Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Nacional del Peru: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het was bedoeld als een symbool van nationale trots en diende als een thuis voor zowel nationale als internationale sportevenementen. Het Nationale Stadion, ook bekend als Estadio Nacional, werd gebouwd in de vroege jaren 1950 en maakt deel uit van een reeks grote infrastructuurprojecten geïnstigeerd door de toenmalige president Manuel A. OdrÃa. Het is ontworpen om te dienen als een symbool van nationale trots en gastheer te zijn voor zowel nationale als internationale sportevenementen.

Estadio Nacional Del Peru

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en de eerste nationale wedstrijd die er werd gespeeld was tussen Peru en Bolivia op 16 november 1954. Het Estadio Nacional werd gebouwd in de vroege jaren 1950 en maakte deel uit van een reeks grote infrastructuurprojecten die werden geïnitieerd door de toenmalige president van Peru Manuel A. Odrãa. Het stadion heeft een capaciteit van meer dan 80.000 mensen en de eerste nationale wedstrijd die er werd gespeeld was tussen Peru en Bolivia op 16 november 1954. Op 27 oktober 1952 werd het voetbalstadion officieel geopend met een vriendschappelijke interland tussen Peru en Bolivia. Estadio Nacional was toen nog grotendeels onbedekt en had een atletiekbaan. Het kon slechts plaats bieden aan ongeveer 50.000 toeschouwers. In 1964 was Estadio Nacional het toneel van een ramp tijdens een interland tussen Peru en Argentinië. De scheidsrechter annuleerde tegen het einde van de wedstrijd een doelpunt, waardoor er rellen uitbraken die ertoe leidden dat de politie traangas afvuurde op de tribunes. Dit zorgde voor een stormloop, die leidde tot de dood van meer dan 300 fans. De capaciteit van het stadion nam iets af na de ramp, maar bleef ongeveer hetzelfde totdat een groot herontwikkelingsprogramma werd gestart in de late jaren 2000. Tussen 2009 en 2011 werden nieuwe rijen privéboxen bovenop de tribunes toegevoegd, een nieuw dak en exterieur geplaatst en stoelen en interne voorzieningen opgewaardeerd. Het stadion werd op 24 juli 2011 heropend. Het nationale stadion, Estadio Nacional, is de standaard speellocatie voor het Peruaanse nationale team. Hoewel het momenteel niet de thuisbasis is van een permanente club, organiseert het regelmatig spraakmakende wedstrijden tussen lokale teams zoals Sporting Cristal.

Manieren om naar Estadio Nacional te reizen

Het stadion is bereikbaar met de bus of taxi. Het Estadio Nacional ligt in het centrum van Lima, net ten zuiden van Plaza San Martãn en net ten noorden van de Paseo de la Repãºblica, die ten zuiden van het historische centrum naar de meer chique wijken Miraflores en Barranco aan de Pacifische kust loopt. Het stadion is bereikbaar met de bus of taxi. Het busstation voor de Cruz del Sur buslijn ligt 3 kilometer ten zuiden van het stadion aan de Paseo de la Repãºblica. Neem de Metropolitano-buslijn met vaste rijstrook die langs de Paseo de la Republica loopt. Het dichtstbijzijnde station is Estadio Nacional, dat direct naast het stadion ligt. Veel van de populaire wijken van Lima bevinden zich langs het Metropolitano, waaronder Barranco en Miraflores in het zuiden, en het historische centrum. Zorg ervoor dat u een lijn neemt die stopt bij Estadio Nacional (bijv.B, C en 1), zoals niet iedereen doet. Adres: Calle de Jose Diaz, 15046 Lima

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadio Nacional

Het Estadio Nacional ligt in een dichtbevolkt stedelijk gebied in Lima. Enkele van de belangrijkste musea van Lima liggen net ten noorden van het stadion, terwijl het kleine Parque de la Reserva-park direct aan de andere kant ligt. Er zijn veel eet- en drinkgelegenheden in de omgeving van het stadion, maar voor goede bars en uitgaansgelegenheden is het beter om naar het zuiden te gaan naar de Miraflores- of Barranco-gebieden aan de Pacifische kust. Het stadion van Alianza Lima, Estadio Alejandro Villanueva, ligt op een kwartier lopen aan de andere kant van de Paseo de la Republica, hoewel het gebied ten oosten van de Paseo de la Republica niet een van de beste van Lima is en dus het beste kan worden vermeden. Er zijn verschillende hotels in de buurt van Estadio Nacional, sommige in het budgetbereik en sommige duurder. Hostal Las Camelias ligt net ten zuiden van het stadion en La Posada del Parque is een optie aan de noordkant. Beide krijgen fatsoenlijke beoordelingen. Klik hier om alle hotels in de buurt van Estadio Nacional te bekijken. Als u de volgende ochtend een bus moet nemen, is een verblijf in de buurt van de Cruz del Sur-terminal in Daniel's Apart Hotel een optie. Het historische centrum kan 's nachts een beetje ruw zijn, dus het is misschien niet het beste gebied om te verblijven. Het San Isidro-gebied ten zuiden van het stadion heeft echter veel opties en ligt op een korte taxirit. Het Miraflores-gebied is perfect als je nog een paar dagen in de stad verblijft en wilt genieten van het nachtleven van Lima.

Relevante internetlinks

Peru.info geeft informatie over Lima, terwijl Cruzdelsur.com.pe de website van de Cruz del Sur busmaatschappij is.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Nacional Del Peru
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Nacional Del Peru
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Nacional Del Peru
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Estadio Nacional Del Peru

Estadio Nacional del Peru: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het was bedoeld als een symbool van nationale trots en diende als een thuis voor zowel nationale als internationale sportevenementen. Het Nationale Stadion, ook bekend als Estadio Nacional, werd gebouwd in de vroege jaren 1950 en maakt deel uit van een reeks grote infrastructuurprojecten geïnstigeerd door de toenmalige president Manuel A. OdrÃa. Het is ontworpen om te dienen als een symbool van nationale trots en gastheer te zijn voor zowel nationale als internationale sportevenementen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op