Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estádio Olímpico Nilton Santos (Engenhão): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Estadio Olimpico Nilton Santos werd gebouwd voor de Pan-Amerikaanse Spelen van 2007 die werden georganiseerd door Rio de Janeiro. Het heeft vaak de bijnaam Engenhao, wat "grote vis" betekent in het Portugees.

Engenhao

estádio olímpico nilton santos

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estã¡dio Olãmpico Nilton Santos, gelegen in Rio de Janeiro, Brazilië, werd gebouwd voor de Pan-Amerikaanse Spelen 2007 en officieel geopend op 30 juni 2007 met een wedstrijd tussen Botafogo en Fluminense. Na een bod op het stadion kreeg Botafogo het recht om het te huren voor een periode van 20 jaar. In 2010 sloot Maracaã±a voor de bouw voor het WK 2014. Als gevolg hiervan verplaatsten zowel Flamengo als Fluminense de meeste van hun thuiswedstrijden naar de Engenhao. In 2013 leidden bouwproblemen met het dak van het stadion tot de tijdelijke sluiting. Engenhao, het stadion waarin de atletiekevenementen van de Olympische Spelen van 2016 zullen plaatsvinden, werd geselecteerd om de openings- en sluitingsceremonie van de Spelen te organiseren. Om de capaciteit voor de gelegenheid te vergroten, werd Engenhao uitgebreid tot 60.000 zitplaatsen. In 2015 stond de stad Rio Botafogo toe om naar hun stadion te verwijzen als Estadio Nilton Santos, ter ere van hun voormalige speler. In 2017 werd het stadion officieel omgedoopt tot Estadio Olimpico Nilton Santos. Engenhão Stadium wordt vaak gezien als een koude en steriele locatie, vanwege de grote afstand tussen de tribunes en het veld en de lage opkomst.

Manieren om naar Engenhao te reizen

Het Estadio Olimpico Nilton Santos ligt in het oosten van Rio de Janeiro, op ongeveer 13 kilometer van het centrum van Rio en op meer dan 20 kilometer van Copacabana en Ipanema. Het stadion ligt dicht bij de snelweg Linha Amarela. Het is duidelijk aangegeven vanaf de Linha Amarela (afrit 3) en de Avenida Brasil. Egenho de Dentro is een station direct naast het stadion. Het kan worden bereikt door een forensentrein te nemen vanaf het centraal station van Rio, Central do Brasil, dat dicht bij het centrum van Rio ligt. De rode (Ramal Deodora), groene (Ramal Santa Cruz) en blauwe (Ramal Japeri) lijnen verbinden allemaal Central do Brasil met Egenho de Dentro. Neem eerst de metro naar het centraal metrostation. Neem dan de trein zoals hierboven beschreven. Adres: Rua José dos Reis 425, Engenho de Dentro, Rio de Janeiro

Botafogo Tickets

Tickets voor Botafogo-wedstrijden kunnen online worden gekocht, in de etalages van de Engenhao, in de clubwinkel aan de Av. Venceslau Bras 72 in Botafogo (in de buurt van de berg Sugerloaf), of bij een van de andere verkooppunten. Geen enkele staat echter bijzonder centraal. De ticketprijzen voor een evenement zijn afhankelijk van de tegenstander, maar variëren meestal tussen R $ 30,00 en R $ 50,00. Zorg ervoor dat u de locatie controleert voordat u naar de Engenhao gaat om mogelijke verwarring te voorkomen. Botafogo kan de vreemde thuiswedstrijd in een ander stadion spelen, dus het is belangrijk om hiervan vooraf op de hoogte te zijn.

Relevante internetlinks

Botafogo FR's website is de officiële website van de club. Rioguiaoficial.com.br is de officiële gids voor Rio de Janeiro en Supervia.com.br geeft informatie over het rio-treinsysteem. Bernardo Reis schreef op 6 maart 2015 om 21:58 uur dat het tv-stadion leuk is om op tv te zien, maar verschrikkelijk in levenden lijve. De slechte akoestiek achter de doelen, steile centrale tribunes en track rond het veld maken het onwenselijk voor elke vorm van intieme spelsfeer. Alleen de moeite waard als voor een top notch spel, anders reizigers moeten de voorkeur geven aan Maracanà £ en Sà £ o Januario. Ik was teleurgesteld om te zien dat het tv-stadion werd gebruikt voor een wedstrijd, want het is leuk om het op televisie te zien, maar de binnenkant is verschrikkelijk. De slechte akoestiek zit achter de doelen en de tribunes zijn te steil, waardoor het stadion alleen de moeite waard is om te gebruiken voor een wedstrijd op topniveau. De baan rond het veld doodt ook elk intimiteitsgevoel en is alleen de moeite waard als je een wedstrijd van hoge kwaliteit bijwoont. Als je naar Brazilië reist, raad ik aan om de voorkeur te geven aan Maracanã £ of Sà £ o Januario. Fernando Barra schreef op 20 juli 2013 om 02:49 uur: Het stadion is gesloten vanwege een probleem op het dak. De werken om het te repareren duren tot eind 2014. Begin 2016 wordt het stadion opnieuw gesloten voor de werken om de Olympische spelen te organiseren. Het stadion is momenteel gesloten vanwege een probleem aan het dak. De werkzaamheden om het op te lossen gaan door tot eind 2014. Begin 2016 wordt het stadion weer gesloten voor de werkzaamheden om de Olympische spelen te organiseren.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Engenhao
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Engenhao
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Engenhao
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Engenhao

estádio olímpico nilton santos

Estádio Olímpico Nilton Santos (Engenhão): Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Estadio Olimpico Nilton Santos werd gebouwd voor de Pan-Amerikaanse Spelen van 2007 die werden georganiseerd door Rio de Janeiro. Het heeft vaak de bijnaam Engenhao, wat "grote vis" betekent in het Portugees.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op