Eerste Divisie
in --'--''
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

DLive Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

DLive is een revolutionaire videostreamingdienst die is gebaseerd op de Lino-blockchain. Het biedt een platform voor het organiseren van streaming-uitzendingen, wat de transparantie verbetert en makers en kijkers grote voordelen biedt voor het genereren van inkomsten. Het is een uitstekend platform om games, muziek en andere inhoud te streamen.

Dlive

dlive

admirals beleggen

capabel inloggen

email telenet instellen

nordvpn ervaringen

abc-motivatietheorie

capabel taal

dlive tv

facebook wachtwoord achterhalen

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dlive.tv

Ik raad DLive ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een unieke streamingervaring. Ik heb onlangs DLive ontdekt en ontdekte dat het een zeer uniek streamingplatform is. Mijn vriend postte over de service op Facebook en als gevolg daarvan besloot ik het te bekijken. mijn eerste ervaring met DLive was echt geweldig - het was heel anders dan Twitch en veel uitnodigender. Een van de beste dingen van DLive was toen een wereldwijde mod, Cheech, insprong om te helpen met 'Lino Points' - de valuta van de site. Ik zou DLive zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een interessante streamingervaring.
Als je nog nooit van DLive hebt gehoord, zou ik je willen aansporen om te blijven hangen, want vandaag zal ik je leren over deze streamingdienst.

Wat is DLive?

Ik probeerde DLive uit, een populaire streamingdienst op basis van de Lino blockchain. Het biedt een platform voor het organiseren van streaming-uitzendingen en wat het onderscheidt van traditionele streamingsites zoals Twitch en YouTube is de valuta en het blockchain-model, waarin gegevens worden opgeslagen en het genereren van inkomsten uit inhoud plaatsvindt. Ik vond de DLive-applicatie een van de meest verfrissende ervaringen die ik heb gehad.
De graphics waren on point en het hele systeem functioneerde perfect. Het netwerk liep niet vast en alle inhoud, inclusief video's en opmerkingen samen met Lino-tokens, werkte feilloos. Ik moet zeggen dat de programmeerarchitectuur van DLive van topklasse is en is ontworpen om streaming gemakkelijk te maken voor gebruikers. De tokenisatie van inhoud is een geweldige manier om geld te verdienen via streaming.

Wat is Lino Currency of Lino Points?

Lino-valuta of Lino-punten aangeduid met (¢) is een integraal onderdeel van het genereren van inkomsten op het DLive-platform. Punten worden niet alleen aan de streamers verstrekt, maar zelfs aan kijkers. Kun je het geloven? Je kunt punten verdienen door interactie met de streamers? Het is alsof je daadwerkelijk wordt betaald voor het online bekijken van video's. Als kijker hoef je geen geld uit te geven en kun je gratis naar je favoriete streamers kijken. Alles wat telt op dit platform is dat je actief blijft.
Uw Lino-punten vertalen zich over het algemeen naar een cryptocurrency op DLive. Deze cryptocurrency op DLive is echter .22 meer waard dan de .1 op Twitch. Zodra u geld verdient, kunt u uw punten uitbetalen voor meer cryptocurrency, deze laten overdragen aan PayPal of ze investeren in de community door deze aan de gebruikers te doneren. Wat verbazingwekkend is, is dat u zelfs in de aandelen van DLive kunt beleggen door uw inkomsten te vergrendelen.

Wat maakt DLive geweldig?

Na bijna een maand op dit platform te hebben gestreamd, heb ik er veel over geleerd. Het meest unieke aspect van dit streamingplatform is dat het wordt gerund door de mensen, in plaats van een miljardair-CEO. Deze site is autonoom in de zin dat mensen zoals ontwikkelaars en streamers het runnen. Er is dus geen groot bedrijf bij betrokken om een groot deel van uw inkomsten weg te nemen. Als maker ben je in staat om een hogere cut te houden.

Frisse aanpak

DLive is een verademing in de verzadigde streamingwereld. Het gebruikt blockchain-technologie om gegevens op te slaan en ziet er echt fris uit. Dit is iets dat de normen voor de komende jaren zal bepalen en meer multinationale streamingbedrijven zullen het voorbeeld volgen. tegen de tijd dat ze op de markt komen, heeft DLive een eigen plaats in de branche.

Uitzonderlijke monetisatie

Zoals hierboven te zien is, is het genereren van inkomsten een geweldige manier voor zowel makers van inhoud als kijkers. Iedereen die zich op het netwerk begeeft, verdient op de een of andere manier iets met Lino-tokens. De Lino-tokens zijn een geweldige manier om het monetisatieproces te vereenvoudigen en transparantie tot stand te brengen. Netwerkregistratie kost bijvoorbeeld één Lino.

Gebruikersintuïtieve app

De aanwezigheid van een responsieve website en gebruiksvriendelijke app is echter geen probleem voor DLive. Je kunt de app downloaden op je iOS- of Android-apparaat en zodra je jezelf registreert, kun je uitzendingen in realtime bekijken.

Beloningen & creatieve setup

Om beloningen te verdienen, moet u zich registreren op het DLive-netwerk met uw e-mailadres en wachtwoord. U moet inloggen op het DLive-netwerk met een van uw Lino-, YouTube-, Facebook- of Twitch-accounts. Zodra je dat hebt gedaan, moet je een bijnaam bedenken op basis van Latijnse alfanumerieke tekens en verifiëren met behulp van een afbeelding.

Ontwerpen

Ik ben onder de indruk van de unieke zwart-gele kleurencombinatie op het netwerk. Als je mijn reviews leest, weet je dat ik dol ben op zwarte en grijze basiskleuren. DLive heeft een donkergrijze en zwarte kleurencombinatie die voor mij de juiste vakjes aanvinkt.

Rubriek

Het kopgedeelte van de website heeft drie opties in de linkerkolom: Home, bladeren en De app downloaden. Een zoekbalk is aan de rechterkant en een login en aanmelden opties zijn beschikbaar. Als u op het beletselteken klikt, krijgt u zes opties in het vervolgkeuzemenu: Over, Community, Help, Contact, Juridisch en Taal.

Hero Sectie

De videospeler in het midden van de Hero Section heeft een gedetailleerde beschrijving van het streamingkanaal aan de rechterkant. Er zijn vier horizontale miniaturen waarmee u toegang hebt tot andere kanalen.

Aanbevolen sectie

Ik vond al snel de beste streamingmakers. Als u problemen ondervindt bij het volgen van hun livestreams, kunt u een vergrootglas gebruiken om gebruikersgegevens in te voeren. Daarnaast kunt u op de knop "Volgen" klikken om toegang te krijgen tot hun livestreams van favoriete makers.
De meeste populaire streamers, vooral die met hoge Lino-tokenholdings, blokkeren ze zodat ze netwerkvalidators kunnen worden. Een dergelijke investering garandeert hun deelname aan het beheer van het platform, waar ze in een vroeg stadium kunnen helpen met productontwikkeling. Daarnaast kunnen grote beleggers ook hun eigen premiumdiensten openen en inspraak hebben in managementbeslissingen.

Tevreden

In tegenstelling tot andere grote streamingnetwerken heeft DLive een breed scala aan categorieën. De eSports-sectie heeft tal van games zoals Counter-Strike, Dota2, World of Warships en Grand Theft Auto om er maar een paar te noemen. Naast games kunnen gebruikers ook nieuws, muziek en andere uitzendingen bekijken. Het beste deel is dat je je niet hoeft te registreren om deze uitzendingen te bekijken.

PewDiePie als integraal lid

Streaming games is een bloeiende industrie, met makers zoals PewDiePie die miljoenen verdienen aan hun kijkers. Een populaire YouTuber, Felix Kjellberg, streamt op DLive en verdient naar verluidt veel geld aan het netwerk. Hij doneert een deel van zijn winst terug aan de community, maar hij verdient meer geld dankzij zijn lagere inkomstenaandeel op DLive met 9,9% in vergelijking met de 45% van YouTube. Dit maakt de weg vrij voor nieuwe streamers en kijkers om deel uit te maken van dit platform - iets dat echt belangrijk is in een tijdperk waarin platforms zoals YouTube minder populair worden.

Desktop/mobiele ervaring

Ik begon DLive een paar dagen geleden voor het eerst te gebruiken en had het moeilijk om aan het netwerk te wennen. Ik raakte er echter snel vertrouwd mee en geniet nu het grootste deel van de tijd van streamen. Mijn eerste ervaring was niet de beste vanwege pixelige graphics en lage streamingkwaliteit. Recente updates hebben de zaken echter aanzienlijk verbeterd en ik verwacht binnen een paar weken 720p bij 60 fps. De hoogste kwaliteit stream staat momenteel op 480P, wat veel ruimte voor verbetering heeft.
Een ander probleem dat ik had met DLive was de bitrate. Ik was niet in staat om de beste te achterhalen voor streaming op DLive. Met Twitch kan ik het gemakkelijk instellen op 4200 en het werkt perfect, maar met DLive was ik constant aan het schakelen tussen de 1000-2500. Ik weet zeker dat de ontwikkelaars eraan kunnen werken om dit beter en specifieker te maken.

Plannen & Prijzen

Je kunt DLive.tv streamen op de website of in de app. Beide zijn gratis te gebruiken, tenzij u lid wilt worden, wat  ¢ 1 kost, wat minder is dan een dollar. U kunt Lino-punten ook gebruiken om te investeren, te doneren of aandelen in het bedrijf te kopen.

Suggesties die ik heb voor DLive

Ik hou van het harde werk en de toewijding van de ontwikkelaars en iedereen die betrokken is bij deze gemeenschap. Dit is een grote stap voorwaarts voor een onafhankelijke toekomst, gemaakt door de makers en kijkers zelf. Een van de weinige suggesties die ik heb, is dat de streamingkwaliteit wordt geüpgraded naar 720p. Als maker van inhoud kunnen we het ons veroorloven om onze instellingen aan te passen, maar voor een kijker is het hebben van slechts 480p-kwaliteit niet goed genoeg.

Conclusie

Of je nu een maker of een kijker bent, je moet absoluut DLive controleren. Natuurlijk lijkt het misschien niet aantrekkelijk of capabel genoeg om je aan je eerste ervaring te binden, maar het zal zeker op je groeien. Bekijk streams, maak contact met je favoriete streamers en verdien geld - dat moet de grootste motivatie zijn om op dit netwerk te streamen.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dlive

dlive

admirals beleggen

capabel inloggen

email telenet instellen

nordvpn ervaringen

abc-motivatietheorie

capabel taal

dlive tv

facebook wachtwoord achterhalen

"standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard.io" cryptocurrency or dao or crypto

"the standard.io" inflation or "defi project" or protocol or cryptocurrency or "blockchain technology"

1xbet registreren

access point telenet kopen

animelab login

bet-at-home uitbetaling

bigo live geld verdienen

bijnaam maker

cheech imdb

d live tv

f1tv pro paypal

facebook wachtwoord achterhalen online

geld verdienen met het streamen van comedy

geld verdienen mit apps

google dlive

inloggen mijn capabel

juridisch vertalen

juridische vertalingen online gratis

mijn capabel inloggen

DLive Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

DLive is een revolutionaire videostreamingdienst die is gebaseerd op de Lino-blockchain. Het biedt een platform voor het organiseren van streaming-uitzendingen, wat de transparantie verbetert en makers en kijkers grote voordelen biedt voor het genereren van inkomsten. Het is een uitstekend platform om games, muziek en andere inhoud te streamen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op