Eerste Divisie
in --'--''
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Facebook Gaming Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Facebook Gaming is het snelst groeiende online streamingnetwerk in de game-industrie. Het stelt gebruikers in staat om van games te genieten en plezier te hebben, en het bestaat uit makers en kijkers die met elkaar willen communiceren door commentaar te geven op streams. Met Facebook Gaming kun je ook contentmakers ondersteunen en zelf een maker worden door je eigen kanaal te starten en je in te schrijven voor de ? Niveau omhoog? Programma.

Facebook Gaming

face book gaming

facebook gaming

facebook gaming platform

facebook tv app

facebook wedstrijd app

https www facebook gaming

voetbal op laptop

yelo play tv kijken

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

facebook.com/gaming/

Gaming is een enorme industrie en live streamingdiensten maken er een groot deel van uit. Twitch pionierde met het idee van gamestreaming, maar YouTube Gaming, Facebook Gaming en Microsoft Mixer zijn naar voren gekomen als sterke concurrenten.
Facebook Gaming is snel uitgegroeid tot het go-to platform voor het streamen van videogames. Het sociale medianetwerk heeft een groot publiek aangetrokken en heeft bijgedragen aan de snelle groei.

Wat is Facebook Gaming?

Facebook Gaming is een online streamingnetwerk voor gamers en kijkers die het plezier en plezier van gamen willen delen. Hier kijken kijkers en rooten ze naar topstreamers die de populairste gametitels spelen. Als gebruiker kunt u lid worden van groepen en op meer dan één manier met de community communiceren. Gebruik de Facebook Gaming-app of open de stream vanaf je apparaat.
De kijksectie bevat nieuwe video's van de grootste streamers en uitgevers. Hier kunt u live video's streamen en toegang krijgen tot vooraf geladen inhoud die beschikbaar is gesteld door de uitgevers.
Je kunt een actief lid van de community worden door games te spelen. Open gewoon een app en begin met spelen.
Facebook heeft gamegroepen waar je deel van kunt uitmaken en kunt bijdragen aan het grotere goed.

Waarom zou je kiezen voor Facebook Gaming?

Twitch heeft het grootste aandeel in de gamestreamingmarkt. Maar Facebook over twee jaar? tijd heeft een aanzienlijk aantal kijkers vergaard met 8,5% van het marktaandeel. Dit steeg gestaag tot een piek van 3,1% binnen een jaar - het hoogste in de gamestreamingindustrie. De toename van 210% in kijkers betekent dat het een miljoen gebruikers aantrekt met meer dan 100 miljoen uur aan bekeken inhoud.

Steeds groeiende streamingmarkt

De game-industrie houdt niet alleen in dat mensen games kopen en spelen. Er is een groot deel van het publiek geobsedeerd door het kijken naar andere makers die spelen. Deze mensen kijken niet alleen mee, maar ze ondersteunen ook financieel hun favoriete makers.

Level Up-programma voor makers

Nadat u aan de geschiktheidscriteria hebt voldaan, wordt u vervolgens uitgenodigd om deel te nemen aan een ?-panel? bestaande uit andere succesvolle makers. Facebook lanceert een initiatief genaamd 'Facebook Stars'. Dit programma geeft live gamers toegang tot meerdere inkomstenstromen, waardoor videomakers meer geld kunnen verdienen in vergelijking met YouTube en Twitch. Om in aanmerking te komen voor het programma, moet je de afgelopen twee weken minimaal 100 volgers en 4 uur streaming hebben. Dit doel is niet echt een hindernis, omdat zelfs nieuwe makers gebruik kunnen maken van de Facebook-groepen om doelgroepen aan te trekken. Nadat je aan de geschiktheidscriteria hebt voldaan, word je vervolgens uitgenodigd om deel te nemen aan een "panel" bestaande uit andere succesvolle makers.

Belangrijke streamers aantrekken

De samenwerking tussen Microsoft en Ninja kreeg de meeste aandacht, maar Facebook lijkt zich staande te houden door bekende streamers zoals MelonieMac, MissesMae, StoneMountain64 en Darkness429 aan te melden. De meerderheid van de gamegemeenschap van Facebook bestaat uit een jonger publiek, voornamelijk als gevolg van gaming- en lipsynchronisatietools.

Kwaliteitsselectieproces - Partnerschap

Afgezien van het Level up-programma, geeft Facebook een stempel van goedkeuring op makers die goed zijn in streamen en passen bij hun community. Er is een lange rij makers die in het programma willen komen, dus het is niet zo eenvoudig om te worden geselecteerd. En een reden waarom het zo ijverig is, is dat het programma toegang biedt tot sterren en abonnementsfuncties. Partnering is intens en elk van de hierboven genoemde partners is met de hand uitgekozen.

Ontwerpen

Deze paragraaf gaat over hoe het platform van Facebook vergelijkbaar is met YouTube. Facebook heeft een verticaal dashboard aan de linkerkant en streamingvensters aan de rechterkant. Aan de linkerkant zijn er vier belangrijke opties: Home, Browse Games, Browse Streamers en Clips, en aan de rechterkant wordt het hele venster bezet door de videospeler.
De linkerkant is een lijst met je persoonlijke streams, geordend per kanaal. Terwijl je door de rechterkant van de pagina van de streamer scrolt, zie je categorieën zoals 'Nu live', 'Wekelijkse topclips' en 'Aanbevolen games'. De linkerkant is een lijst met je persoonlijke streams, geordend per kanaal.
De linkerkant van het streamerdashboard heeft een optie om live te streamen, gevolgd door een Facebook-knop. Gevolgd door suggesties op Facebook. Wanneer u op een bepaalde gamevideo klikt, wordt u naar een nieuwe pagina geleid waar er aan de linkerkant livestreaming is en aan de rechterkant een opmerkingensectie. Hierin krijg je ook de optie om sterren naar de makers te sturen die als volgt geprijsd zijn: $ 1/60 sterren die oplopen tot $ 200/20.000 sterren.

Tevreden

Bovendien is de gebruikersinterface rommelig en moeilijk te navigeren. In tegenstelling tot de gameservice van YouTube, die goed gediversifieerd is, voelt het gamen van Facebook lukraak aan. Er is geen duidelijke inhoudsdiversificatie en in het begin is het moeilijk te begrijpen wat er op het scherm gebeurt. Natuurlijk zijn er bepaalde categorisaties op basis van de titels zoals "Fortnite?", "Age of Empires?", "Mobile Legends?", "Arena of Valor?" en "PUBG?", maar deze titels zijn op een veel georganiseerde manier te vinden op YouTube en op Twitch. Bovendien is de gebruikersinterface rommelig en moeilijk te navigeren.

Breed scala aan genres

Er is een breed scala aan inhoud als het gaat om het bekijken van livestreams op Twitch. Er is een game uit bijna alle genres, dus je weet altijd wel iets te vinden om naar te kijken. En aangezien er altijd tientallen streamers streamen, zit je nooit zonder iets om naar te kijken.

On-demand inhoud

Facebook Gaming is niet alleen voor live streaming, je hebt ook toegang tot eerdere inhoud. Dit betekent dat als je een bepaalde stream hebt gemist, je deze later kunt inhalen als de maker deze beschikbaar heeft gehouden. Bovendien zijn er honderden clips die je kunt openen en die de gamesessie van niet alleen een bepaalde streamer, maar een hele community benadrukken.
Je kunt bijvoorbeeld creatieve video's bekijken zoals 'Fortnite: als het een horrorgame was?' "Castlevania: Rondo of Blood?" om er maar een paar te noemen in de beste wekelijkse clips. Er zijn tientallen categorieën waaronder je artistieke inhoud kunt vinden, zoals deze.

Roep je in de toekomst om exclusieve titels?

Er lijkt hier sprake te zijn van een gebrek aan exclusiviteit. Ik ben er zeker van dat deze netwerken in staat zouden zijn om bepaalde ontwikkelaars en titels onder exclusieve rechten te binden. Denk er eens over na, als streamers kunnen worden gelokt, waarom dan niet de bedrijven die het spel ontwikkelen?

Desktop/mobiele ervaring

Facebook Gaming is ontworpen om streamen moeiteloos te maken op al je apparaten. Met Facebook Gaming heb je direct toegang tot de hub. Zodra je de site bezoekt, krijg je twee bars - Gaming Video en Instant Games.
Ik kijk niet graag naar mijn favoriete videomakers op het bureaublad. Ik weet niet waarom. Facebook Gaming streamen op een desktop voelt gewoon niet goed voor mij. Zo probeer ik mijn Pixel 2 te gebruiken om live gamen te kijken en mijn desktop te gebruiken om live te streamen.
Mobiele gebruikersinterfaces zijn veel beter dan desktopgebruikersinterfaces. Hoewel ze dezelfde inhoud hebben, heb ik het gevoel dat de responsieve versie op mobiel me verslaafd houdt in vergelijking met de desktop. Je kunt streamers gemakkelijk volgen en hun profielen verschijnen als je naar beneden scrolt. Ik heb Dota, PUBG, FIFA 19 en eFootball 2020 gestreamd vanaf mijn mobiele telefoon en ik vond de ervaring geweldig.

Plannen & Prijzen

Facebook biedt gratis gaming voor kijkers en makers van inhoud, maar kijkers kunnen gebruikmaken van in-app-aankopen of andere functies om meer publiek te lokken. Aan de andere kant kunnen makers van inhoud sterren gebruiken om donaties van kijkers in te zamelen.

Suggesties die ik heb voor Facebook Gaming

Ik hou niet van Facebook Gaming omdat ik denk dat de interface flauw en verwarrend is. De ontwikkelaars zouden veel meer kunnen doen om de dienst interessanter te maken, met iets meer voorsprong en onderscheid van andere platformen.

Conclusie

Facebook Gaming is een geweldig platform voor zowel makers als kijkers. Je kunt mensen volgen, lid worden van groepen en livestreams bekijken van je favoriete games die door je favoriete gamers worden gespeeld. U hoeft geen bedrag te betalen en dus kunt u gratis inhoud consumeren. Ik hou van de ondersteuning van de maker-functie die de streamers in staat stelt om hun streams op meer dan één manier te verbeteren.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Facebook Gaming

face book gaming

facebook gaming

facebook gaming platform

facebook tv app

facebook wedstrijd app

https www facebook gaming

voetbal op laptop

yelo play tv kijken

Facebook Gaming Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Facebook Gaming is het snelst groeiende online streamingnetwerk in de game-industrie. Het stelt gebruikers in staat om van games te genieten en plezier te hebben, en het bestaat uit makers en kijkers die met elkaar willen communiceren door commentaar te geven op streams. Met Facebook Gaming kun je ook contentmakers ondersteunen en zelf een maker worden door je eigen kanaal te starten en je in te schrijven voor de ? Niveau omhoog? Programma.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op