Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ekaterinburg Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De Ekaterinburg Arena, aanvankelijk Central Stadium genoemd, werd tussen 1953 en 1957 herbouwd om de capaciteit te verhogen van 15.000 naar 45.000. Het kreeg bijna volledig nieuwe infrastructuur voor het WK 2018 in Rusland, waardoor de capaciteit werd uitgebreid tot 45.000.

Ekaterinburg Arena

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het werd echter al snel bekend als de thuisbasis van ijshockey. De Ekaterinburg Arena werd gebouwd tussen 1953 en 1957 en diende aanvankelijk als een multi-sport arena. Het werd echter al snel bekend als de thuisbasis van ijshockey. Het organiseert momenteel meerdere hockeycompetities en evenementen per jaar. Central Stadium, met een capaciteit van 27.000 mensen, bleef grotendeels ongewijzigd in de volgende decennia totdat er in het midden van de jaren 2000 plannen werden gemaakt om het stadion uitgebreid te herontwikkelen. De werken begonnen in 2007 en werden, na meerdere vertragingen, voltooid in 2011. De make-over gaf het stadion een uitgebreide opknapbeurt, maar hield de atletiekbaan en capaciteit op 27.000 mensen. Rusland kreeg het WK 2018 toegewezen en kort daarna stond Jekaterinenburg op de shortlist als een van de gaststeden voor het toernooi dat in 2012 werd bevestigd. Helaas voldeden recente renovaties aan central stadium niet aan de FIFA-normen en dus moesten er nieuwe herontwikkelingsplannen worden gemaakt. De buitengevel zou behouden moeten blijven, maar verder moest het hele interieur herbouwd worden, waardoor de capaciteit zou toenemen tot 45.000 zitplaatsen. Nadat er veel twijfels waren gerezen over het vermogen van de stad om het evenement te organiseren, begon de bouw van het project in het voorjaar van 2015. De Ekaterinburg Arena werd op 1 april 2018 heropend met een voetbalwedstrijd tussen FC Ural en Rubin Kazan. Het biedt plaats aan slechts een beperkt aantal van 20.000 toeschouwers. Dit jaar vindt in de Ekaterinburg Arena vier groepswedstrijden in de eerste ronde van het WK plaats. Na het WK heeft het een capaciteit van 35.000 zitplaatsen, wat betekent dat de tijdelijke zitplaatsen achter beide doelen worden geschrapt.

Hoe kom je bij de Ekaterinburg Arena

De Ekaterinburg Arena ligt in het centrum van Jekaterinenburg, ten oosten van het stadscentrum. De wandeling vanaf het 1905-plein duurt ongeveer 20 minuten. Als alternatief kan men de metro (metro) nemen naar het Novoshekpilskaya Station, vanwaar het een eenvoudige wandeling naar het stadion is. Het centraal station in Jekaterinenburg ligt iets ten noorden van het stadscentrum en op ongeveer 45 minuten lopen van de Ekaterinburg Arena. Er zijn verschillende tramlijnen die het station verbinden met het Kommunarov-plein, vanwaar u gemakkelijk naar het stadion kunt lopen. Als alternatief kunt u de metro (metro) nemen naar het Novoshekpilskaya Station en dan gewoon de borden naar het stadion volgen. Adres: ul. Repina, Jekaterinenburg, 620028

Eet, drink en slaap in de buurt van de Ekaterinburg Arena

De Ekaterinburg Arena ligt centraal in een drukke buurt en er zijn een paar lokale bars en restaurants rond het stadion. De eetgelegenheden in het winkelcentrum aan de Malysheva-straat, op een kleine wandeling van het stadion, komen van pas als je snel iets nodig hebt. Het stadscentrum ligt op minder dan 30 minuten lopen, maar er zijn tal van moderne bars en restaurants in het oostelijke deel van de rivier de Iset rond de malysheva-straat en leninlaan. Als u op zoek bent naar een appartement, overweeg dan om een van de vele appartementen in de buurt te huren. Enkele opties zijn The Living Spaces Ekaterinburg en Apartment 23. Als u dicht bij het centrum van Ekaterinburg wilt verblijven, kunt u de voorkeur geven aan het Double Tree Ekaterinburg, Emerald Hotel of Hotel Olymp. Deze liggen allemaal op 15 minuten loopafstand van de arena, maar ook op korte loopafstand van het stadscentrum. Zoek naar hotels in de buurt van de Ekaterinburg Arena in een poging om een comfortabele plek te vinden om te verblijven tijdens het bijwonen van een concert of evenement in deze stad. Probeer verschillende opties totdat u een hotel vindt dat aan uw behoeften voldoet.

FC Ural Tickets

Tickets voor fc Ural-wedstrijden kunnen online worden gekocht, of in de clubwinkel in Jekaterinenburg. Stuur [email protected] een e-mail voor meer informatie.

Relevante internetlinks

Fc-ural.ru - Officiële website van FC Ural.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ekaterinburg Arena
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ekaterinburg Arena
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ekaterinburg Arena
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Ekaterinburg Arena

Ekaterinburg Arena: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De Ekaterinburg Arena, aanvankelijk Central Stadium genoemd, werd tussen 1953 en 1957 herbouwd om de capaciteit te verhogen van 15.000 naar 45.000. Het kreeg bijna volledig nieuwe infrastructuur voor het WK 2018 in Rusland, waardoor de capaciteit werd uitgebreid tot 45.000.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op