Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Alejandro Villanueva: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Alianza Lima, een team uit de stad Lima, speelde er voor het eerst in 1975. Het stadion heeft een capaciteit van 66.000 zitplaatsen en is momenteel het thuisstadion voor Alianza Lima.

Estadio Alejandro Villanueva

estadio alejandro villanueva

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion biedt plaats aan meer dan 40.000 mensen en ligt in het centrum van Lima. Het Estadio Alejandro Villanueva werd gebouwd in de jaren 1970 om Alianza Lima te huisvesten. Het heeft een capaciteit van meer dan 40.000 mensen en is gelegen in het centrum van Lima. Alianza had in 1951 de locatie van het stadion gekregen, maar het duurde tot 1969 voordat de eerste bouwwerkzaamheden begonnen. De bouw van het stadion duurde vijf jaar vanwege financiële problemen. Op 27 december 1974 werd het Alianza Stadion officieel geopend met een wedstrijd tussen Alianza en Nacional de Uruguay. Op dat moment bood het stadion plaats aan 35.000 toeschouwers. In 2000 veranderde het stadion zijn naam in Estadio Alejandro Villanueva naar de spits die in de jaren 1920 en 1930 voor Alianza en Peru speelde. In 2005 besloot de Peruaanse voetbalbond echter te investeren in een nieuw stadion en alle wedstrijden van het nationale team daarheen te verplaatsen. In 2005 nam de Peruaanse voetbalbond de beslissing om te investeren in een nieuw stadion en alle wedstrijden van het nationale team daarheen te verplaatsen. In de loop der jaren had het stadion regelmatig vriendschappelijke wedstrijden van het Peruaanse nationale team georganiseerd, hoewel kwalificatiewedstrijden meestal werden gespeeld in het nabijgelegen Estadio Nacional. In 2010 werden de houten banken vervangen door plastic stoelen, maar Mamute? is een vrij basale grond gebleven. Alianza onderzoekt momenteel opties om het stadion te moderniseren en uit te breiden, variërend van een kleine upgrade van het stadion naar 40.000 toeschouwers tot grootse plannen voor een nieuwe arena die plaats biedt aan 60.000 mensen.

Manieren om naar Estadio Alejandro Villanueva te reizen

Het Estadio Alejandro Villanueva is centraal gelegen in Lima, net ten zuiden van het historische centrum en net ten oosten van de grote Paseo de la Republica avenue die loopt van het historische centrum naar het welgestelde Miraflores gebied. Daarnaast is het slechts een korte wandeling naar de westkant van de rivier, waar het Parque Luro en Club Atlã©tico Independiente zich bevinden. Het is niet een van de beste buurten van Lima, dus het is het beste om een taxi te nemen in plaats van rond te lopen. Een alternatief is om gebruik te maken van de nieuwe Metropolitano vaste-baan buslijn die langs de Paseo de la Republica loopt. Het dichtstbijzijnde station is Estadio Nacional naast het nationale stadion. Het is een eenvoudige 15 minuten lopen van daar naar het stadion. Het metropolitano loopt langs veel van de populaire wijken van Lima, waaronder Barranco en Miraflores in het zuiden, en het historische centrum in het noorden. Zorg ervoor dat u een lijn neemt die stopt bij Estadio Nacional (bijv.B, C of 1), zoals niet iedereen doet. Sommige lokale bussen rijden dichter bij Estadio Alejandro Villanueva. U kunt lokaal informeren naar geschikte opties. Adres: Av. Isabel La Católica 821, La Victoria 15033

Alianza Lima Tickets

Alianza Lima tickets zijn online te koop via Teleticket. Tickets voor de wedstrijd kunnen over het algemeen tot het begin van de wedstrijd in het stadion worden gekocht. Prijzen voor wedstrijden variëren, maar verwacht te betalen van S 20,00 voor een stoel achter het doel tot S 90,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune.

Foto's van Estadio Alejandro Villanueva

Ik maak me grote zorgen over het wapengeweld. Het is een zeer ernstig probleem dat moet worden aangepakt. Ik ben diep verontrust door de kwestie van wapengeweld. Het is een ernstig probleem dat aandacht vraagt.

Nuttige internetlinks

Clubalianzalima.com.pe - Officiële website van Alianza Lima.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Estadio Alejandro Villanueva
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Estadio Alejandro Villanueva
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Estadio Alejandro Villanueva
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Estadio Alejandro Villanueva

estadio alejandro villanueva

Estadio Alejandro Villanueva: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Alianza Lima, een team uit de stad Lima, speelde er voor het eerst in 1975. Het stadion heeft een capaciteit van 66.000 zitplaatsen en is momenteel het thuisstadion voor Alianza Lima.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op