Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MAC3PARK Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het nieuwe Mac3Park Stadion is in 2009 gebouwd als moderne vervanger van het oude Oosterenk Stadion van PEC Zwolle.

Fczwollestadion

mac3park stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het MAC3PARK Stadion, voorheen bekend als IJsseldelta Stadion, werd in 2009 gebouwd als moderne vervanger van het oude Oosterenk Stadion van PEC Zwolle, dat moderne faciliteiten miste. Het nieuwe stadion, dat in 2012 werd opgeleverd, heeft een capaciteit van 12.500 en wordt gebruikt door zowel PEC Zwolle als amateurclubs. De sloop en bouw werden gefaseerd uitgevoerd zodat Zwolle zijn thuiswedstrijden in het stadion kon blijven spelen. Hierdoor was er geen officiële eerste wedstrijd, al was een huldigingswedstrijd voor Jaap Stam in de zomer van 2009 wel een van de eerste die in het volledig opgeleverde stadion werd gespeeld. Het stadion werd officieel geopend op 29 augustus 2009 en had aanvankelijk een capaciteit van 10.000 zitplaatsen. Kort daarna breidde PEC Zwolle het stadion uit met extra rijen zitplaatsen voor één kant. Verder maakten ze van enkele zitplekken staanplaatsen en in 2013 breidden ze een deel van de hoofdtribune uit tot op het veld. In 2016 breidden ze de stand aan een van de uiteinden uit naar het veldniveau en veranderden ze de onderste helft van de tribune in een terras, waardoor de capaciteit steeg tot 13.250. Het stadion heette aanvankelijk FC Zwolle Stadion, maar nadat de club in 2012 weer veranderde in de oude naam PEC Zwolle, moest er gezocht worden naar een nieuwe naam, waardoor besloten werd dat IJsseldelta Stadion vernoemd zou worden naar de IJsselrivier die door de stad loopt. In 2016 veranderde de naam in MAC3PARK Stadion na een naamgevingsdeal. Het Mac3PARK Stadium herbergt verschillende winkelactiviteiten zoals een casino, restaurant en een hotel. Het heeft sinds de inauguratie een kunstgrasveld.

Manieren om naar MAC3PARK Stadion te reizen

Het stadion werd geopend in 2007 en heeft een capaciteit van 15.000. Het MAC3PARK Stadion ligt ten oosten van de stad Zwolle in Nederland op ongeveer 2,5 kilometer van het stadscentrum. Het opende in 2007 en heeft een capaciteit van 15.000. De afslag Zwolle Noord vanaf de A28 leidt u naar de Ceintuurbaan, die na korte afstand overgaat in de linkerkant van het stadion. Als u gebruik maakt van het openbaar vervoer, neemt u bus 3 vanaf het treinstation. De reis duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Stap uit bij halte Stadion. Adres: Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle

Eten, drinken en slapen in de buurt van MAC3PARK Stadion

MAC3PARK Stadion ligt aan de rand van een rustige woonwijk en grenst verder aan een kantorenpark, andere sportfaciliteiten en een openluchtzwembad. Het stadion heeft twee restaurants, en men kan bovendien een McDonald's vinden op korte loopafstand in de buurt van de afrit van de snelweg, hoewel afgezien van dat eten en drinken in de buurt van het stadion beperkt zijn. Er zijn echter genoeg mogelijkheden in het gezellige historische centrum van Zwolle, dat niet ver weg is. Naast de twee restaurants herbergt het MAC3PARK Stadium ook een hotel, Hotel Lumen, dat goede recensies krijgt en zelfs een paar kamers heeft met gedeeltelijk uitzicht op de staanplaats. Anders zijn er nog een paar hotels in of nabij het centrum van Zwolle in verschillende prijscategorieën.

PEC Zwolle Tickets

Kaarten voor wedstrijden van PEC Zwolle zijn online te koop, in de Fan Shop van MAC3PARK Stadion, of bij bepaalde wedstrijden met een clubkaart of ID. Als er tickets beschikbaar blijven, kunnen deze over het algemeen op de dag van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. PEC Zwolle verkoopt meestal een paar van hun Eredivisie-wedstrijden uit, dus vooraf reserveren is sterk aan te raden. De ticketprijzen voor de wedstrijd variëren van $ 17,50 voor een stoel of staande plaats achter het doel tot $ 31,50 voor een centrale stoel aan een van de lange zijden. Er worden geen tickets verkocht in de openbare verkoop voor de hoofdtribune, die exclusief is gereserveerd voor gastvrijheid. De prijzen worden verhoogd met €5,00 of €7,50 voor de wedstrijden tegen Ajax, Feyenoord en PSV.

Gerelateerde internetlinks

De officiële website en toeristische informatiesite van PEC Zwolle, 9292ov.nl, biedt informatie over de stad Zwolle en het openbaar vervoer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Fczwollestadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Fczwollestadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Fczwollestadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Fczwollestadion

mac3park stadion

MAC3PARK Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het nieuwe Mac3Park Stadion is in 2009 gebouwd als moderne vervanger van het oude Oosterenk Stadion van PEC Zwolle.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op