Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Pedro Bidegain: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het nieuwe Estadio Pedro Bidegain werd in 1993 gebouwd voor San Lorenzo om weer een eigen huis te krijgen. Veertien jaar eerder was San Lorenzo gedwongen de Oude Gasometro te verlaten toen hun land door het dictatoriale regime werd ingenomen en verkocht aan een supermarktketen.

Estadio Pedro Bidegain

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion bevindt zich in Barrio Bidegain, dat zich in de zuidoostelijke sector van de stad bevindt. El Nuevo Gasometro (De Nieuwe Gasometer) is een stadion gebouwd in 1993 om San Lorenzo te voorzien van een eigen thuis. Het is gelegen in het Barrio Bidegain gebied van de zuidoostelijke sector van de stad. Veertien jaar eerder moest San Lorenzo de Oude Gasometro verlaten toen hun land door het dictatoriale regime werd afgepakt en verkocht aan een supermarktketen. Vervolgens speelden ze op verschillende terreinen in de stad terwijl ze probeerden hun eigen nieuwe stadion te bouwen. Nadat hun ballingschap was geëindigd, keerden de MunÃcipales terug naar hun oude huis in Pedro Bidegain, dat op 16 december 1993 officieel twee kilometer ten zuidwesten van hun vorige huis was geopend. De fans van San Lorenzo hebben zich echter nooit helemaal opgewarmd voor de Nuevo Gasometro en hebben er lang naar verlangd om terug te keren naar de site van hun voormalige huis in het nabijgelegen Boedo. Toen de Argentijnse regering in 2006 wetgeving goedkeurde die de teruggave van illegaal ingenomen land tijdens het dictatoriale regime mogelijk maakte, begon San Lorenzo een terugkeer naar hun voormalige huis te plannen. San Lorenzo hoopt in 2018 te kunnen beginnen met de bouw van een nieuw stadion en in 2020 hun nieuwe huis te betrekken, dat zal worden vernoemd naar San Lorenzo-fan paus Franciscus en een capaciteit van 38.000 zitplaatsen zal hebben.

Manieren om naar Estadio Pedro Bidegain te reizen

Het Pedro Bidegain stadion ligt in Nueva Pompeya, ten zuiden van Buenos Aires, en ligt ongeveer 9 kilometer ten zuidwesten van het zakencentrum (Microcentro) en iets minder van de wijken Palermo en Recoleta. Het stadion ligt echter niet in een van de beste wijken van Buenos Aires. Er is een grote sloppenwijk tegenover het stadion, en rondlopen in de omgeving is niet aan te raden. Het is het beste om een taxi naar de wedstrijd te nemen. Het dichtstbijzijnde metrostation is Varela, dat op de paarse lijn E ligt die ten zuidwesten van de Microcentro loopt, waar het aansluit op verschillende andere lijnen. De wandeling van Varela naar het stadion duurt ongeveer 30 minuten, maar nogmaals, dit wordt niet aanbevolen. Het treinstation Villa Soldati ligt dichter bij het stadion, op ongeveer 15 minuten lopen. Helaas opereert het treinstation Villa Soldati alleen vanaf het treinstation van Buenos Aires in het Parque Patricios (in de buurt van Estadio Adolfo Duco), dus het zal u niet veel helpen. Er rijden treinen één tot twee keer per uur. Er rijden verschillende bussen langs het stadion. Bus 143 is een optie van Microcentre (vanaf Av. Alem of Colon). Bus 23 (vanaf Tucuman) is een alternatief, terwijl bus 150 (vanaf Rodr. Pena / Solis) is een optie uit de omgeving van Plaza Congreso. Vanaf de wijk Recoleta brengt bus 101 u naar het stadion. Vanuit de omgeving van Palermo zijn er echter geen directe bussen die u naar het stadion brengen. Echter, van iets verder naar het zuiden van Av. Corrientes (Malabia), bus 76 brengt u naar het stadion. Adres: Av. Gral. Fernández de la Cruz 2145, Buenos Aires

San Lorenzo-tickets

De tickets voor San Lorenzo-wedstrijden kunnen over het algemeen worden gekocht bij het clubkantoor in Boedo of bij het clubkantoor in de buurt van Plaza del Congreso. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander, maar verwacht tussen AR$ 300,00 en AR$ 800,00 te betalen voor een plaats achter het doel tot tussen AR$ 400,00 en AR$ 1.200,00 voor een stoel aan een van de zijkanten.

Relevante internetlinks

De San Lorenzo de Almagro website is de officiële website van CA San Lorenzo de Almagro. De Buenos Aires website is de officiële website van de stad Buenos Aires. Omnilineas.com.ar is een reisplanner voor het bussysteem van Buenos Aires. Viaja-facil.com is een ov-reisplanner. Veel mensen lopen na de wedstrijd richting Nueva Pompeya. Daarom is het risico dat de sloppenwijk een probleem wordt minimaal. De menigte is een goede twintig minuten te volgen voordat het begint uit te dunnen. Ik woonde de wedstrijd San Lorenzo vs Union bij op 31/08/19. Ik kocht mijn kaartje op de dag van de wedstrijd op de grond. Zorg ervoor dat u uw ontvangstbewijs vasthoudt, omdat de kaart geen informatie bevat over waar u zit. Ik zat op de hoofdtribune. Het Barra Brava-uiteinde bevindt zich achter het doel aan de linkerkant van de hoofdtribune en zorgt voor een zeer indrukwekkende sfeer. Het was vol ondanks dat San Lorenzo een slechte periode doormaakte en de tegenstanders relatief low-profile waren. Na de wedstrijd loopt een grote menigte langs de weg richting Nueva Pompeya. Er is weinig kans dat de sloppenwijk een groot probleem zal zijn, omdat je de menigte twintig minuten kunt volgen voordat deze begint uit te dunnen. Het gebied is misschien niet het beste, maar als het druk is, moet het goed komen. Zeer indrukwekkende ondersteuning met een slecht voetbalspel. Het mooiste moment was toen het licht uitging en de supporters een feestje begonnen te geven. Helaas werden de lichten gerepareerd en was het spel klaar. Op het beste moment, toen de lichten uitgingen en de fans een feestje begonnen te geven, was de wedstrijd helaas afgelopen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Pedro Bidegain
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Pedro Bidegain
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Pedro Bidegain
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Estadio Pedro Bidegain

Estadio Pedro Bidegain: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het nieuwe Estadio Pedro Bidegain werd in 1993 gebouwd voor San Lorenzo om weer een eigen huis te krijgen. Veertien jaar eerder was San Lorenzo gedwongen de Oude Gasometro te verlaten toen hun land door het dictatoriale regime werd ingenomen en verkocht aan een supermarktketen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op