Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

FOX Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Sommige mensen beweren dat de streamingdienst van Fox Broadcasting Company ontoereikend is. Ze zeggen dat de hoeveelheid advertenties onaangenaam is en dat de website en mobiele versies van de site niet op peil zijn. Ik verwachtte veel meer van zo'n grote netwerkprovider.

Fox

fox inloggen

kosten fox sports

fox sports kosten

is fox gratis

fox kijken

fox live kijken

last minutes turkije

fox sport storing

inloggen fox sports

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

fox.com

Fox Broadcasting Company is een belangrijke televisie- en filmdistributeur. Ze zijn een van de grootste netwerken in termen van kijkers en invloed. Het bedrijf is lid van de North American Broadcasters Association en de National Association of Broadcasters.
In 1985 kondigde het netwerk aan dat het een bedrijf zou brengen om te concurreren met televisie overdag. Deze aankondiging werd ontvangen met grotere netwerken CBS, NBC en ABC. In 1986 begon FOX formeel met het uitzenden en uitdagen van de andere netwerken.
Het netwerk werd zeer succesvol en enkele van de eerste shows die werden uitgezonden waren The Late Show, Married with Children, 60 Minutes en Murder She Wrote. Meer populaire televisieprogramma's zoals Masterchef, Masterchef Junior, So You Think You Can Dance, Family Guy, Empire en nog veel meer zijn sindsdien op het netwerk gehost.

Website Ontwerp

Over het algemeen is de website eenvoudig en gemakkelijk te navigeren. Het ontwerp van de website is eenvoudig, met een monochrome achtergrond en een wit lettertype. Het logo is groot en vet en bevindt zich in de linkerbovenhoek van de website. Over het algemeen is de website gemakkelijk te gebruiken en te navigeren.
Het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen bij het navigeren door het menu. Er zijn zoveel opties dat het moeilijk kan zijn om te beslissen welke je moet kiezen. In het bovenste menu kan de kijker een van de zustersites van het Fox-netwerk bekijken; Fox News, Fox Business, Fox Nation en Fox Sports zijn allemaal ingepakt met hun logo's.
Het tweede menu leest van links naar rechts, met de secties Home, Entertainment, Sport en Nieuws in het midden. Het live tv-schema bevindt zich op een kleine afstand en de aanmeldings- en zoekbalken bevinden zich in de buurt. Uitgelichte programmering is in een groot venster onder het menu.
De twee menusecties zijn te onderscheiden, maar de grote logo's van de andere netwerken van Fox zijn erg afleidend. Het voelt minder alsof ze de kijker hun inhoud willen laten zien, en meer alsof ze willen dat je op hun andere sites klikt.

Tevreden

Fox houdt een grote verscheidenheid aan shows en films beschikbaar op hun streamingsite. Ze hebben drama's, sitcoms, sport en meer. Als u op zoek bent naar een allesomvattende streamingsite, is Fox een goede keuze. Ik raad aan om de Fox-netwerkshows op Hulu te proberen als ze daar in plaats daarvan beschikbaar zijn.
Fox News linkt naar andere streamingsites die het bezit, zoals het Fox Business Network en Fox Nation. Het nieuwsnetwerk bevat breaking news-verhalen en clips met betrekking tot het grote publiek. Het Fox Business Network is vergelijkbaar met het nieuwsnetwerk, maar het behandelt vaker verhalen die relevant zijn voor bedrijven. De aandelenmarkt is ook te zien in de zijbalk op dit kanaal. Tot slot linkt Fox Sports naar verschillende soorten sportnieuws.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Ten eerste is de lay-out gemakkelijk te begrijpen. Bovendien is de website in staat om de nieuwste updates bij te houden.
De mobiele browserversie is vergelijkbaar met de desktoppagina. Het ongelukkige aantal menu's verdwijnt in de mobiele versie. Het bovenste menu is veel gemakkelijker te bekijken en de zoekbalk is ook gemakkelijk te vinden. Een grote knop vraagt ons om de website in de app te openen.
De applicatie voor het netwerk is uw typische streaming-app. Het inlogproces is echter erg frustrerend. Met de app kunt u niets bekijken, tenzij u een account aanmaakt dat aan uw e-mail is gekoppeld. Dit creëert een probleem omdat veel kijkers geen e-mailadressen hebben en geen toegang hebben tot de inhoud. Het proces duurt niet erg lang, maar om de app te openen en de helft van de inhoud vergrendeld te zien, is geen account vereist. Navigatie en ontwerp in de app zijn prima, maar dit authenticatieproces blokkeert kijkers om veel te zien van wat beschikbaar is in de app.

Positieven

Hoewel de streamingsite Fox veel inhoud biedt, schiet het tekort aan enkele van de topnetwerken als het gaat om streaming. Qua variatie en aantal shows doet het het goed. De shows van de website zijn ook vrij populair en relevant. Een nadeel is echter dat de live-uitzendingsfunctie niet zo goed is als sommige van de anderen.
Met het netwerk kunt u een preview-pas hebben voor maximaal 60 minuten. Dit is een unieke manier om kijkers aan te trekken om een lidmaatschap te krijgen en een van de enige echte positieve functies voor mij. Onder de live-uitzending, het menu voor wat er aankomende shows zijn. Anders is de website inhoudelijk erg flauw.

Negatieven

Allereerst zijn er veel negatieve dingen aan deze streamingdienst. Voordat ik het bekeek, keek ik er echt naar uit om een netwerk als Fox uit te proberen. Maar helaas voldeden ze niet aan mijn verwachtingen. Hun website wordt slecht beheerd en de streamingkwaliteit is vaak slecht.
De eerste advertentie is voor een product dat u niet eens gaat gebruiken en de tweede is voor een product waarin u niet geïnteresseerd bent. De navigatie vanaf de startpagina is moeilijk te gebruiken en wanneer u eindelijk de show bereikt die u wilt bekijken, wees dan bereid om ongeveer dertig minuten van uw leven door te brengen met het bekijken van advertenties. Ik ben geen onbekende als het gaat om advertenties; ik heb er niet veel last van. Als u echter naar de show gaat, wordt u begroet met twee advertenties. Dit is geen probleem, twee is geen groot aantal. De eerste advertentie is voor een product dat u niet eens gaat gebruiken en de tweede is voor een product waarin u niet geïnteresseerd bent.
Wanneer u de laadbalk van de video bekijkt, zijn er zes reclameblokken in de programmering. Dat zijn gewoon pauzes! Als het gaat om de daadwerkelijke commercials, zijn er weer zes commercials. Zes pauzes met zes reclames per stuk zijn absoluut belachelijk.
Ondanks de advertentieproblemen is de laadtijd van de website slecht. Het veranderen van de ene pagina naar de volgende is een zeer langzame ervaring. Een ander vreemd ding over de website is de keuze in ontgrendelde afleveringen- in plaats van de meest recente afleveringen te vergrendelen, is het gebruikelijk dat Fox de eerste aflevering van een serie vergrendelt. Ze laten ook vaak alleen de vijfde en zesde aflevering van shows ontgrendeld. De keuze is een heel vreemde.
Deze streamingdienst heeft teleurstellende prestaties, waardoor kijkers geloven dat Fox liever hun zustersites pusht. Bij beoordeling ervan is het duidelijk dat de lay-outs en functionaliteit van die sites veel meer aandacht hebben gekregen dan de streaming-tegenhanger.

Verbeteringen nodig

Er moeten veel verbeteringen worden aangebracht aan deze website en app om het een kanshebber te maken voor de beste streamingervaring. Momenteel ontbreken de website en app en hebben ze veel problemen. Ik zou niet overwegen om streams van Fox te bekijken, tenzij er wijzigingen worden aangebracht.
De eerste wijziging die kan worden aangebracht om de Fox-website te verbeteren, is door het menu van de zustersite naar de onderkant van de pagina te verplaatsen. Dit zou prioriteit geven aan de zustersites en het voor kijkers gemakkelijker maken om informatie over hen te vinden. Het zou ook voelen alsof Fox hun andere sites op kijkers probeerde te duwen om hen meer klikken en verkeer te bezorgen.
Er moet rekening worden gehouden met het aantal commercials. Het aantal reclameblokken en advertenties binnen de pauzes is zo lang dat het bijna overeenkomt met dezelfde hoeveelheid tijd als het televisieprogramma zelf. Om nog maar te zwijgen, de advertenties zijn glitchy en stal nog meer kijktijd.

Samenvatting

De streamingdiensten van Fox Broadcasting Company zijn niet de slechtste qua stijl en thema's, maar ze schieten tekort als het gaat om functies.
De dubbele menu's zijn overweldigend en duwen de grotere agenda van het bedrijf. Ze bombarderen kijkers meedogenloos met advertenties en commercials. De kijkervaring is zo onaangenaam, ik zou deze service aan niemand aanbevelen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Fox

fox inloggen

kosten fox sports

fox sports kosten

is fox gratis

fox kijken

fox live kijken

last minutes turkije

fox sport storing

inloggen fox sports

storing fox sports 1

family guy kisscartoon

storing fox sports app

"abc business"

"abc e business"

"abce business"

"the sunshine company"

e-commerce integratie compano

family guy nyafilmer

fox gratis

fox sport go app

fox sports 1 gratis

fox sports downloaden

fox tv kijken

fox zuid afrika

kanopy dance company

kisscartoon family guy

live fox kijken

masterchef junior dailymotion

primewire family guy

FOX Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Sommige mensen beweren dat de streamingdienst van Fox Broadcasting Company ontoereikend is. Ze zeggen dat de hoeveelheid advertenties onaangenaam is en dat de website en mobiele versies van de site niet op peil zijn. Ik verwachtte veel meer van zo'n grote netwerkprovider.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op