Major League Soccer
2'23'' geleden
Major League Soccer
2'23'' geleden
Major League Soccer
2'25'' geleden
Major League Soccer
2'32'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Hitachi Capital Mobility Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het nieuwe Hitachi Global Mobility Stadion, voorheen Stadion Euroborg en Noordlease Stadion, verving het oude Oosterpark Stadion in Groningen.

Euroborg

hitachi capital mobility stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Hitachi Capital Mobility Stadium, voorheen bekend als Stadion Euroborg en Noordlease Stadium, verving in 2006 het oude Oosterparkstadion van Groningen. De bouw van het nieuwe stadion was twee jaar eerder begonnen en kostte 45,5 miljoen dollar. Het nieuw gebouwde stadion Euroborg werd op 13 januari 2006 geopend door Nederlands international Arjen Robben die zijn carrière bij de club begon. De eerste wedstrijd die in het stadion werd gespeeld was een competitiewedstrijd tegen Heerenveen (2-0). Een week eerder was er een try-out wedstrijd gespeeld tegen Veendam. Al snel na de opening van het stadion overwoog Groningen stadion Euroborg uit te breiden omdat het steeds uitverkocht was. Maar hoewel het stadion technisch kan worden uitgebreid tot een capaciteit van 33.000, ontbrak het de club aan financiën en is de opkomst de afgelopen jaren gedaald tot onder de volledige capaciteit. In 2016 veranderde het stadion zijn naam in Noordlease Stadion na een sponsordeal. In 2018 veranderde het zijn naam in Hitachi Global Mobility Stadion na een fusie van de bedrijven.

Manieren om naar Hitachi Global Mobility Stadion te reizen

Het Hitachi Global Mobility Stadion ligt ongeveer 2 kilometer ten zuidoosten van het centrum en het centraal station van Groningen. Het is een relatief korte wandeling van het centrum en duurt minder dan een half uur. Station Groningen Europapark ligt dichter bij het stadion dan het centraal station. Het heeft een regelmatige dienst vanaf het centraal station. De reis duurt slechts 2 minuten. Vanuit het centrum van Groningen is het stadion te bereiken met bus 8. Neem bus 8 vanaf het A-Kerkhof richting Station Noord. Stap uit bij halte Boumaboulevard na een rit van ongeveer 15 minuten. Bus 8 rijdt twee keer per uur. U kunt ook bus 5 nemen vanaf de centrale Grote Markt in Ter Borch en uitstappen bij de Meeuwderbaan. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het Noordlease Stadion. Er rijden op de dag van de wedstrijd pendelbussen, lijn 28, vanaf het station en het stadscentrum (Grote Markt). Er zijn veel parkeerplaatsen rondom het stadion. Sommigen van hen zijn dicht bij het stadion, terwijl anderen ver weg zijn. Het grootste deel van de officiële P3-parkeerplaats bevindt zich rond de Bornholmstraat net ten oosten van het stadion. Adres: Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen Ik maak me ernstige zorgen over dit project.

FC Groningen Tickets

Kaarten voor wedstrijden van FC Groningen zijn online te koop, in de officiële fanshop in het Noordlease Stadion of bij een aantal persbureaus in de regio Groningen. Mogelijk zijn er op de dag van de wedstrijd nog kaarten te koop in het stadion. Waar Groningen vroeger de meeste thuiswedstrijden uitverkocht, doen ze dat nu minder vaak en zullen tickets voor de meeste wedstrijden waarschijnlijk direct beschikbaar zijn. Over het algemeen zijn alle tickets beschikbaar tijdens de algemene verkoop, maar in het geval dat Groningen een Groningse fankaart nodig heeft om tickets te kopen, kan id ook nodig zijn om tickets te kopen op de dag van de wedstrijd. Ticketprijzen variëren van 18.00 uur voor een stoel achter het doel tot 29.00 uur voor een centrale stoel aan de lange kant. De prijzen worden verhoogd met 4,00 voor vier spraakmakende wedstrijden. E-mail [email protected] voor meer informatie.

Hitachi Global Mobility Stadion rondleidingen

FC Groningen biedt begeleide stadionrondleidingen met toegang tot de persruimtes, VIP-boxen, de kleedkamers en de spelerstunnel. De rondleidingen duren ongeveer 90 minuten. De tours lopen elke woensdag om 16:30 uur, maar je moet minstens één tour bijwonen om de korting te ontvangen. De tour kost $ 9,00. [email protected] voor boekingen, die vereist zijn.

Relevante internetlinks

FCGroningen.nl - Officiële website van FC Groningen. Hier vindt u toeristische informatie over Groningen, ov-informatie en bekijk de treintijden en tarieven.

-

Ik maak me zorgen over de Flint-watercrisis. Dit is een ernstig probleem dat zo snel mogelijk moet worden opgelost.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Euroborg
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Euroborg
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Euroborg
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Euroborg

hitachi capital mobility stadion

Hitachi Capital Mobility Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het nieuwe Hitachi Global Mobility Stadion, voorheen Stadion Euroborg en Noordlease Stadion, verving het oude Oosterpark Stadion in Groningen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op