

Geschiedenis

Het mediabedrijf Gaia (voorheen Gaiam) werd in 1988 opgericht in Boulder, Colorado (want dat was het natuurlijk ook) door Jirka Rysavy. Hij had een visie van 'het dienen van de bewuste consument'. die in 1966 door socioloog Paul Ray afwisselend de 'culturele creatieven' werd genoemd. Rysavy zag blijkbaar een enorme gemiste kans in deze onderbediende niche en besloot daarom om rechtstreeks met consumenten te spreken die zijn opgeleid en de neiging hebben om aankopen te doen op basis van hun waarden dan enige andere motivatie. De oorspronkelijke naam van het bedrijf, Gaiam, komt van de eerder genoemde moedergodin Gaia die taalkundig versmolten is met de uitdrukking ? Ik wel,? als een knipoog naar 'de onderlinge verbondenheid van alle dingen'?
Gaiam fuseerde in 2001 met het Californische bedrijf Real Goods Solar. In 2005 nam Gaia twee mediabedrijven over: Good Times Entertainment en Jetlag Productions. Het bedrijf zette zijn opmars voort en verwierf in 2007 meer mediabedrijven , dit keer in de vorm van de sites Lime.com en Zaadz.com om zijn online aanwezigheid te vergroten en de overstap naar digitale media te maken, de laatste grens.
In 2007 werd Gaiam TV, een iteratie van de streamingdienst, gelanceerd. Het bood video's over yoga, meditatie en pseudowetenschappelijke theorie. Het was echter pas relatief recent dat Gaia officieel zijn naam zou veranderen en zijn aanbod exponentieel zou uitbreiden.
Het gaiam-bedrijf maakte verschillende slimme zakelijke bewegingen in 2012, toen ze een dvd-distributeur overnamen van de Universal Music Group-dochteronderneming Vivendi. Ze fuseerden deze distributeur met zijn home entertainment-divisie, wat resulteerde in een fusie die bekend staat als Gaiam Vivendi Entertainment. En in 2019 vermeldde USA Today Gaia Inc. als een van 's werelds snelst groeiende entertainmentretailers.
Gaia Broadcasting begon met het streamen van live-evenementen vanuit hun nieuw verworven evenementencentrum op hun campus in Louisville, Kentucky. Deze evenementen worden live gestreamd naar 187 verschillende landen en zijn ook uitgerust met live vertalingen. Ze bevatten grote namen in de pseudowetenschappelijke en spiritualistische wereld, zoals Graham Hancock, Gregg Braden, Bruce Lipton, Caroline Myss.

Ontwerpen

De onderkant van de pagina biedt een snelle toegang tot uw favoriete video's, evenals beoordelingen en recensies van mensen zoals u. Gaia is een geweldige optie als je op zoek bent naar een alternatief voor Netflix of Hulu, en het minimalistische ontwerp is glad en modern.
Open in de menubalk van de site snel elke gewenste categorie of interesse. Je kunt kiezen uit Yoga, Meditatie, Series, Documenten en Films, Onderwerpen, Nieuwe Video's, Evenementen, Recepten of Artikelen. Onder deze opties bevindt zich het gebruikersmenu dat handig is uitgespreid. Hiermee hebt u toegang tot uw aangepaste afspeellijsten, kijkgeschiedenis, de communityblog of gaia stream live kanaal. Weinig streamingsites zijn zo open in hun ontwerp en het zorgt voor een zeer moeiteloze en gestroomlijnde gebruikerservaring.

Tevreden

Dit is een van de dingen die ik absoluut geweldig vind aan Gaia. Allereerst heeft deze streamingsite veel inhoud (ze hebben meer dan 8.000 video's). Maar het is meer dan alleen kwantiteit die indruk op me maakt over Gaia. Het aanbod van verschillende soorten inhoud is even indrukwekkend. Het feit dat je toegang hebt tot yogalessen, geleide meditaties, series over buitenaardse wezens en oude mysteries, films over het collectieve bewustzijn en metafysica, heerlijke en gezonde recepten, astrologie, psychologie, artikelen, een bloeiende communityblog en een live tv-kanaal allemaal op één plek is verbazingwekkend voor mij. Sommige dingen gaan iets te ver van het diepe voor mijn voorkeuren, maar hey, er is hier iets voor waarheidszoekers van alle pluimage.

Desktop- en mobiele ervaring

Dit is misschien wel de eerste streamingdienst die ik heb geïnspireerd om de app aan te bevelen via de desktopsite. Meestal ben ik geen grote fan van het bekijken van inhoud op mijn telefoon of tablet. Maar gaia app is zo goed, dat je er geen gebruik van kunt maken als je je abonneert. Andere Gaia-gebruikers lijken het hierover met me eens te zijn, aangezien het een gemiddelde beoordeling van 4,8 sterren heeft in de Apple App Store (uit meer dan 49.000 beoordelingen). Ik denk niet dat ik ooit een app heb gezien die zo hoog scoort.

Prijzen en plannen

Het eerste model is een maandelijks abonnement dat $ 10 / maand kost. Het tweede model is een kwartaalabonnement dat $ 30 / jaar kost. Het derde model is een jaarabonnement dat $ 100 / jaar kost.
De maandelijkse prijs voor live toegang is $ 11,99, terwijl de jaarlijkse prijs $ 99 is. De live toegangskosten worden elke maand in rekening gebracht en kosten $ 24,92 als u deze jaarlijks koopt.
Om een van gaia's live gestreamde evenementen te bekijken, heb je de live toegangslaag nodig. Je krijgt ook toegang tot live chatsessies met experts en herhalingen van alle gearchiveerde evenementen. Gaia is niet de goedkoopste streamingdienst, maar biedt wel een gratis proefperiode van een week als je wilt zien of het geschikt voor je is.

Suggesties die ik heb voor Gaia

Ik zou graag zien dat Gaia betaalbaarder wordt naarmate het in populariteit groeit. Er zijn ook een paar ontwerpfouten, zoals het feit dat de scrubbalk en titel niet verdwijnen wanneer je een video op volledig scherm afspeelt, en het lettertype van de beschrijvingen op de Roku / smart TV-app is veel te klein om vanaf een redelijke afstand te lezen. Anders dan dat, heeft Gaia echter vrijwel de code van bewuste streaming gekraakt!
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Gaia

gaia tv nederland

gaia tv kosten

gaia op tv kijken

gaia tv inloggen

gaia inloggen

streamhunter

gaia activate roku

gaia.com kosten

abc-motivatietheorie

caroline myss website

jokerlivestream

max vandaag recepten

muur glad maken

netflix usa aanbod

spiritueel weekend

spiritueel weekend nederland

spiritueel weekend weg

"lime go"

100 dinge stream netflix

ben 10 kisscartoon

bruce lipton youtube 2019

caroline myss videos

club vaag

crichd app

gaia app

gaia app kosten

gaia kosten

gaia louisville colorado

gaia roku

Gaia Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Gaia.com is een streamingdienst die is ontworpen voor zoekers naar kennis en verlichting, degenen die geïnteresseerd zijn in alles wat spiritueel is. Als je van yoga, meditatie, astrologie, metafysica, bewustzijn, mystiek en al het andere houdt dat je leven met vreugde vult, is Gaia de streamingdienst waar je op hebt gewacht. Lees mijn recensie van Gaia om meer te weten te komen en de waarheid in het centrum van het universum te ontdekken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op