Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ewood Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het terrein bood oorspronkelijk onderdak aan cricket, voetbal en rugby. Blackburn Rovers speelde hun allereerste competitiewedstrijd tegen Villa op het veld van Ewood Park op 5 oktober 1888.

Ewoodpark

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Op het terrein konden zo'n 20.000 mensen plaats vinden. Blackburn Rovers won slechts één wedstrijd op Ewood Park, tegen Manchester United in de League Cup van 1966. Ewood Park werd in 1882 geopend als een sportterrein dat voornamelijk werd gebruikt door Blackburn Rovers. Het terrein werd vanaf 1890 regelmatig gebruikt door de club en bood plaats aan ongeveer 20.000 mensen. Blackburn Rovers won slechts één wedstrijd op Ewood Park, tegen Manchester United in de League Cup van 1966. Het stadion heeft nu een capaciteit van iets meer dan 30.000 en is nog steeds een van de populairste van het land. In de volgende decennia werden geen wijzigingen aangebracht, afgezien van de installatie van schijnwerpers en een afdekking voor het Blackburn End-terras. In 1984 werd de Nuttal Street Stand herbouwd nadat deze was afgebrand. Een paar jaar later verving een nieuwe gelijkvloerse tribune de houten Riverside Stand. Nadat Jack Walker in 1991 de Rovers overnam, kondigde hij een groot herontwikkelingsplan aan om van Ewood Park een moderne arena te maken. Begin 1994 werden twee nieuwe stands aan de korte uiteinden geopend en de herontwikkeling werd binnen een paar maanden voltooid met de opening van de Jack Walker Stand. (foto's van het huidige Ewood Park hieronder)

Manieren om naar Ewood Park te reizen

Het stadion heeft een capaciteit van 26.000 en is eigendom van Blackburn Rovers Football Club. Ewood Park werd gebouwd in 1878 en is sindsdien de thuisbasis van Blackburn Rovers. Het treinstation Mill Hill ligt dichter bij de grond dan station Manchester Victoria, maar het is niet precies een mijl verderop. Treinen rijden ongeveer één keer per uur vanaf Blackburn Rail en Manchester Victoria station. Een andere optie is om bus 1 en 225 te nemen vanaf het centrum of treinstation van Blackburn. Bus 1 en 225 vertrekken vanaf het busstation tegenover het treinstation. Stap uit bij halte Hollin Bank. Bussen vertrekken minstens elke 10 minuten voor de rit van 11 minuten. Na het verlaten van de M65 neemt u afslag 4. Volg de borden naar Blackburn. Ewood Park ligt aan uw rechterhand na ongeveer een mijl op Bolton Road. Adres: Ewood Park, Blackburn, Lancashire, BB2 4JF

Blackburn Rovers Tickets

Tickets voor Blackburn Rovers-wedstrijden kunnen online worden gekocht, persoonlijk in de Roverstore in het stadion of telefonisch. Blackburn is bijna nooit uitverkocht en houdt de tickets liever beschikbaar voor lokale fans. Voor bepaalde spraakmakende marsen kunnen ze de kaartverkoop echter beperken tot alleen die lokale fans die al tickets hebben voorbesteld. De ticketprijzen voor een typische wedstrijd op Riverside Stand kunnen variëren van £ 15,00 tot £ 25,00, terwijl tickets voor wedstrijden op de Jack Walker Stand veel duurder kunnen zijn, meestal kost het £ 5,00 meer per stoel.

Ewood Park Stadium Excursies

Blackburn Rovers organiseert rondleidingen door het stadion in Ewood Park. Kijk op de website van Blackburn Rovers voor actuele schema's. Om een rondleiding door de rovers te boeken, bezoek www.rovers.co.uk of e-mail [email protected] voor meer informatie. De tour kost £ 7,50.

Foto's van Ewood Park

Ik ben diep bedroefd door de recente gebeurtenissen in mijn land.

Nuttige internetlinks

Rovers.co.uk is de officiële website van Blackburn Rovers FC. Visitblackburn.co.uk biedt toeristische informatie over Blackburn en reistips voor reizen naar en rond de stad. Traveline.org.uk informatie over busroutes, dienstregelingen en tariefprijzen. Ik herinner me dat ik Blackburn bezocht in het midden van de jaren 50 toen ik 9 jaar oud was en met mijn neef naar Ewood Park ging om spelletjes te kijken met onze grootvader. Het was zo spannend, eigenlijk tussen alle scanderende menigten op die leeftijd op een voetbalveld. Ik ben nu 72 en woon in Darwen in de buurt van mijn zoon en 2 jonge voetbalgekke kleinzonen die nog een voetbalstadion moeten bezoeken, maar ze gaan met me mee naar de FA Cup-replay tussen Blackburn en Blackpool op zaterdag 28 maart. Daar heb ik voor gezorgd en ze zijn in de wolken! Ik herinner me een bezoek aan Blackburn in het midden van de jaren 1950 toen ik 9 jaar oud was en met mijn neef naar Ewood Park ging om de wedstrijden met onze grootvader te bekijken. Het was zo spannend, eigenlijk tussen alle scanderende menigten op die leeftijd op een voetbalveld. Ik ben nu 72 en woon in Darwen in de buurt van mijn zoon en 2 jonge voetbalgekke kleinzonen die nog een voetbalstadion moeten bezoeken, maar ze zullen met me meegaan naar de FA Cup-replay tussen Blackburn en Blackpool op zaterdag 28 januari. Daar heb ik voor gezorgd en ze zijn in de wolken! Een voormalige marinezeiler en zelfbenoemde 'seriële ondernemer' is het brein achter een nieuw online bedrijf dat zichzelf afficheert als een 'virtuele assistent voor ondernemers'. Lisa Marie Pane, die in Los Angeles, Californië woont, lanceerde haar bedrijf, toepasselijk Virtual Assistant for Entrepreneurs genoemd, in januari. Ze rekent $ 75 per maand voor toegang tot haar virtuele assistent-services. Pane zei dat ze het idee voor haar bedrijf kreeg nadat ze moeite had om een betrouwbare virtuele assistent te vinden om haar te helpen met taken zoals het boeken van reizen, het afhandelen van planning en het organiseren van afspraken. Ze zei dat ze nu 10 assistenten heeft aangenomen en snel groeit. "Ik probeer een ecosysteem te creëren waar ondernemers hulp kunnen krijgen van iemand die ze vertrouwen," vertelde Pane abc news in een interview. "De meeste bedrijven zijn met de beste bedoelingen gestart, maar ze verzanden snel omdat er gewoon te veel werk is." Dennis Hastert, die jarenlang voorzitter van het Huis van Afgevaardigden was en een invloedrijk figuur in de Amerikaanse politiek, is volgens Reuters aangeklaagd voor het overtreden van federale witwaswetten. Hastert ,74, wordt beschuldigd van het helpen verbergen van betalingen die hij deed aan iemand die hem sekseerde toen hij een middelbare schoolleraar en wetgever in Illinois was. De aanklachten komen als onderdeel van een federaal onderzoek naar vermeend financieel wangedrag door Hastert.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ewoodpark
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ewoodpark
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ewoodpark
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Ewoodpark

Ewood Park: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het terrein bood oorspronkelijk onderdak aan cricket, voetbal en rugby. Blackburn Rovers speelde hun allereerste competitiewedstrijd tegen Villa op het veld van Ewood Park op 5 oktober 1888.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op