Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio El Teniente: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion werd gebruikt om American football-, honkbal- en voetbalwedstrijden te organiseren. In de vroege jaren 1990 werd het stadion verlaten door Braden Copper en achtergelaten om te ruïneren. Het stadion El Teniente werd gebouwd als sportstadion van het Amerikaanse mijnbouwbedrijf Braden Copper. Het werd gebruikt om American football, honkbal en voetbalwedstrijden te organiseren in de vroege jaren 1990. Op dat moment verliet het bedrijf het echter en liet het achter om het te ruïneren.

Estadio El Teniente

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion is sindsdien omgedoopt tot Estadio El Teniente ter ere van de militair die voor het land vocht tijdens de onafhankelijkheidsoorlogen van Chili. Het stadion heette oorspronkelijk Estadio Braden Copper en organiseerde wedstrijden voor de voetbalclub, die uiteindelijk bekend werd als O? Higgins. Ter nagedachtenis aan de soldaat die tijdens de onafhankelijkheidsoorlogen voor ons land vocht, werd de naam van het stadion vervolgens veranderd in Estadio El Teniente. Het WK 1962 werd gehouden in Brazilië. Zes groepswedstrijden in de eerste ronde en de kwartfinale tussen Tsjechoslowakije en Hongarije werden in het stadion gespeeld. Het stadion werd oorspronkelijk niet voorgesteld als een van de speellocaties, maar diende als vervanging voor een aantal andere stadions die beschadigd waren geraakt door de aardbeving in Valdivia in 1960. In de late jaren 1960 nationaliseerde de Chileense staat Braden Copper Company en verwierf zo Estadio Braden Copper. Dit leidde ertoe dat Estadio El Teniente werd hernoemd om overeen te komen met de mijn van het bedrijf. Het stadion organiseert nog steeds een aantal concerten en sportevenementen per jaar. Hoewel het Estadio El Teniente in de volgende decennia lang niet zoveel veranderingen onderging als andere stadions, organiseert het nog steeds regelmatig concerten en sportevenementen. In 1995 verwoestte een brand enkele stands en maakte de wederopbouw ervan noodzakelijk. In 2012 presenteerde de Chileense regering herontwikkelingsplannen voor stadions in het hele land. De plannen omvatten het upgraden van het stadion in Santiago en er werd aangekondigd dat het stadion een van de locaties zou zijn voor de Copa America 2015. De herontwikkeling van het El Teniente stadion begon in 2013 en werd afgerond in april 2014. Het stadion werd gebruikt voor twee groepswedstrijden in de eerste ronde tijdens de Copa America 2015.

Manieren om naar Estadio El Teniente te reizen

Het Estadio El Teniente ligt net ten zuiden van het centrum van Rancagua. Het is een korte wandeling van de Plaza de los Heroes in het centrum van de stad, op slechts 10 minuten. MetroTren voorstedelijke treinen verbinden Santiago met Rancagua. Treinen vertrekken vanaf het station Alameda, net ten oosten van het historische centrum van Santiago en op metrolijn 1. De reis duurt ongeveer een uur. Rancagua treinstation is de laatste op de lijn. Het ligt net ten westen van het stadscentrum van Rancagua. De wandeling naar het stadion duurt ongeveer 20 minuten. De MetroTren-service is zeldzaam, maar het is misschien gemakkelijker om een bus te nemen vanaf het busstation Terminal Sur in Santiago, dat dicht bij Alameda ligt. Tacoha en Nilahue busmaatschappijen rijden bussen elk half uur voor de 70 minuten durende reis. Het busstation van Rancagua ligt ten noordwesten van het stadscentrum. De wandeling van de terminal naar El Teniente duurt ongeveer 25 minuten. Adres: Ramón Freire, Rancagua

O? Higgins Kaartjes

Wilt u tickets kopen voor de O? Higgins seminars, ze zijn online te vinden of in de clubwinkel in het centrum van Rancagua. Tickets voor de meeste wedstrijden kunnen worden gekocht aan de kassa's van het stadion, maar voor sommige spraakmakende wedstrijden wordt het aanbevolen om ze van tevoren te kopen. De prijs van een kaartje voor een voetbalwedstrijd hangt af van de tegenstander, maar verwacht voor een typische wedstrijd ongeveer $ 5.000 te betalen voor een stoel achter het doel, $ 10.000 voor de Tribuna Andes aan de zijkant, of $ 25.000 voor de hoofdtribune. Tickets voor spraakmakende wedstrijden zijn meestal CH $ 1.000 tot CH $ 5.000 duurder. Het is bovendien goedkoper om van tevoren te kopen dan op de dag zelf aan de kassa's.

Relevante internetlinks

Ohigginsfc.cl - Officiële website van O? Higgins FC.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio El Teniente
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio El Teniente
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio El Teniente
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Estadio El Teniente

Estadio El Teniente: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion werd gebruikt om American football-, honkbal- en voetbalwedstrijden te organiseren. In de vroege jaren 1990 werd het stadion verlaten door Braden Copper en achtergelaten om te ruïneren. Het stadion El Teniente werd gebouwd als sportstadion van het Amerikaanse mijnbouwbedrijf Braden Copper. Het werd gebruikt om American football, honkbal en voetbalwedstrijden te organiseren in de vroege jaren 1990. Op dat moment verliet het bedrijf het echter en liet het achter om het te ruïneren.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op