Eerste Divisie
in --'--''
Eerste Divisie
in --'--''
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Eerste Divisie
Di 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Dazn Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

DAZN is een sportstreamingsite en -app die het potentieel heeft om pay-per-view boksen en MMA-aankopen overbodig te maken. Als je het beu bent om je geld uit te geven aan PPV-gevechten, moet je zeker naar DAZN kijken als een handiger, betaalbaarder alternatief. Lees vandaag nog mijn review van DAZN om erachter te komen of dit de sportstreamingdienst voor jou is!

Dazn

dazn nederland prijs

dazn gratis

dazn

dazn inloggen

d a z n

dazn nederland

dazn prijs

gratis voetbal kijken app

dazn kosten

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Maandag, 02.Oktober 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dazn.com

Andere streamingdiensten proberen meer allesomvattend te zijn, waardoor kijkers toegang krijgen tot een verscheidenheid aan sportcompetities en evenementen. Welke route je ook kiest, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je streamingdienst echt iets anders kan bieden dan de concurrentie. Als het gaat om streamingdiensten, is differentiatie tegenwoordig erg belangrijk. Waarom vraag je? Nou, gewoon omdat er zoveel streamingdiensten zijn om uit te kiezen - waarvan er veel behoorlijk prijzig kunnen zijn - vooral in de wereld van live sportuitzendingen. Sommige sportstreamingservices onderscheiden zich door de nicheroute te nemen en bieden soms volledige toegang tot slechts één competitie (voor voorbeelden hiervan hoeft u niet verder te zoeken dan streamingdiensten die worden aangeboden door vertrouwde entiteiten zoals de NHL, MBA en NFL). Andere streamingdiensten proberen meer allesomvattend te zijn, waardoor kijkers toegang krijgen tot een verscheidenheid aan sportcompetities en evenementen. Welke route je ook kiest, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je streamingdienst echt iets anders kan bieden dan de concurrentie.
Andere diensten, zoals die gespecialiseerd zijn in sport en spel, bieden een grote verscheidenheid aan sporten en games aan hun klanten. Deze services kunnen echter richtingloos, omslachtig en moeilijk te navigeren aanvoelen. Hoewel ze over het algemeen vaak de beste waar voor uw geld bieden, willen sommige klanten misschien meer specifieke inhoud of een meer gericht sportstreamingpakket. Het belangrijkste om te overwegen bij het kiezen van het beste sportstreamingpakket voor u, is welke sport of sport u het meest belangrijk vindt en het vaakst bekijkt.
Als je "Voetbal" hebt beantwoord op de vraag welke sport je het liefst op een streamingdienst zou willen bekijken, zal het niche-aspect van de service van de NFL je erg aanspreken. Als je echter een sportfanaat in het algemeen bent en liever alle sporten in gelijke mate bekijkt, moet je naar een meer algemene streamingdienst kijken.
Er zijn ook sportstreamingdiensten die ergens tussen de meest specifieke en de meest algemene bestaan - diensten die zich richten op een specifiek type sport, niet noodzakelijkerwijs een enkele competitie of divisie ervan. Als je op zoek bent naar het nieuwste gevecht, of het nu in de geest van boksen of Mixed Martial Arts (MMA) is, misschien is je beste gok een streamingdienst die zichzelf DZN noemt (blijkbaar bedoeld om te worden uitgesproken als "Da Zone").
DZN is een van de beste over de top sportstreamingsites en -apps die er zijn. Met een abonnement kun je geld besparen op Pay Per View-uitzendingen van grote gevechten. De maandelijkse of jaarlijkse eenmalige kosten zijn goedkoper dan andere sportstreamers.

Geschiedenis

Perform Group kondigde de overname aan van exclusieve wereldwijde uitzendrechten voor de Japanse voetbalcompetitie, J. League, voor een Yen-equivalent van $ 2 miljard. Dit contract zou Perform exclusieve rechten geven voor maximaal 10 jaar, waarbij DAZN (een dochteronderneming van Perform) vanaf 2017 alle wedstrijden uit alle 3 divisies van J. League begint uit te zenden. Deze deal wordt vaak aangehaald als de grootste Japanse uitzendrechtendeal in de geschiedenis.
DAZN werd voor het eerst gelanceerd in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland op 10 augustus 2016. Ook de Japanse lancering volgde op de voet en vond plaats op 26 augustus van hetzelfde jaar. Van daaruit bleef DAZN groeien en uitbreiden. In juli 2017 begon DAZN met het uitzenden van NFL-wedstrijden in Canada en in mei 2018 werd het gelanceerd in de Verenigde Staten onder leiding van voormalig ESPN-president John Skipper. Het doel van DAZN in de VS was om rechtstreeks te concurreren met traditionele Amerikaanse kabelmaatschappijen als het ging om sportuitzendingen.
DAZN heeft een lange lijst van deals gesloten met verschillende sportcompetities in de VS en over de hele wereld. Ze hebben zich sterk ingezet voor gevechtssporten, het verwerven van rechten op veel boks- en MMA-bedrijven, maar ze hebben ook hun zinnen gezet op Major League Baseball en verdere uitbreiding van hun NFL Red Zone-rechten om hun gevechtssportaanbod in evenwicht te brengen met meer reguliere, gezinsvriendelijke competities.

Ontwerpen

DAZN heeft een strakke en gebruiksvriendelijke lay-out. Het is naar mijn mening uiterst eenvoudig te navigeren en het zal helemaal niet veel tijd kosten om erachter te komen hoe u de service kunt gebruiken, ongeacht op welk apparaat u het gebruikt. Het ontwerp van DAZN zou bekend moeten lijken voor iedereen die in het verleden een film- en tv-streamingservice heeft gebruikt - u kunt door exclusieve op commentaar gebaseerde inhoud en gearchiveerde overeenkomsten bladeren door door de portalpagina te scrollen, of u kunt gebruik maken van de uitgeklede en handige menubalk van de service (bovenaan).
Vanaf hier vindt u 3 eenvoudige opties. Er zijn Thuis, Schema en Sport. Sport is een handig vervolgkeuzemenu waarmee u elke sport waarin u wel of niet geïnteresseerd bent in de lijst kunt selecteren en deselecteren. Hiermee wordt de inhoud die u te zien krijgt vernieuwd op basis van uw voorkeuren. Daarom, zodra u uw eigen aangepaste lijst met sporten kiest, wanneer u op Schema klikt, zullen de aankomende wedstrijden en wedstrijden die u te zien krijgt, die beslissing weerspiegelen.
De apps en website zijn zeer goed ontworpen. Een eenvoudige zwarte achtergrond maakt plaats voor witte tekst. En de lay-out is ontworpen om tegemoet te komen aan uw kijkgewoonten. De startpagina biedt bijvoorbeeld een paar belangrijke secties: Mis het niet, Klassieke gevechten, DAZN-cadeaus en Blijf kijken. Over het algemeen biedt DAZN alle ontwerpfuncties die u van een streamingservice wilt.

Tevreden

De overgrote meerderheid van de DAZN-abonnees zijn eigenlijk fans van MMA-inhoud. Dit geldt al sinds de service jaren geleden voor het eerst werd gelanceerd, omdat je elk live PPV-gevecht kunt bekijken en op elk gewenst moment door een rijke catalogus met gearchiveerde MMA-gevechten kunt bladeren.
DAZN is een streamingdienst die een verscheidenheid aan programma's biedt, waaronder live sport. MLB-fans vinden hoogtepunten en commentaar in realtime, evenals originele programmering zoals de dagelijkse MLB-show Change-Up. Buiten de VS kunnen fans genieten van live wedstrijden uit de MLB, NFL, NBA en NHL.

Desktop- en mobiele ervaring

DAZN lijkt heel soepel te werken, ongeacht welk apparaat je gebruikt of welke streamingkwaliteit je kiest (je kunt inhoud streamen in maximaal 4k). Natuurlijk is snelheid bijna volledig afhankelijk van je internetverbinding. Maar toegegeven, je hebt een solide wifi-verbinding, je hoeft je geen zorgen te maken dat er iets misgaat aan het einde van DAZN. De service is beschikbaar op bijna alle apparaten. Geniet van games en gevechten op je smart-tv, smartphone, tablet, computer of gameconsole voor een even gebruiksvriendelijke, effectieve, betrouwbare en intuïtieve ervaring.

Prijzen en plannen

Ik heb een aantal grote klachten bij DAZN. Goedkoop is het niet. Het is zelfs een van de duurdere sportstreamingdiensten op de markt. DAZN biedt twee abonnementsmodellen waaruit u kunt kiezen, maandelijks voor $ 19,99 per maand of jaarlijks voor $ 99 per jaar. Helaas biedt DAZN geen gratis proefperiode, en dat is waarschijnlijk een slimme zakelijke zet omdat het gebruikers ervan weerhoudt zich aan te melden voor de proefperiode wanneer er een specifiek PPV-evenement is dat ze gratis willen bekijken.

Suggesties die ik heb voor DAZN

Ik zou graag zien dat DAZN de breedte van zijn inhoud in de Verenigde Staten uitbreidt. Ik begrijp dat deze contracten en rechtenaankopen bijna onmogelijk te krijgen zijn bij bedrijven als de NFL en de NBA, maar het zou leuk zijn voor Amerikaanse kijkers om meer te kunnen zien dan alleen MMA-, boks- en MLB-hoogtepunten. Ik zou natuurlijk ook graag zien dat de prijs omlaag gaat. Althans voor de Amerikaanse versie, aangezien het zo'n vreemd stukje sportinhoud biedt.

Conclusie

Als je buiten de Verenigde Staten woont, is DAZN zeker de moeite waard om naar te kijken. Als je echter een Amerikaan bent, wil je misschien blijven zoeken - tenzij je natuurlijk een MMA- en / of boksfanaat bent. In dat geval is DAZN precies wat u zoekt.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dazn

dazn nederland prijs

dazn gratis

dazn

dazn inloggen

d a z n

dazn nederland

dazn prijs

gratis voetbal kijken app

dazn kosten

dazn eredivisie

dazn nederland abonnement

dazn netherlands

dazn free

kijken voetbal app

paramount plus nederland

dazn abonnement kosten

dazn gratis streaming

dazn redeem

dazn streaming gratis

live uitzending voetbal vandaag

total sportek liverpool

voetbal smart-tv

voetbal vandaag live kijken

waar voetbal kijken

www.dazn/redeem/skycalcio

dazn 1

dazn 1 directo

dazn 1 monat gratis

dazn ap

Dazn Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

DAZN is een sportstreamingsite en -app die het potentieel heeft om pay-per-view boksen en MMA-aankopen overbodig te maken. Als je het beu bent om je geld uit te geven aan PPV-gevechten, moet je zeker naar DAZN kijken als een handiger, betaalbaarder alternatief. Lees vandaag nog mijn review van DAZN om erachter te komen of dit de sportstreamingdienst voor jou is!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op