Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Jalisco: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Estadio Jalisco werd gebouwd in de jaren 1950 om Guadalajara te voorzien van een groot modern sportstadion voor de grote voetbalclubs Chivas, Atlas en Oro.

Estadio Jalisco

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Jalisco, gebouwd in de jaren 1950, werd ontworpen om de stad Guadalajara te voorzien van een groot modern sportstadion voor de grote voetbalclubs Chivas, Atlas en Oro. Het eerste doelpunt in de geschiedenis van het stadion werd gescoord door Luis Montoya uit Guadalajara. Het werk aan Estadio Jalisco begon in 1956 en het werd vier jaar later officieel geopend op 31 januari 1960 met een toernooi met vijf teams bestaande uit de drie Guadalajara-teams, San Lorenzo en Sao Paulo. Het eerste doelpunt in de geschiedenis van het stadion werd gescoord door Luis Montoya uit Guadalajara. Het steeg vervolgens tot zijn huidige capaciteit van meer dan 80.000 toeschouwers in 2002. Het stadion kon aanvankelijk ongeveer 30.000 mensen bevatten, maar dit steeg tot 70.000 slechts negen jaar later toen het stadion werd uitgebreid voor het WK van 1970. Het steeg vervolgens tot zijn huidige capaciteit van meer dan 80.000 mensen in 2002. Zes groepswedstrijden in de eerste ronde werden gehouden in Estadio Jalisco tijdens het WK, met Brazilië en Peru in de kwartfinales, Brazilië en Uruguay in de halve finale en België en Tunesië in de wedstrijd om de derde plaats. In 1986 was Estadio Jalisco een van de speellocaties tijdens het WK. Het organiseerde drie groepswedstrijden in de eerste ronde, een ronde van 16 wedstrijden, de kwartfinale tussen Brazilië en Polen 4-0 en de halve finale tussen West-Duitsland en Frankrijk (2-0). Van deze wedstrijden won de ploeg acht wedstrijden en verloor er twee. Van de veertien WK-wedstrijden die in het stadion werden gespeeld, speelden er tien van Brazilië. Van deze wedstrijden won de ploeg acht wedstrijden en verloor er twee. Bij de inhuldiging van het stadion trokken Chivas, Atlas en Oro in. Leones Negros UdeG trok echter kort daarna in. Het delen van het stadion tussen rivalen Chivas en Atlas was nooit een gelukkig huwelijk geweest en in 2010 verhuisde Chivas naar het nieuw gebouwde Estadio Chivas. In 2019 betrok Calissa Jalisco het stadion. Beide clubs waren niet blij met de regeling en in 2019 vormde Calissa Jalisco zich en betrok het stadion.

Manieren om naar Estadio Jalisco te reizen

Het heeft een capaciteit van 64.000 en werd gebouwd in 1997. Het stadion Estadio Jalisco ligt in het noorden van de stad Guadalajara op iets meer dan 3 kilometer van het historische centrum van Guadalajara. Het heeft een capaciteit van 64.000 mensen en werd gebouwd in 1997. Het stadion is rechtstreeks verbonden met het historische centrum via Calzada Independencia Avenue. Langs die laan rijden Macrobus-bussen met vaste rijstroken. Stap in bij halte San Juan de Dios in het historische centrum en stap uit bij halte Monumental, die direct naast het stadion ligt. Adres: 7 Colinas 1772, Colonia Independencia, C. P. 44290 Guadalajara

Atlas Tickets

Atlas-tickets kunnen online worden gekocht, in de Linea Atlas clubwinkel (ten noordwesten van het centrum) of bij een van de Superboletos-verkooppunten (hoewel geen enkele centraal gelegen). Tickets gaan meestal vanaf een paar dagen voor een wedstrijd in de verkoop. Tickets zullen ook beschikbaar zijn op de dag van de wedstrijd in het stadion. Atlas verkoopt niet vaak uit voor derby's, maar voor deze is het raadzaam om van tevoren te kopen. U kunt verwachten te betalen van MX $ 80,00 voor een stoel achter het doel tot MX $ 400,00 voor de beste stoelen op de hoofdtribune. Andere stoelen aan de zijkanten gaan voor MX $ 105,00 tot MX $ 130,00.

Leones Negros Kaartjes

Leones Negros tickets zijn online te koop via Boletomovil.com. Het ticket is op de dag van de wedstrijd verkrijgbaar in het stadion. Leones Negros zijn zelden uitverkocht. U moet verwachten dat u betaalt van MX $ 60,00 voor een stoel op de bovenste laag tot MX 150,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune.

Foto's van Estadio Jalisco

Ik kan niet geloven dat ze mij dit zou aandoen. Dit bevestigt gewoon alles waar ik bang voor ben geweest.

Nuttige internetlinks

Atlasfc.com.mx en Leonesnegrosudg.mx zijn de officiële websites van respectievelijk Atlas FC en Leones Negros UdeG. Guadalajara toeristische informatie is te vinden op de website van GoB México.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Jalisco
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Jalisco
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Jalisco
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Estadio Jalisco

Estadio Jalisco: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Estadio Jalisco werd gebouwd in de jaren 1950 om Guadalajara te voorzien van een groot modern sportstadion voor de grote voetbalclubs Chivas, Atlas en Oro.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op