Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Eintracht-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het stadion werd oorspronkelijk gefinancierd door de leden van de club en het kostte 2,6 miljoen Reichsmark om te bouwen. Het Eintracht-Stadion werd gebouwd in 1923 toen Eintracht een grotere vervanging nodig had voor een terrein dat ze bezetten aan de Helmstedter Straãe. Het stadion werd oorspronkelijk gefinancierd door de leden van de club en het kostte 2,6 miljoen reichsmark om te bouwen.

Eintracht Stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion heette oorspronkelijk gewoon het Eintracht-Stadion, maar in 1949 werd het bekend als het Olympiastadion na het succes van de Duitse ploeg bij de wedstrijden van dat jaar. Toen Oost-Duitsland de Olympische Spelen van 1972 won, stonden ze echter alleen toe dat olympische afbeeldingen en symbolen op of rond het stadion werden gebruikt, waardoor het officieel Dynamo-Stadion werd genoemd. Het Eintracht-Stadion werd gebouwd in 1923 toen Eintracht een grotere vervanging nodig had voor hun terrein aan de Helmstedter Straãe. Het stadion heette oorspronkelijk gewoon het Eintracht-Stadion, maar in 1949 werd het bekend als het Olympiastadion na het succes van de Duitse ploeg bij de wedstrijden van dat jaar. Toen Oost-Duitsland de Olympische Spelen van 1972 won, stonden ze echter alleen toe dat olympische afbeeldingen en symbolen op of rond het stadion werden gebruikt - officieel omgedoopt tot Dynamo-Stadion. Het stadion werd officieel geopend op 17 juni 1923 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Eintracht en FC NÃ1/4rnberg. De hoofdtribune werd een jaar later opgeleverd, waarna het stadion plaats bood aan 24.000 toeschouwers. Eintracht-Stadion onderging na de Tweede Wereldoorlog een grote renovatie en bood plaats aan maximaal 30.000 mensen. In 1955 was het gastheer van de DFB-Cup finale tussen Karlsruher en Schalke 04. Het stadion werd verder uitgebreid tot een capaciteit van 40.000 toen Eintracht in 1963 promoveerde naar de Bundesliga. Het oorspronkelijke Eintracht-Stadion, gebouwd in de jaren 1970, kon niet voldoen aan de toenemende vraag naar het bijwonen van wedstrijden. In 1979 werd begonnen met de bouw van een nieuwe hoofdtribune die veel hoger en ruimer zou worden. De stijgende bouwkosten zorgden er echter voor dat de club bijna failliet ging en ze degradeerden naar de 2. Bundesliga in 1982. In de jaren 1980 en begin jaren 1990 leed eintracht-stadion aan verval en werd de zuidelijke bocht gesloten voor het publiek. De bocht raakte geleidelijk begroeid met struiken en bomen. De renovatiewerkzaamheden begonnen uiteindelijk in 1995 en omvatten de bouw van een nieuwe zuidbocht, de ombouw van staplaatsen tot zitplaatsen en nieuwe schijnwerpers. De bouw ging eind jaren 2000 verder met de bouw van een nieuwe overdekte noordbocht en ten slotte in 2013 de renovatie van de hoofdtribune, die vooral gericht was op het toevoegen en verbeteren van horecafaciliteiten.

Manieren om naar Eintracht-Stadion te reizen

Eintracht-Stadion ligt in het noorden van Brunswijk, vlakbij de oude binnenstad. Het ligt op iets meer dan 2 kilometer van het centraal station van de stad en op 5 kilometer van het zuiden van de stad. Het stadion is te bereiken met de tram M1 of M2. Beide kunnen worden genomen vanaf het centraal station of Rathaus of Hagenmarkt in de oude stad. Stap uit bij halte Stadion als u de M1 neemt, of bij halte Gesundheitsamt als u de M2 neemt. Het ligt op 17 minuten rijden van het treinstation en op slechts 10 minuten van de oude binnenstad. Adres: Hamburger Straße 210, 38112 Braunschweig

Eintracht Braunschweig Tickets

Kaarten voor wedstrijden van Eintracht zijn online te koop, telefonisch +49 (0) 1805 121895, of bij een van de vele verkooppunten. Weet jij waar de verkooppunten voor Eintracht-Stadion en de Eintracht clubwinkel zijn? Door de recente successen van Eintracht is de opkomst omhoog geschoten en blijft hoog na hun terugkeer in de 2. Bundesliga. Hoewel de meeste wedstrijden niet uitverkocht zijn en tickets nog steeds op de dag aan de poort kunnen worden gekocht, wordt geadviseerd om van tevoren tickets te kopen voor de spraakmakende wedstrijden. Ticketprijzen variëren van €22,00 voor een zitplaats in de bocht tot €31,00 voor een zitplaats op de hoofdtribune. Kosten ?14,00. Als tickets van tevoren worden gekocht, zijn ze ?1,00 goedkoper. Een plattegrond vind je hier.

Relevante internetlinks

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Eintracht Stadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Eintracht Stadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Eintracht Stadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Eintracht Stadion

Eintracht-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het stadion werd oorspronkelijk gefinancierd door de leden van de club en het kostte 2,6 miljoen Reichsmark om te bouwen. Het Eintracht-Stadion werd gebouwd in 1923 toen Eintracht een grotere vervanging nodig had voor een terrein dat ze bezetten aan de Helmstedter Straãe. Het stadion werd oorspronkelijk gefinancierd door de leden van de club en het kostte 2,6 miljoen reichsmark om te bouwen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op