Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

King Power at Den Dreef: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

King Power in Den Dreef stond voorheen bekend als Stadion Den Dreef en werd oorspronkelijk gebruikt als wielerbaan. In de late jaren 1960 werd het echter omgetoverd tot een bescheiden voetbalstadion.

Dendreef

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Donderdag, 30.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

King Power Stadium, dat oorspronkelijk een wielerbaan was die bekend stond als Den Dreef Stadium, onderging een bescheiden transformatie van het voetbalstadion in de late jaren 1960. Het stadion werd de thuisbasis van Oud-Heverlee Leuven na een fusie van drie clubs in 2002. In de daaropvolgende jaren onderging het stadion een volledige verbouwing met een nieuwe hoofdtribune en geïmproviseerde tribunes gebouwd over de atletiekbaan. De hoofdtribune werd in 2012 uitgebreid met nog eens 800 zitplaatsen aan de grond. Na de promotie van de club naar de hoogste klasse van België werden plannen gemaakt voor een uitgebreide herontwikkeling van het terrein, bestaande uit drie fasen, waaronder een nieuwe tribune tegenover de hoofdtribune, nieuwe tribunes in de hoeken en een nieuwe tribune achter het doel. Dat zou een capaciteit van 12.500 zitplaatsen opleveren. De herontwikkeling van de hockeyarena werd in 2016 afgerond met de opening van een nieuwe tribune aan de zijkant, maar in 2017 en 2018 werd die stopgezet toen OHL degradeerde naar de tweede klasse.

Manieren om naar Stadion Den Dreef te reizen

Het stadion Den Dreef ligt ten zuiden van het centrum van Leuven. De wandeling vanaf de Grote Markt duurt ongeveer 15 minuten, de wandeling vanaf het station 10 tot 15 minuten. Vanaf het treinstation neemt u bus 1 of 2 om bij het stadion te komen. Neem de bus richting Heverlee en stap uit aan halte Naamse Poort. Lijnen 337 en 616 zijn alternatieven. Adres: Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Heverlee

OHL-tickets

Tickets voor wedstrijden van O-H Leuven kunnen online of aan het clubkantoor in het stadion gekocht worden. Tickets zijn over het algemeen ook verkrijgbaar aan de kassa's van het stadion op de dag van de wedstrijd. Vergeet niet om altijd een identiteitsbewijs mee te nemen. Tickets voor de wedstrijd variëren in prijs van 20 dollar voor een stoel achter het doel tot 35 dollar voor een centrale lagere stoel op de hoofdtribune. Een kaartje voor het staand gedeelte kost 15 dollar.

Foto's van Stadion Den Dreef

Ik ben zo teleurgesteld in mezelf. Ik kan niet geloven dat ik dat nog een keer heb laten gebeuren. De officiële website van Oud-Heverlee Leuven is ohl.be, terwijl de officiële toeristische site uitinleuven.be. Delijn.be geeft informatie over het openbaar vervoer in Leuven. Bij de club heb ik de medewerkers erg vriendelijk gevonden. Ze zijn in staat om mensen te helpen die niet veel Nederlands spreken en hebben ook bier te koop in het stadion. Het ligt op slechts 15 minuten lopen van de Grote Markt van Leuven, met een breed scala aan bars. Ik geloof niet dat Den Dreef de mooiste stadions is, maar ik zou iedereen die zich in Leuven, België bevindt, een bezoek aanraden. Het terrein heeft over het algemeen een kleine capaciteit, en hoewel het getoonde voetbal middelmatig kan zijn, zijn de thuisfans indrukwekkend en heeft de club een leuk familiegevoel. Het stadion zit meestal behoorlijk vol, ook al is het zelden uitverkocht. Het is meestal prima om kaartjes te krijgen op de avond van de wedstrijd. Er zijn ?15 voor een ticket voor de staanplaats. Degenen die bij de club werken zijn erg vriendelijk in mijn ervaring, en ze zijn in staat om degenen te helpen die niet veel / geen Nederlands spreken. Een ander groot voordeel voor fans uit het Verenigd Koninkrijk is dat je bier kunt kopen in het stadion. Het ligt ook op slechts 15 minuten lopen van de Grote Markt van Leuven, met een grote verscheidenheid aan bars.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Dendreef
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Dendreef
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Dendreef
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Dendreef

King Power at Den Dreef: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

King Power in Den Dreef stond voorheen bekend als Stadion Den Dreef en werd oorspronkelijk gebruikt als wielerbaan. In de late jaren 1960 werd het echter omgetoverd tot een bescheiden voetbalstadion.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op