Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Elland Road: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Pas in 1903 betrad het voetbalteam Leeds United er het veld. Elland Road werd geopend in 1897 en werd gebruikt voor rugbywedstrijden in de eerste jaren van zijn bestaan. Pas in 1903 betrad het voetbalteam Leeds United er het veld.

Ellandroad

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

In 1921 kocht Leeds United het stadion en maakte er hun thuis van; het jaar daarop promoveerden ze naar de Eerste Klasse. In 1996 verkocht Leeds United Elland Road aan Leeds City Council, die het vervolgens weer verhuurde aan de voetbalclub. Het stadion werd in 1982 aangelegd, maar in 1984 verkocht aan een projectontwikkelaar. In 1919 werd Leeds City uit de Football League gezet en hun stadion werd voor £ 250 verkocht aan het nieuw gevormde Leeds United. Kort daarna werden er verbouwingen gedaan aan het stadion. Veranderingen waren er echter weinig in de decennia erna. Het stadion werd in 1982 aangelegd, maar werd later in 1984 verkocht aan een projectontwikkelaar. In 1988 verhuisde de club van hun traditionele thuisbasis naar Elland Road. In 1956 verwoestte een brand de West Stand op het terrein van Leeds United en moesten er nieuwe tribunes worden gebouwd. Met de successen van Leeds United in de jaren 1960 en begin jaren 70 werden verdere renovaties doorgevoerd. In 1988, na hun verhuizing van hun traditionele thuis, speelde Leeds United hun eerste wedstrijd op Elland Road. Elland Road behaalde zijn recordaantal toeschouwers in 1967 tijdens een FA Cup-wedstrijd met Sunderland. In totaal woonden 57.892 mensen de wedstrijd bij vanaf de tribune. De club begon een herontwikkelingsprogramma voor het terrein in de vroege jaren 1990. Het meest opvallende onderdeel van dit programma was de herbouw van de Oosttribune in 1993. Bij voltooiing telde deze stand als de grootste cantilever-stand ter wereld. Het stadion heeft een huidige capaciteit van 54.000, hoewel dit werd teruggebracht tot 44.000 toen de club in 1997 naar hun nieuwe thuis verhuisde. Elland Road was een van de locaties waar wedstrijden werden gehouden tijdens het EK 1996. Het stadion heeft momenteel een capaciteit van 44.000 mensen, maar het werd teruggebracht tot die grootte toen de club in 1997 naar hun nieuwe thuis verhuisde. In de vroege jaren 2000 onderzocht Leeds een verhuizing naar een gloednieuw 55.000-stadion. Nadat de financiën van de club echter ernstig verslechterden, werden deze plannen in de ijskast gezet. Sindsdien zijn er alleen kleinere renovaties aan het stadion uitgevoerd. (foto's van de huidige Elland Road hieronder)

Manieren om naar Elland Road te reizen

Het voetbalstadion Elland Road ligt in het zuidwesten van Leeds, in de buitenwijk Beeston, op ongeveer 2 mijl van het treinstation van Leeds en het stadscentrum van Leeds. Het stadion grenst aan de kruispunten van de snelwegen M1, M62 en M621. Neem afslag 1 vanaf de M621. Het stadion wordt vanaf de snelweg aangegeven. Bus 51, 53 en 55 kunnen allemaal worden gebruikt om naar Elland Road te komen. Bus 51 heeft de meest frequente service en kan worden genomen voor Kirkgate Market in het stadscentrum of op Meadow Lane net ten zuidoosten van het treinstation. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Adres: Elland Road, Leeds, LS11 0ES

Eten, drinken en slapen in de buurt van Elland Road

Elland Road ligt in een wijk die een mix is van woonhuizen en bedrijven. Er zijn een paar pubs en wat fastfood in de buurt, maar de opties om te eten en te drinken zijn vrij beperkt. Er zijn geen hotels in de buurt van Elland Road, maar genoeg hotelopties in en rond Leeds? stadscentrum.

Leeds United-tickets

Tickets voor wedstrijden van Leeds United kunnen online, telefonisch of persoonlijk in het stadion worden gekocht. Als er nog tickets over zijn, kan iemand die voor aanvang van de wedstrijd kopen aan de kassa's. Leeds United trekt over het algemeen een publiek van ongeveer 20.000 mensen en is soms uitverkocht. Leeds heeft wedstrijdtickets verdeeld in twee prijscategorieën. Tickets voor wedstrijden van categorie A, de duurste, kosten £ 32,00 of £ 37,00, terwijl tickets voor wedstrijden van categorie B £ 27,00 of £ 35,00 kosten. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Elland Road stadion tours

Leeds United biedt stadiontours achter de schermen met bezoeken aan de kleedkamers, spelerstunnel, dug-outs en trofeeënkamer. De rondleidingen duren ongeveer negentig minuten. Het schema voor stadionrondleidingen op donderdag en vrijdag is meestal twee of drie keer. U kunt online kijken naar de actuele planning en boekingen maken. De tour kost £ 5,00.

Relevante internetlinks

Leeds United Official Website, VISitleeds.co.uk - Leeds toeristische informatie, Wymetro.com - Leeds openbaar vervoer informatie Ik woon al mijn hele leven in Leeds en ik ben een enorme fan van het team. Ik woon nu echter in Aberdeen en kan niet bij elke wedstrijd komen, maar ik probeer er zoveel mogelijk te maken. Ik nam mijn vrouw mee op een van de tours de laatste keer dat we Leeds United bezochten en ze genoot er enorm van. En ze is geen grote voetbalfan! De gids was fantastisch en het personeel dat we zagen leek te genieten van het werken bij Leeds United. Ik ben van plan om maart 2016 terug te keren voor een wedstrijd en dan juni van dit jaar om mijn kinderen rond het beroemde stadion te brengen. Kom op, Leeds United! Ik heb het grootste deel van mijn leven in Leeds gewoond en ben een enorme fan. Ik woon nu echter in Aberdeen, dus ik kan niet elke wedstrijd bijwonen, maar ik probeer er zoveel mogelijk te maken. Ik nam mijn vrouw mee op een van de tours de laatste keer dat we op bezoek waren, en zelfs zij genoot ervan. De gids was fantastisch en het personeel dat we zagen leek het leuk te vinden om bij Leeds United te werken. Ik ben van plan om terug te gaan om een wedstrijd te kijken in maart en dan weer in juni om mijn kinderen rond het beroemde stadion te brengen. Kom op, jullie Leeds United fans!

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ellandroad
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ellandroad
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ellandroad
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Ellandroad

Elland Road: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Pas in 1903 betrad het voetbalteam Leeds United er het veld. Elland Road werd geopend in 1897 en werd gebruikt voor rugbywedstrijden in de eerste jaren van zijn bestaan. Pas in 1903 betrad het voetbalteam Leeds United er het veld.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op