Estadio Libertadores De America
Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Libertadores de America: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Estadio Libertadores de America werd gebouwd in de jaren 1920. Het is het 7e terrein van Independiente, nadat het eerder op verschillende andere locaties rond Avellaneda heeft gespeeld.

Estadio Libertadores De America

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In het begin van de jaren 1960, toen de club in financiële problemen kwam, werd besloten om een nieuw terrein aan te leggen. Het Estadio Libertadores de America werd gebouwd in de jaren 1920 en is de zevende grond van Independiente. Het speelde oorspronkelijk op verschillende andere locaties rond Avellaneda voordat werd besloten om een nieuw terrein te bouwen in de vroege jaren 1960. Het nieuwe stadion was een van de modernste in Zuid-Amerika toen het in 1928 werd geopend. Het was gemaakt van beton en ijzer, met een dak dat de hoofdtribune bedekte. In de jaren 1960 werd een ander dak toegevoegd aan het Estadio de Independiente-stadion, dat toen bekend werd als "La Doble Visera". Deze toevoeging verhoogde de capaciteit van het stadion tot ongeveer 90.000 toeschouwers. In 2006 begon Independiente met de sloop van het oude stadion. Kort daarna begon de bouw van het nieuwe stadion, deels gefinancierd door de verkoop van Sergio Aguero aan Atletico Madrid. In 2005 was het stadion al omgedoopt tot Estadio Libertadores de America ter ere van de zeven Copa Libertadores-titels van Independiente. Het nieuwe Estadio Libertadores de America heropende op 28 oktober 2009, maar het stadion was slechts voor 60% voltooid. Het duurde nog eens 7 jaar voordat de rest van het stadion geleidelijk werd voltooid.

Manieren om naar Estadio Libertadores de America te reizen

Libertadores de America Stadium ligt in Avellaneda, een buitenwijk van Buenos Aires ten zuiden van de federale stadsgrenzen van de hoofdstad. Het stadion ligt ongeveer 7 kilometer ten zuiden van Plaza de Mayo in het zakencentrum van Buenos Aires (Microcentro) en op ongeveer 4 kilometer van het La Boca-gebied. Racing Club en Estadio Presidente Peron liggen op minder dan 200 meter van elkaar. Als u de bus gebruikt, neemt u een bus vanaf station Alvarado (ook op metrolijn C). De wandeling van station Alvarado naar het stadion duurt slechts 10 minuten. Bussen vertrekken regelmatig voor de rit van 8 minuten. Er zijn meerdere bussen die Estadio Libertadores de America verbinden met het centrum van Buenos Aires. Vanaf de Microcentro neemt u bus 10, 17, 45 of 100 (allemaal vanaf 9 de Julio), of bus 22 of 33 (beide vanaf Av. Alem of Colon). Geen van deze bussen gaat rechtstreeks langs het stadion, maar het is nooit meer dan 5-10 minuten lopen. Bussen 10, 93 en 95 brengen je allemaal naar het stadion vanuit Palermo en Recoleta. De laatste bus is het handigst omdat deze het stadion rechtstreeks passeert. Adres: Bochini 751, Avellaneda

Independiente Tickets

Tickets voor Independiente-spellen kunnen worden gekocht bij het clubkantoor aan de Avenida Mitre 470 in Avellaneda of het clubkantoor aan de Boyaca 470 in het Caballito-gebied van Buenos Aires. Tickets voor wedstrijden worden meestal alleen vooraf aan het grote publiek verkocht. Ze kunnen echter over het algemeen ook enkele uren voor aanvang van de wedstrijd aan de kassa's van het stadion worden gekocht. Er is geen vaste prijs voor tickets voor een voetbalwedstrijd, omdat de kosten afhankelijk zijn van de tegenstander en variëren van AR $ 450,00 tot AR $ 900,00 voor een stoel aan een van de zijkanten.

Relevante internetlinks

De officiële website van CA Independiente, de stad Buenos Aires, en het bussysteem van Buenos Aires bevinden zich allemaal op clubaindependiente.com. De wedstrijd was niet te juichen en de steun was niet op peil, maar het gaat niet goed met het team waardoor de supporters niet op hun best zijn. Ik kocht zelfs een shirt buiten voor 400 pesos (het zal niet lang duren, maar voor zo'n kleine prijs ging ik ervoor). Na de wedstrijd liepen we terug naar het treinstation en kwamen we terug in Buenos Aires. Het spel was mislukt en niet de beste ondersteuning, maar het team doet het niet goed, dus supporters zijn niet op hun best. Ik kocht zelfs een shirt buiten voor 400 pesos (het gaat niet lang duren, maar voor zo'n kleine prijs ging ik ervoor). Na de wedstrijd liepen we terug naar het treinstation en kwamen we terug in Buenos Aires.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Libertadores De America
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Libertadores De America
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Libertadores De America
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Estadio Libertadores De America

Estadio Libertadores de America: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Estadio Libertadores de America werd gebouwd in de jaren 1920. Het is het 7e terrein van Independiente, nadat het eerder op verschillende andere locaties rond Avellaneda heeft gespeeld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op