Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 21:00
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

DailyMotion Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Dailymotion is als YouTube voor volwassenen. Het biedt video's over actuele gebeurtenissen, entertainmentnieuws en sport op een licht verteerbare manier. Mijn recensie op Daily Motion zal dit alles in meer detail uitleggen. Dus aarzel niet en bekijk het vandaag nog!

Dailymotion

brandmerk logo laten maken

streamhunter

viprow

appartement oostenrijk kopen

oostenrijk appartement kopen

tamilgun 2.0

topverhalen

wedden op actualiteit

"partech"

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

dailymotion.com

Dit is waar andere videostreamingplatforms in het spel komen. Andere videostreamingplatforms, zoals Hulu, Netflix, Amazon Prime Video en CBS All Access, zijn allemaal behoorlijk populair en hebben hun eigen voor- en nadelen. Het hangt echt af van wat je zoekt in een streamingdienst en welke het beste bij je past.
Mensen denken echt dat de advertenties van YouTube opdringerig en vervelend zijn. Ze zijn overal en ze interfereren met de gebruikerservaring. Bovendien lijkt het erop dat YouTube ze in de toekomst alleen maar zal verhogen, wat zeker niet is wat mensen willen.
Veel mensen maken zich zorgen over het beleid van YouTube inzake censuur. In de afgelopen tien jaar is YouTube in toenemende mate bijna draconisch geworden in de manier waarop ze omgaan met het censureren van inhoud op hun servers. Het enige dat nodig is, is een enkele klacht over een video die moet worden verwijderd, of als YouTube het niet eens is met wat je in je video's zegt, nou, ze kunnen je kanaal gewoon demonetiseren. Dit is zeer verontrustend voor de kwestie van de vrijheid van meningsuiting, iets dat veel mensen (begrijpelijkerwijs) zeer serieus nemen.
De uitglijders van YouTube hebben andere videostreamingplatforms in staat gesteld om op te staan en honderden miljoenen unieke maandelijkse gebruikers te verzamelen. Een dergelijke videostreamingsite die in je opkomt, is Vimeo, dat erin is geslaagd zichzelf te brandmerken als een soort anti-YouTube, met een koeler censuurbeleid en absoluut nul advertenties. Helaas is Vimeo echter nog niet eens in staat geweest om het oppervlak van betrokkenheid dat YouTube heeft te krassen, wat betekent dat het bereik van video's die beschikbaar zijn op Vimeo relatief zeer beperkt zal zijn.
Een andere videostreamingdienst die in populariteit is gegroeid, is Daily Motion. Hoewel het de populariteit van YouTube niet heeft geëvenaard, heeft het 300 miljoen actieve maandelijkse gebruikers verzameld. Dit suggereert dat Daily Motion een haalbaar alternatief voor YouTube kan zijn als je op zoek bent naar een andere streamingdienst. Laten we eens kijken hoe deze service werkt en kijken of het een waardige vervanging voor YouTube zou kunnen zijn.

Geschiedenis

Benjamin Bejbaum en Olivier Poitrey richtten Dailymotion op in maart 2005. De website ging live vanuit de woonkamer van Poitrey's Parijse appartement. Tussen Bejbaum, Poitrey en 4 anderen kon een kleine groep van 6 personen ? 6.000 samenbrengen om het bedrijf op gang te brengen. Dit bescheiden begin zag echter als in september van het volgende jaar Dailymotion in staat was om investeringen van Atlas Ventures en Partech International op te halen voor een bedrag van 7 miljoen euro. Volgens het Franse Web 2.0 ontving Dailymotion in 2006 het meeste ingezamelde geld van elke site. Van daaruit bleef het geld maar binnenstromen.
In oktober 2009 investeerde de Franse regering in Daily Motion via een federaal Strategisch Investeringsfonds. En op 25 januari 2011 kocht Orange een belang van 49% in het bedrijf, geschat op 62 miljoen euro. Het bedrijf was toen in totaal 120 miljoen dollar waard.
In 2013 verwierf Orange de resterende 51% van Daily Motion voor 61 miljoen. En in mei van datzelfde jaar blokkeerde de Franse regering een poging van Yahoo om de meerderheidsaandelen te kopen.
2014: In een persconferentie onthulde Stephane Richard, CEO van Orange, dat het bedrijf in onderhandeling was met Microsoft om Daily Motion op de Amerikaanse markt te brengen. Er werden ook gesprekken gevoerd met andere potentiële partners. 2015: Vivendi kocht een belang van 80% in Dailymotion en verhoogde dit in september tot 90%. Het bedrijf blijft grotendeels in Frankrijk gevestigd.

Ontwerpen

Onder deze lijst staat een horizontale lijst met kanalen, elk met een eigen miniatuur en beschrijving. De linkerzijbalk bevat drie tabbladen: Trending, Top 10 en Nieuw. Rechts hiervan zijn nog vijf tabbladen: Bibliotheek, Opmerkingen, Tags, Vind-ik-leuks en Abonnementen. Wanneer u de Daily Motion-website voor de eerste keer bezoekt, kunt u verrast zijn door het professionele uiterlijk. Het ziet er lang niet zo flitsend of gebruiksvriendelijk uit als YouTube zou doen. De startpagina bevat een verticaal trapsgewijze lijst met aanbevolen video's, met als ondertitel 'topverhalen vandaag', om u een beter idee te geven van wat ik bedoel. Onder deze lijst staat een horizontale lijst met kanalen met hun eigen miniaturen en beschrijvingen. De linkerzijbalk bevat drie tabbladen: Trending, Top 10 en Nieuw. Rechts hiervan zijn nog vijf tabbladen: Bibliotheek, Opmerkingen, Tags, Vind-ik-leuks en Abonnementen.
Bovenaan de pagina is er een zeer ingetogen sitemenubalk. U kunt daily motion navigeren op type inhoud: kies uit de standaardstartpagina, Uitgelicht of blader door de site door op Nieuws, Sport, Entertainment of Muziek te klikken. Het is spaarzaam en barebones, maar het geeft de pagina een zeer stijlvol en minimalistisch gevoel.
Daily Motion is de eerste streamingsite die ik heb bezocht en die me heeft doen denken dat ik er baat bij zou kunnen hebben om er mijn startpagina van te maken. Het feit dat het is ontworpen in de mal van populaire nieuwssites, misschien, is waar dit instinct vandaan komt. Het is perfect om op de hoogte te blijven van de actualiteit, niet alleen om in een konijnenhol van potentieel betekenisloos entertainment te vallen, zoals je misschien gewoon bent om te doen op YouTube. Misschien kan gezegd worden dat Daily Motion YouTube is voor de serieuzere of wereldsere kijker.

Tevreden

Daily Motion lijkt te streven naar een serieuzere toon dan de meeste videostreamingplatforms, deels vanwege de focus van de site op actuele gebeurtenissen. De kwaliteit van de inhoud op Daily Motion is meestal hoger dan die van andere platforms, waarschijnlijk omdat gecertificeerde bijdragers meer kans hebben om te worden weergegeven. Deze nadruk op kwaliteit kan ook de reden zijn waarom Daily Motion populairder wordt onder doorgewinterde contentconsumenten.
Als u het soort persoon bent dat de voorkeur geeft aan het laatste, dan vindt u het misschien moeilijker om te vinden wat u zoekt. Dat gezegd hebbende, Dailymotion zal een beetje beperkter zijn in termen van de reikwijdte van de beschikbare inhoud. Het is dus het klassieke debat: kwaliteit of kwantiteit? Als je de voorkeur geeft aan kwaliteit boven kwantiteit, denk ik dat je erg blij zult zijn met wat Dailymotion te bieden heeft. Als u de voorkeur geeft aan kwantiteit boven kwaliteit, dan vindt u het misschien moeilijker om te vinden wat u zoekt.

Desktop- en mobiele ervaring

Een ding om in gedachten te houden bij het gebruik van Daily Motion is dat er een vertraging kan zijn op video's en het laden van pagina's. Video's kunnen soms ook in en uit andere resolutiekwaliteiten wankelen, afhankelijk van wat je doet. Aan de andere kant is de desktopervaring leuk omdat terwijl je naar beneden scrolt op een bepaalde pagina (onder een video die wordt afgespeeld), de video zichzelf minimaliseert tot een werkbalk boven de inhoud die je bekijkt, zodat je kunt blijven browsen zonder te missen wat er gebeurt.
Het lijkt erop dat de Daily Motion-app een betere algehele gebruikerservaring biedt dan de ervaring van de website meestal biedt, met minder vertraging en betere prestaties. Dit is misschien wel de beste manier om te gaan om ten volle te genieten van alles wat Daily Motion te bieden heeft. Anderen lijken het daarmee eens te zijn - de app heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren in de Apple App Store.

Prijzen en plannen

DailyMotion is een volledig gratis website en app waar u kunt bladeren en video's kunt bekijken zonder verborgen kosten. Er zijn geen abonnementen vereist en er zijn geen advertenties om uw kijkervaring te onderbreken.

Suggesties die ik heb voor Daily Motion

Een mogelijk herontwerp van de desktop- en mobiele webbrowserversie van Daily Motion zou op zijn plaats kunnen zijn. Ik bedoel niet per se vanuit een esthetisch oogpunt, want ik vind dat de site er eigenlijk heel mooi uitziet, ik spreek meer vanuit een functioneel oogpunt. Misschien zijn er enkele coderingssnelkoppelingen die moeten worden bekeken om vertraging bij het afspelen van video's te voorkomen en pagina's sneller te laden.
Als u op zoek bent naar goed uitgevoerde video's die u op de hoogte houden van actuele gebeurtenissen, is Dailymotion de site voor u. Er zullen niet zoveel video's zijn als YouTube, maar ze zullen gemiddeld waarschijnlijk van een hoger kaliber zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Dailymotion

brandmerk logo laten maken

streamhunter

viprow

appartement oostenrijk kopen

oostenrijk appartement kopen

tamilgun 2.0

topverhalen

wedden op actualiteit

"partech"

2.0 tamilyogi

appartement kopen oostenrijk

appartement turkije kopen

appartement zuid frankrijk kopen

appartement zwitserland kopen

brandmerk laten maken

daily mortion

daily motion motogp

dailymotion

dailymotion app

dailymotion app tv

dailymotion film streaming

dailymotion kosten

dailymotion stream to tv

dailymotion tv

download video dailymotion

franse zenders ziggo

kissanime 2.0

microsoft 365 kopen zonder abonnement

microsoft ideal werkt niet

DailyMotion Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Dailymotion is als YouTube voor volwassenen. Het biedt video's over actuele gebeurtenissen, entertainmentnieuws en sport op een licht verteerbare manier. Mijn recensie op Daily Motion zal dit alles in meer detail uitleggen. Dus aarzel niet en bekijk het vandaag nog!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op