Major League Soccer
2'16'' geleden
Major League Soccer
2'16'' geleden
Major League Soccer
2'18'' geleden
Major League Soccer
2'25'' geleden
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Sausalito: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het begon op 30 april 1928 met een wedstrijd tussen Athletic Bilbao en Valencia. Het stadion heette oorspronkelijk Estadio El Tranque en werd in de jaren 1920 geopend om voetbalwedstrijden en wielerevenementen te organiseren. Pas in 1928, toen Athletic Bilbao vs Valencia hier plaatsvond, kreeg het stadion zijn huidige naam.

Estadio Sausalito

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Na de sluiting in de vroege jaren 1990 onderging het een grote restauratie en heropende het op 26 mei 2001 met een wedstrijd tussen Racing de Santander en Sevilla FC. Het heeft een huidige capaciteit van 15.500 toeschouwers. Het stadion, aanvankelijk El Tranque genoemd, werd in de jaren 1920 gebouwd door de lokale raad om voetbalwedstrijden en wielerevenementen te organiseren. Het werd officieel geopend op 8 september 1929 met een wedstrijd tussen Santiago Wanderers en Union Espanola en had een capaciteit van 18.000 toeschouwers. Na de sluiting in de vroege jaren 1990 onderging het een grote restauratie en heropende het op 26 mei 2001 met een wedstrijd tussen Racing de Santander en Sevilla FC. Het stadion heeft momenteel een capaciteit van 15.500 toeschouwers. In de jaren 1960 werd het stadion omgedoopt tot Vina del Mar Stadium toen het een partnerstad werd met Vina del Mar en de Noord-Amerikaanse stad Sausalito. Sausalito was een van de vier speellocaties van het WK 1962. Het organiseerde zes groepswedstrijden in de eerste ronde, waaronder alle van Brazilië, een kwartfinale en de halve finale tussen Tsjechoslowakije en Joegoslavië (3-1). Het stadion is gebruikt voor de Copa America toernooien in 1991 en 2015. Ter voorbereiding op dat laatste toernooi onderging het uitgebreide renovaties die de capaciteit verhoogden tot het huidige totaal.

Manieren om naar Estadio Sausalito te reizen

Sausalito Stadium is centraal gelegen in de badplaats Viã±a del Mar in een park ten oosten van het stadscentrum. De wandeling vanaf de kust, die licht bergopwaarts is, duurt ongeveer een half uur. Het kost geen tijd meer om vanaf andere plaatsen in en rond het stadscentrum te lopen, waaronder Mall Marina in het noorden van het centrum. Deze route brengt je naar het Palacio de Justicia. Als u in Valparaiso verblijft, neem dan de enige metrolijn die op verschillende plaatsen aan de kust kan worden ingestapt. Stap uit bij halte Vina del Mar of ziekenhuis, vanwaar de wandeling iets minder dan 30 minuten duurt. Je kunt de wandeling een beetje inkorten door een bus te nemen op 5 Oriente street. Blijf een paar haltes en stap uit rond 7 Norte street. Deze route brengt je naar het Palacio de Justicia.

Everton Tickets

Tickets voor Everton de Viña del Mar kunnen online worden gekocht via Mundoacceso.cl of in de clubwinkel in Mall Marina. Tickets zijn over het algemeen ook verkrijgbaar in het stadion voor de wedstrijd. Je kunt verwachten dat je betaalt van $ 4.000 voor een stoel achter het doel tot $ 12.000 voor een stoel aan de zijkant.

Foto's van Estadio Sausalito

Ik vind het moeilijk om me te concentreren op mijn werk omdat ik me echt zorgen maak over wat mijn familie doormaakt. Ik kan me niet concentreren op mijn werk omdat ik me constant zorgen maak over wat er met mijn gezin gebeurt.

Nuttige internetlinks

De officiële website van Everton de Viña del Mar. Deze website biedt toeristische informatie voor Vina del Mar, waaronder evenementen, attracties, plaatsen om te verblijven en meer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Sausalito
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Sausalito
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Sausalito
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Estadio Sausalito

Estadio Sausalito: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het begon op 30 april 1928 met een wedstrijd tussen Athletic Bilbao en Valencia. Het stadion heette oorspronkelijk Estadio El Tranque en werd in de jaren 1920 geopend om voetbalwedstrijden en wielerevenementen te organiseren. Pas in 1928, toen Athletic Bilbao vs Valencia hier plaatsvond, kreeg het stadion zijn huidige naam.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op