Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Easter Road Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Tegenwoordig is het stadion een van de drukste in Schotland en wordt het gebruikt voor voetbal-, rugby- en rugbywedstrijden. Easter Road Stadium opende op 4 februari 1893 met een wedstrijd tussen Hibernian en Clyde. Het stadion wordt tegenwoordig gebruikt voor voetbal-, rugby- en rugbywedstrijden.

Easterroad

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het is de thuisbasis van Hibs en Edinburgh City sinds 1908. Easter Road Stadium opende op 4 februari 1893 met een wedstrijd tussen Hibernian en Clyde. Het is de thuisbasis van Hibs en Edinburgh City sinds 1908. In de volgende decennia overwoog Hibernian om naar een andere locatie te verhuizen, maar besloot uiteindelijk in 1922 om aan de grond te blijven. Twee jaar later werden drie oevers van terrassen en een hoofdtribune opgetrokken. Easter Road Stadium had zijn hoogste opkomst in 1950 toen 65.860 fans de derby tegen Hearts bijwoonden. Het stadion onderging een reeks kleine verbeteringen in de jaren 1950 en 1960, maar er werden er maar weinig gemaakt in de volgende decennia. Tegen het einde van de jaren 1980 was de staat van Easter Road aanzienlijk verslechterd en was de capaciteit teruggebracht tot ongeveer 27.000. In de vroege jaren 1990 overwoog Hibernian om naar een gloednieuw stadion te verhuizen, maar zag in 1994 af van de plannen. Een jaar later werd begonnen met de herinrichting van Easter Road. Achter de doelen werden twee nieuwe tribunes gebouwd en de rest van het stadion werd omgebouwd tot een all-seater. De herontwikkeling van Easter Road ging door in de jaren 2000, met een nieuwe West Stand die werd gebouwd in 2001 en de nieuwe East Stand die in 2010 werd geopend. (foto's van het huidige Easter Road Stadium hieronder)

Manieren om naar Easter Road Stadium te reizen

Het Easter Road Stadium ligt vlak bij het stadscentrum en dicht bij het treinstation. De wandeling vanaf het treinstation van Edinburgh kan in ongeveer een half uur worden gemaakt. Vanaf de oostelijke punt van het stadscentrum duurt het minder dan 20 minuten, vanaf Edinburgh Castle iets meer dan een half uur. Er zijn verschillende bussen die het stadion bedienen. Lothian bus 1 (naar Easter Road) en 35 (naar Ocean Terminal) passeren het stadion op Easter Road. Er zijn een aantal bussen die op 10 minuten loopafstand langs het stadion rijden, bijvoorbeeld lijn 7, 10, 12, 14, 16, 22, 25 en 49 rijden allemaal leith walk af; lijn 4, 5, 15, 19, 26, 34 en 44 passeren allemaal London Road. Adres: 12 Albion Place, Edinburgh EH7 5

Hibernian-tickets

Tickets voor Hibernian-wedstrijden kunnen online, telefonisch of in de clubwinkel in het stadion worden gekocht. Tickets voor de uitwedstrijden tegen Celtic en Hearts kosten 28,00 pond per stuk.

Relevante internetlinks

Hibernianfc.co.uk is de officiële website van Hibernian FC. Edinburgh.org is de officiële website van edinburgh tourist information. Lothianbuses.com is de website van busmaatschappij Lothian bussen. Ik ging onlangs naar Easter Road om een wedstrijd tegen Dundee United te bekijken en het was een fantastisch stadion met een ongelooflijke sfeer. Het zet alle Schotse Premier League-stadions te schande, met uitzondering misschien van Celtic Park en Ibrox, die beide veel groter zijn. De grootte van het publiek was er een waar bijna elke Schotse Premier League-ploeg van kon dromen. Ik kan niet wachten tot Dundee United terugkeert in de hoogste divisie. opnieuw Het niveau van het voetbal in deze wedstrijd was echt slecht. Ik maak vaak ruzie met mijn Engelse vrienden dat het Schotse voetbal niet zo slecht is, maar deze wedstrijd moet me ongelijk hebben bewezen. Het niveau van het voetbal in deze wedstrijd was echt slecht. Ik maak vaak ruzie met mijn Engelse vrienden dat het Schotse voetbal niet zo slecht is, maar deze wedstrijd moet me ongelijk hebben bewezen.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Easterroad
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Easterroad
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Easterroad
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Easterroad

Easter Road Stadium: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Tegenwoordig is het stadion een van de drukste in Schotland en wordt het gebruikt voor voetbal-, rugby- en rugbywedstrijden. Easter Road Stadium opende op 4 februari 1893 met een wedstrijd tussen Hibernian en Clyde. Het stadion wordt tegenwoordig gebruikt voor voetbal-, rugby- en rugbywedstrijden.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op