Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio de Ipurua: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De openingswedstrijd van het stadion werd gespeeld voor 10.000 toeschouwers. Het Estadio de Ipurua opende op 14 september 1947 met een wedstrijd tussen Eibar en Elgoibar. De openingswedstrijd van het stadion werd gespeeld voor 10.000 toeschouwers.

Estadio De Ipurua

eibar tickets

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

De gemeente bood het gebruik aan van het Estadio de Ipurua, dat toen in aanbouw was. Het Estadio de Ipurua opende op 14 september 1947 met een wedstrijd tussen Eibar en Elgoibar. Voorheen hadden de lokale clubs in Eibar verschillende kleinere terreinen bezet, maar toen deze clubs in de jaren 1940 consolideerden tot SD Eibar, was een groter terrein nodig. De gemeente bood het gebruik aan van het Estadio de Ipurua, dat toen in aanbouw was. In de jaren 1990 werden nieuwe stoelen en een dak toegevoegd. Het werk aan de bouw van een hoofdtribune begon kort na de opening van het stadion, in 1951. In de loop van de tijd werden aanvullende verbeteringen aangebracht, waaronder de installatie van een afdekking voor de uiteinden in de jaren 1970 en schijnwerpers in de jaren 1990. De afgelopen jaren zijn er nieuwe stoelen en een dak aan het stadion toegevoegd. Eibar Stadium onderging een belangrijk herontwikkelingsproject in 1998, met de bouw van twee nieuwe tribunes aan de zijkant en de uitbreiding van beide tribunes achter het doel. Na de promotie van Eibar naar La Liga in 2014 was er meer werk nodig om Ipurua te laten voldoen aan de La Liga-eisen. Dit resulteerde in de bouw van een nieuwe Noordtribune in 2015 en een nieuwe Westtribune in 2016.

Manieren om naar Estadio do Ipurua te reizen

Het Estadio de Ipurua ligt net ten zuiden van het centrum van het kleine stadje Eibar, en alles binnen Eibar is gemakkelijk bereikbaar te voet. Vanaf het centrale plein of het treinstation is het slechts 10 minuten lopen naar een van beide locaties. Treinen vanuit Bilbao rijden twee keer per uur in het weekend (vaker tijdens de week). De reis duurt anderhalf uur. Adres: Ipurua Kalea 2, 20600 Eibar

Eibar-tickets

Kaartverkoop voor Eibar-wedstrijden kan online worden gekocht, of persoonlijk bij het clubkantoor in het stadion. Dit kantoor is gesloten tussen 13u en 16u. Kaarten zijn te koop aan de kassa's van het stadion vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd. Ondanks de kleine capaciteit is Eibar zelden uitverkocht, hoewel vooraf reserveren wordt aanbevolen voor spraakmakende wedstrijden zoals die tegen Barcelona en Real Madrid en lokale derby's. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de tegenstander, maar verwachten tussen de $ 20,00 en $ 90,00 te betalen voor een stoel.

Ipurua stadion tours

Eibar is van plan om stadiontours rond Ipurua te lanceren met de tribunes, VIP-ruimtes, persruimte en clubmuseum. De rondleidingen duren ongeveer 60 minuten. Kijk online voor toekomstige data en schema's of stuur een [email protected] voor meer informatie.

Relevante internetlinks

De officiële website van SD Eibar, Euskotren.eus, biedt informatie en dienstregelingen voor het Euskotren-treinsysteem. U kunt tickets kopen voor de overdekte tribuna in de tweede laag van de noordtribune aan 30 euro. Dit is een geweldige deal gezien hoe dicht het bij de halverwege lijn is en hoe geweldig het uitzicht is. Het was een late aftrap op een zaterdag, dus treinen terug naar Bilbao waren niet gemakkelijk maar zeker te doen. De stad is klein en schilderachtig, maar de lokale bevolking is zeer gastvrij. Ik ben altijd al fan geweest van Eibar en ik heb genoten van mijn bezoek aan Ipurua afgelopen december voor de thuiswedstrijd tegen Valencia. De wedstrijd was goed genoeg, maar het werd 1-1. De sfeer was echter briljant gezien de kleine capaciteit. Het ticket kostte 30 euro in de buurt van de halverwege de lijn - zeker de moeite waard. Was de late aftrap op een zaterdag zodat treinen terug naar Bilbao niet de gemakkelijkste maar zeker te doen waren? De stad is klein en schilderachtig, maar de lokale bevolking is zeer gastvrij. Aupa Eibar zou een geweldige plek zijn om te verblijven als u op zoek bent naar een gastvrije stad met veel geschiedenis en cultuur.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio De Ipurua
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio De Ipurua
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio De Ipurua
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Estadio De Ipurua

eibar tickets

Estadio de Ipurua: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De openingswedstrijd van het stadion werd gespeeld voor 10.000 toeschouwers. Het Estadio de Ipurua opende op 14 september 1947 met een wedstrijd tussen Eibar en Elgoibar. De openingswedstrijd van het stadion werd gespeeld voor 10.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op