Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Max-Morlock-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Max-Morlock-Stadion werd gebouwd tussen 1926 en 1928 en bood aanvankelijk plaats aan ongeveer 50.000 toeschouwers.

Easycreditstadion

max marlock stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Max-Morlock-Stadion werd gebouwd tussen 1926 en 1928. Het hield oorspronkelijk ongeveer 50.000 toeschouwers. . Het stadion is ontworpen door de lokale architect Otto Ernst Schweizer, die wordt gecrediteerd met het maken van het enige achthoekige stadion in Duitsland. Het heeft een kenmerkende achthoekige vorm die nog steeds bestaat, waardoor het een iconisch oriëntatiepunt in de stad is. In de jaren 1930 werd het stadion en zijn omgeving een belangrijk verzamelterrein voor de nazi-partij. Na de Tweede Wereldoorlog veranderde het in een sportveld dat werd gebruikt door het Amerikaanse leger. In de beginjaren werden er weinig voetbalwedstrijden in het stadion gespeeld. FC NÃ1/4rnberg speelde op hun Spielstã¤tte am Zabo-terrein en verhuisde pas in 1963 naar het grotere Stätters Stadion. Het stadion werd geleidelijk uitgebreid, wat resulteerde in een capaciteit van ongeveer 75.000 in 1971. De stad Nã1/4rnberg liet echter de kans liggen om het stadion verder te moderniseren en een gaststad te worden van het WK 1974. Het Stätisches Stadion onderging in 1987 en 1991 een grote herontwikkeling, inclusief de bouw van een dak. Het stadion werd later omgedoopt tot Frankenstadion. Het Frankenstadion is in 2004 en 2005 gerenoveerd ter voorbereiding op het WK 2006. Tijdens het WK was het gastheer van vier groepswedstrijden en de ronde van 16 wedstrijden tussen Portugal en Nederland (1-0). Het stadion werd opnieuw hernoemd nadat een sponsordeal in 2012 afliep. De nieuwe deal resulteerde in Grundig Stadion. Dit eindigde in 2016 en het stadion werd omgedoopt tot Stadion NÃ1/4rnberg. In 2017 werd het stadion omgedoopt tot Max-Morlock-Stadion naar de voormalige Nürnberg-speler. Dit gebeurde naar aanleiding van een crowdfundingsactie waarbij de Consorsbank de naamgevingsrechten veilig stelde. (foto's van het huidige Stadion Nürnberg hieronder)

Manieren om naar Het Max-Morlock-Stadion te reizen

Max-Morlock-Stadion ligt in het zuidoosten van de stad Neurenberg, in een groene omgeving van parken en andere sportfaciliteiten. Het ligt op iets meer dan 4 kilometer van het centraal station van Neurenberg en iets meer van de oude binnenstad van de stad. U kunt naar het stadion met metro (S-bahn) lijn 2 vanaf het centraal station. Stap uit bij halte Frankenstadion. U kunt ook tram 9 nemen. Vanuit de oude binnenstad van Neurenberg (aan de westkant) kunt u tram 6 nemen. Stap uit bij halte Dutzendteich of Doku-Zentrum. Adres: Max-Morlock-Platz 1, 90471 Nürnberg

Eten, drinken en slapen in de buurt van Max-Morlock-Stadion

Max-Morlock-Stadion is een belangrijk onderdeel van een aantrekkelijk gebied van parken, meren, recreatiefaciliteiten en het conferentiecentrum van de stad. Het gebied is historisch interessant omdat het ooit een nazi-verzamelplaats was en het aangrenzende Zeppelinfeld is een van de overblijfselen uit die tijd. Het park is een geweldige plek om een dag door te brengen, vooral op een mooie dag. Er zijn verschillende biertuinen aan de randen van het park die populair zijn bij fans voor een drankje. Daarnaast zijn er verschillende fastfoodrestaurants aan de andere kant van het S-Bahnstation en pop-up kraampjes rond het stadion voor een snelle hap. Er zijn een paar hotels in de buurt van het conferentiecentrum (Messe), die allemaal op loopafstand van het Max-Morlock-Stadion liggen. Het ARVENA Hotel is een optie en het Mercure is een andere. Het Ramada Parkhotel is ook vlakbij, maar het ligt dichter bij het oude stadscentrum. Beste hotels in de buurt van Max-Marlock-Stadion in Neurenberg bevinden zich hier.

FC Nurnberg Tickets

Tickets voor wedstrijden van FC NÃ1/4rnberg kunnen online worden gekocht, in het Service-Center in het Max-Morlock-Stadion, in de Fan-Shop aan de Josephplatz 4 (oude stad) of in de Fan-Shop op het trainingsveld van NÃ1/4rnberg (Valznerweiherstraãe 200). De opkomsten van Neurenberg behoren tot de hoogste in de 2. Bundesliga, maar ze verkopen meestal niet meer dan één of twee wedstrijden per seizoen uit. U kunt verwachten tussen € 22,00 te betalen voor een stoel op de bovenste laag achter het doel en € 46,00 voor een centrale stoel op de hoofdtribune. Een kaartje voor de staanplaatsen kost $14,00. Voor meer informatie mail [email protected] of bel +49 (0) 911 21 73 333.

Stadion tours

Het Max-Morlock-Stadion biedt rondleidingen door het stadion die de VIP- en persruimtes, controlekamer, gemengde zone, kleedkamers en politiecellen bezoeken. De rondleiding duurt vijfenzeventig minuten. Tours lopen meestal één keer per week op donderdag in de late namiddag tussen april en oktober. Het schema voor het stadion is online te vinden en vereist geen boekingen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel +49 911 81 86 235. De tour kost ?7,00.

Foto's van Max-Morlock-Stadion

Spreker is van mening dat het werk belangrijk en noodzakelijk is voor de gemeenschap.

Handige websites

 1. De officiële website van FC NÃ1/4rnberg is fcn.de, de website van Max-Morlock-Stadion is stadion-nurnberg.de, tourismus.nuernberg.de is de officiële website van het toeristische centrum van Neurenberg en VGN.de biedt informatie over het openbaar vervoer in de omgeving van Neurenberg.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Easycreditstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Easycreditstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Easycreditstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Easycreditstadion

max marlock stadion

Max-Morlock-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Max-Morlock-Stadion werd gebouwd tussen 1926 en 1928 en bood aanvankelijk plaats aan ongeveer 50.000 toeschouwers.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op