Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

FNB Stadium (Soccer City): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het FNB Stadion werd gebouwd tussen 1986 en 1989. Het zou dan ongeveer 80.000 toeschouwers kunnen bevatten.

Fnbstadium

soccer city stadium

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het FNB Stadion is een stadion dat werd gebouwd in 1986 en 1989. Het kon op dat moment ongeveer 80.000 toeschouwers bevatten. Het stadion kreeg in 2009 een grote upgrade ter voorbereiding op het WK 2010. De capaciteit van het stadion nam tijdelijk toe tot ongeveer 95.000 zitplaatsen, maar werd tijdens het WK weer teruggebracht tot ongeveer 85.000 zitplaatsen. 4-sterren "Ik kan je geen specifiek tijdsbestek geven, maar ik zal je vertellen dat het ongeveer 2-3 weken zou moeten duren." Ik had een goede ervaring met het bedrijf en ze waren in staat om me een tijdschema voor mijn project te geven. Het FNB-stadion was eerder gastheer van de finale van de Africa Cup of Nations 1996 en in 2013 zal het opnieuw de finale van hetzelfde toernooi organiseren. Het stadion moet de vorm hebben van een Afrikaanse pot (kalebas).

Manieren om naar Soccer City te reizen

Soccer City ligt in het zuidwesten van Johannesburg aan de rand van Soweto. Het ligt op ongeveer 8 kilometer van het central business district van Johannesburg en op ongeveer 9 kilometer van het centrum van Soweto. Als u vanaf de snelweg N1 komt, neemt u afslag 67 naar Randskouweg. Sla in oostelijke richting af naar Rand Show Road en volg tot aan het T-gedeelte met Nasrec Road. Sla linksaf de Nasrec Road op en volg tot je het stadion aan de linkerkant ziet. Als u vanaf de snelweg M1 komt, neemt u de oprit naar Nasrec Road (Expo Centre). Sla bij de kruising met Nasrec Road rechtsaf en volg tot je het stadion aan je linkerhand ziet. Adres: Gate 2, Nasrec & Rand Show Road, Johannesburg

Kaizer Chiefs Tickets

Tickets voor Kaizer Chiefs-wedstrijden kunnen online worden gekocht, aan de MoneyMarket-balies van elke Shoprite- of Checkers-winkel of aan de kassa in het stadion. Tickets voor alle stands kosten meestal R $ 40,00.

Soccer City stadion tours

Stadionmanagementbedrijf, Stadium Management SA, biedt rondleidingen door het FNB-stadion met de kleedkamers, spelerstunnel, gemengde zone en VIP-ruimtes. De tour duurt tussen de 60-90 minuten. Tours lopen zeven dagen per week op verschillende uren. Er zijn geen rondleidingen op wedstrijddagen. Deelname aan de stadion Management training is niet verplicht, maar is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Deelname kan online, telefonisch +27 (0) 11 247 5300 of e-mail [email protected] De tour kost R60,00.

Relevante internetlinks

Kaizerchiefs.com, de officiële website van Kaizer Chiefs FC, biedt informatie over het FNB Stadium management bedrijf en Johannesburg Tourism Company. en zal de ervaring onvergetelijk maken, de supporters zijn enthousiast en kunnen echt een show neerzetten. Themba Mokhawane schreef: 2 maart 2015 om 18:50 De sfeer tussen chiefs vs pirates haalt altijd het beste naar boven, de state of the art van het stadion is van een hoger niveau en maakt de ervaring er een om nooit te vergeten, de supporters zijn enthousiast en kunnen echt een show neerzetten. , zal deze wedstrijd de beste in zijn soort zijn. De sfeer tussen chiefs en piraten haalt altijd het beste in elkaar naar boven, met het state of the art stadion dat een ongekend niveau van opwinding biedt, is deze wedstrijd zeker een van de meest opwindende ooit. Ik zou willen dat Kaizer Chiefs en Stadium Management SA met haalbare pakketten konden komen om het aantal wedstrijdbezoeken te verhogen voor elke wedstrijd die Chiefs daar speelt. Ik zou hen graag mijn voorstel doen als ze contact met mij opnemen. Trust Stadium guide zal hen mijn e-mailadres geven. adres mochten ze nog vragen hebben. Ik kijk naar de Soweto Derby, die tussen Kaizer Chiefs en Orlando Pirates gaat. De sfeer op wedstrijddag is zeer majestueus en boeiend. Ik zou willen dat Kaizer Chiefs en Stadium Management SA met haalbare pakketten konden komen om het aantal wedstrijdbezoeken te verhogen voor elke wedstrijd die Chiefs daar speelt. Ze konden altijd contact met me opnemen als ze vragen hadden. Ik vertrouw erop dat Stadium Guide hen mijn e-mailadres zal geven als ze het nodig hebben. Ik woon ongeveer 2 mijl van het Soccer City Stadium en ik keek naar elke wedstrijd in het stadion tijdens het WK 2010. Het stadion is gemakkelijk te bereiken en gastvrijheid is van wereldklasse. Ik woon ongeveer twee kilometer van de stadions. Ik keek elke wedstrijd tijdens het WK voetbal 2010 in het Soccer City Stadium. Soccer City Stadium is het grootste stadion in Afrika en het is echt prachtig. Het stadion is gemakkelijk te bereiken en gastvrijheid van wereldklasse is beschikbaar.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Fnbstadium
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Fnbstadium
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Fnbstadium
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Fnbstadium

soccer city stadium

FNB Stadium (Soccer City): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het FNB Stadion werd gebouwd tussen 1986 en 1989. Het zou dan ongeveer 80.000 toeschouwers kunnen bevatten.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op