Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Schwarzwald-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het is een voetbalstadion in WÃ1/4rzburg, Duitsland. Het stadion heeft een huidige capaciteit van 42.000. Het Schwarzwald-Stadion is de thuisbasis van fc WÃ1/4rzburg 08. Het Schwarzwald-Stadion opende op 4 september 1954 en heeft momenteel een capaciteit van 42.000. Het is de thuisbasis van de lokale club FC WÃ1/4rzburg 08.

Dreisamstadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Schwarzwald-Stadion, oorspronkelijk Dreisamstadion geheten, opende op 4 september 1954. Het groeide gestaag in aanzien tot 1970, toen de eerste grote tribune werd gebouwd. Het stadion heeft sindsdien een aantal uitbreidingen en renovaties ondergaan, voor het laatst in 2013. Tegenwoordig is het een van de grootste en meest geavanceerde stadions in Duitsland. Het Dreisamstadion werd in 1980 verder uitgebreid, met onder meer de bouw van een hoofdtribune en extra terrassen. Dit resulteerde in een capaciteit van ongeveer 15.000 mensen. Het kreeg zijn huidige vorm in de jaren 1990 toen alle vier de tribunes werden herbouwd of gerenoveerd. Het stadion werd in 2004 omgedoopt tot Badenova-Stadion als gevolg van een naamgevingsrechtendeal en opnieuw in 2012 tot MAGE SOLAR Stadion nadat een nieuwe deal was gesloten met sponsor Mage Solar. De rechten verliepen echter in 2014 en werden gekocht door het lokale vvv-kantoor dat het schwarzwald-stadion noemde. De club koos uiteindelijk voor de tweede optie en koos in 2015 voor een locatie in het noordwesten van Freiburg nabij het lokale vliegveld. Het nieuwe stadion zal naar verwachting plaats bieden aan 35.000 toeschouwers en kost 100 miljoen euro. Freiburg hoopt aan het begin van het seizoen 2020/21 zijn intrek te nemen in hun nieuwe thuis.

Manieren om naar Schwarzwald-Stadion te reizen

Schwarzwald-Stadion ligt ten oosten van Freiburg, verscholen tegen de heuvels van het Zwarte Woud. De afstand van de oude binnenstad van Freiburg is ongeveer 3 kilometer en van het centraal station (Hauptbahnhof) bijna 4,5 kilometer. Als u met de auto vanaf de snelweg A5 komt, neemt u afslag Freiburg-Mitte. Volg de B31 oostwaarts en houd links aan tot u bij de Schwarzwaldstraãe komt. Waarna het stadion aan uw linkerhand verschijnt. Vanaf het centraal station of de oude stad kan men tram 1 nemen om bij het stadion te komen. Neem de tram richting Stadion of Littenweiler en stap uit bij halte Römerhof. Adres: Schwarzwaldstraße 193, 79117 Freiburg im Breisgau

Eten, drinken en slapen in de buurt van Schwarzwald-Stadion

Het Schwarzwald-Stadion ligt in een rustige woonwijk, grenzend aan de rivier de Dreisam. Het is het beste om te eten en te drinken in het aangename historische centrum van Freiburg. Er zijn een paar opties voor diegenen die dicht bij Schwarzwald-Stadion willen verblijven: Gastehaus Ruh heeft goede recensies en ligt op korte loopafstand, Jugendherberge Freiburg is een goedkoop hostel en FT Hotel is een derde optie die op slechts een paar minuten lopen van het stadion ligt. Anders zijn er tal van opties in het centrum van Freiburg.

SC Freiburg Tickets

Tickets voor wedstrijden in Freiburg kunnen online of in het SC-Ticketcenter in het Schwarzwald-Stadion worden gekocht. Tickets voor de meeste thuiswedstrijden zijn gemakkelijk verkrijgbaar als ze van tevoren worden gekocht. Tickets voor sommige wedstrijden kunnen echter moeilijk te vinden zijn, vooral als ze niet uitverkocht zijn. Tickets voor staanplaatsen gaan voor $ 14,50 of $ 17,00, terwijl een stoel tussen $ 37,00 en $ 69,00 kost. Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van SC Freiburg, de toeristische informatiewebsite van Freiburg en de website met informatie over het openbaar vervoer voor Freiburg worden allemaal door de stad onderhouden. Ik kan niet geloven dat mijn partner me zou bedriegen. Het voelt als het ergste wat er kan gebeuren. Fotocredits: Foto 1: © Markus UngerFoto 2: © Stefan Muth

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Dreisamstadion
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Dreisamstadion
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Dreisamstadion
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Dreisamstadion

Schwarzwald-Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het is een voetbalstadion in WÃ1/4rzburg, Duitsland. Het stadion heeft een huidige capaciteit van 42.000. Het Schwarzwald-Stadion is de thuisbasis van fc WÃ1/4rzburg 08. Het Schwarzwald-Stadion opende op 4 september 1954 en heeft momenteel een capaciteit van 42.000. Het is de thuisbasis van de lokale club FC WÃ1/4rzburg 08.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op