Eerste Divisie
in --'--''
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Deezer Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Deezer is een muziekstreamingservice met veel functies die het een geweldige keuze voor mensen maken. Met meer dan 56 miljoen nummers, tonnen podcasts en enkele unieke en nuttige functies, zal het je muzikale horizon verbreden en gemakkelijk tegemoetkomen aan je vertrouwde smaak. Ik heb Deezer beoordeeld en vond dat het een van de beste services is die er zijn!

Deezer

deezer kosten

kosten deezer premium

deezer muziek downloaden

deezer inloggen

deezer storing

is deezer gratis

storing deezer

deezer downloaden

deezer laptop

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

deezer.com

De meeste mensen hebben het gevoel dat muziek op een zeer persoonlijk niveau tot hen spreekt en hen verbindt met de emoties en ervaringen van anderen door zijn universele taal. Het is een van de meest geliefde kunstvormen in de geschiedenis en kan door iedereen worden gewaardeerd, ongeacht hun culturele achtergrond of moedertaal.
Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven. We luisteren naar muziek om verschillende redenen, waaronder tijdens het rijden, sporten, feesten en meer. De juiste soundtrack kan elke activiteit beter maken.
Muziek is belangrijk en erg populair. We maken vaak zorgvuldig uitgebreide afspeellijsten die passen bij bepaalde stemmingen en activiteiten. Ik heb bijvoorbeeld een lange slaapafspeellijst met nummers die me helpen in slaap te sussen in een diepe en dromerige REM-cyclus.
Daarom moet u de juiste muziekstreamingservice vinden die aan uw unieke muzikale behoeften voldoet. Elke muziekstreaming-app op de markt biedt een andere visie op hoe muziek toegankelijk is. Sommigen vertrouwen bijvoorbeeld meer op de emulatie van radio (denk aan iHeart Radio, Pandora, Last.Fm, enz.); terwijl anderen zorgen voor een meer aanpasbare en gepersonaliseerde ervaring (Spotify, Tidal, Sound Cloud). Om te onderscheiden welke muziekstreamingservice geschikt voor u is, moet u ze allemaal bekijken en zien of deze harmonieus is met de manieren waarop u het liefst luistert.
Nu we de basis hebben behandeld, is het tijd om Deezer eens onder de loep te nemen. Gevestigd in Parijs, Frankrijk, biedt deze muziekstreamingservice meer dan 56 miljoen nummers om uit te kiezen. Hoewel het misschien niet zoveel wereldwijde aandacht of invloed krijgt als andere services zoals Spotify of Pandora, is Deezer zeker het overwegen waard. Op dit moment maken 14 miljoen mensen elke maand actief gebruik van de service. Laten we erin duiken en zien waar alle ophef over gaat!

Geschiedenis

In 2006 ontwikkelde Daniel Marhely de eerste iteratie van wat nu Deezer heet. Oorspronkelijk heette het Blogmusik en werd het gemaakt om mensen te voorzien van onbeperkte muziekstreaming via technologie. Godzijdank voor marhely's inspanningen, want zijn droom is uitgekomen en we kunnen allemaal genieten van onbeperkte muziekstreaming binnen handbereik.
Het duurde niet lang voordat Blogmusik werd aangeklaagd voor inbreuk op het auteursrecht door het Franse agentschap SACEM. De site werd prompt gesloten in april 2007. Marhely liet zich hier echter niet door ontmoedigen. In augustus 2007 was de site weer operationeel, dit keer gebrandmerkt als Deezer (sowieso een veel betere naam).
Hij sloot een deal met SACEM waarin stond dat hij de auteursrechthebbenden zou betalen, met geld verdiend door advertenties op Deezer, in ruil voor toestemming om de nummers die ze op Deezer streamden van iTunes te streamen; de overeenkomst dicteerde ook, om de een of andere reden, dat Deezer zijn gebruikers de mogelijkheid moest geven om de nummers die ze op Deezer streamden van iTunes te downloaden, waardoor Deezer een commissie verdiende op elke aankoop.
In 2007 werd Deezer eindelijk gelanceerd. Op dat moment had Marhely nog geen contracten onderhandeld met grote platenmaatschappijen. Dit resulteerde natuurlijk in een beperkte bibliotheek met beschikbare nummers. Het duurde meer dan twee jaar, maar uiteindelijk wist Marhely de drie grootste labels ter wereld aan boord te krijgen: Universal, Sony en Warner. Daarnaast verwierf Deezer ook de rechten op muziek van verschillende kleinere, minder bekende labels, wat heeft geleid tot de rijke collectie muziek die vandaag de dag op de dienst te vinden is.

Ontwerpen

De Deezer-app heeft een indrukwekkende beoordeling van 4,6 in de Apple App Store. Dit is, althans gedeeltelijk, te danken aan het intuïtieve en esthetisch aantrekkelijke ontwerp van Deezer. De app is uiterst gebruiksvriendelijk, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om door nummers te bladeren, afspeellijsten te maken, nieuwe artiesten en tracks te ontdekken en op de hoogte te blijven van je favoriete podcasts. De beste manier die ik kan bedenken om het ontwerp van Deezer te beschrijven, zou zijn om te zeggen dat het strak, modern en visueel aantrekkelijk is - zoiets als een kruising tussen Spotify en Apple Music. Het heeft alle gemaksfunctionaliteit van Spotify met een zeer intuïtieve organisatiestructuur, net als Apple Music. Wat muziekstreaming-apps betreft, heeft Deezer gemakkelijk enkele van de beste ontwerpen op de markt.

Tevreden

Vanaf het moment van deze recensie biedt Deezer 56 miljoen nummers beschikbaar om te streamen en te downloaden, evenals een regelmatig bijgewerkte lijst met het beste in streaming talkradioshows. Deze service is niet alleen voor muziekliefhebbers, het is geschikt voor zowat al uw audiostreamingbehoeften.
Als Spotify-gebruiker ben je bekend met ? Vloeien? - dit zijn dezelfde gepersonaliseerde luisteraanbevelingen en voorgestelde nieuwe genres, artiesten en nummers die u kunt openen onder de ? Wekelijks ontdekken? afspeellijst op Deezer. In tegenstelling tot Spotify, waar deze in steen zijn gebeiteld zodra je je afspeellijst hebt gemaakt, kun je Flow gebruiken om op elk gewenst moment nieuwe muziek te verkennen.

Desktop- en mobiele ervaring

De Deezer-app heeft een gebruikerservaring die bijna perfect is. Er zal geen enkele leercurve in de weg staan tussen jou en urenlang ononderbroken luisteren met Deezer. Je bent echter niet beperkt tot het luisteren naar nummers op je smartphone - dankzij de downloadmogelijkheden van Deezer Premium- luister je snel en gemakkelijk naar je muziek op elk apparaat, waardoor de desktopervaring net zo geweldig is als de mobiele.

Prijzen en plannen

Als u wilt upgraden naar het premium-abonnement, dat $ 9.99 per maand is, kunt u advertenties vermijden en geen limiet hebben op skips per track, evenals offline luistermogelijkheden. De laatste optie is het gezinsabonnement dat $ 14.99 per maand kost en maximaal zes gezinsleden bevat met hun eigen individuele profielen en toegang tot de hele bibliotheek met liedjes. Deezer biedt drie verschillende abonnementen: Deezer Free, Deezer Premium en Deezer Family. Elk plan heeft zijn eigen voor- en nadelen- de gratis versie heeft bijvoorbeeld advertenties maar onbeperkt track skipping; premium verwijdert advertenties en zorgt voor meer skip per track; terwijl het gezinsabonnement meer kost, maar elk lid zijn eigen profiel geeft zonder advertenties of limieten op het overslaan van het circuit.
In tegenstelling tot het gratis abonnement dat een beperkt aantal skips en advertenties biedt, geeft het premium-abonnement bij Deezer u onbeperkte toegang tot al zijn functies, inclusief geen advertenties, offline luisteren op elk apparaat en onbeperkte skips. Het premiumplan kost $ 9.99 per maand, ongeveer op gelijke voet met andere services in zijn soort.
Daarentegen is de Pandora-familie in wezen het standaardpakket maal 2. Dit betekent dat u slechts twee individuele profielen krijgt, die elk aanzienlijk zwakker zijn dan de mogelijkheden van Deezer Premium. Met maar liefst $ 29,99 per maand is dit plan allesbehalve een koopje.

Suggesties die ik heb voor Deezer

Ik zou graag zien dat Deezer het voor onafhankelijke en underground artiesten gemakkelijker maakt om hun muziek op de service te krijgen, en het voor hen gemakkelijker maakt om hun muziek vaak te uploaden. Natuurlijk biedt Deezer nummers van tal van indielabels, maar ik denk dat het voor elke band gemakkelijker kan worden gemaakt om hun muziek snel naar Deezer te uploaden. Spotify en Apple Music, voor het contrast, zijn hier allebei behoorlijk goed in. Ik vind dat Deezer dit voorbeeld moet volgen.

Conclusie

Al met al is Deezer misschien wel de beste muziekstreamingservice waar je nog nooit van hebt gehoord. Het is echt een verborgen juweeltje, en ik weet niet waarom het niet meer aandacht krijgt op wereldwijde schaal - misschien kunnen ze profiteren van een actievere marketingcampagne of twee - maar het verdient het om erkend te worden voor wat het is. Met meer nummers dan zowel Spotify als Apple Music om uit te kiezen, veel podcasts, geweldig app-ontwerp en een aantal leuke en handige functies, is Deezer misschien wel de streamingdienst die ik nodig had om me van Spotify te converteren.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Deezer

deezer kosten

kosten deezer premium

deezer muziek downloaden

deezer inloggen

deezer storing

is deezer gratis

storing deezer

deezer downloaden

deezer laptop

gratis deezer

spotify storing 2022

telenet tv flow

universele tv voet

wat kost deezer

"deezer"

"iheart studios"

"iheart"

afspeellijst radio 2

afspeellijst youtube

apple music family kosten

deezer

deezer abonnementen

deezer android

deezer app

deezer app gratis

deezer apple store

deezer ecuador

deezer family

deezer family abonnement

Deezer Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Deezer is een muziekstreamingservice met veel functies die het een geweldige keuze voor mensen maken. Met meer dan 56 miljoen nummers, tonnen podcasts en enkele unieke en nuttige functies, zal het je muzikale horizon verbreden en gemakkelijk tegemoetkomen aan je vertrouwde smaak. Ik heb Deezer beoordeeld en vond dat het een van de beste services is die er zijn!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op