Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Constant Vanden Stock Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Constant Vanden Stockstadion werd geopend in de zomer van 1918 en werd aanvankelijk genoemd naar de eerste voorzitter van de club, Emile Versé.

Constantvandenstock

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 25.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het nieuwe stadion werd ingehuldigd op 29 april 1926 met een wedstrijd tegen Westerlo. De opkomst van 13.000 was een record voor de Belgische Eerste Klasse. De Anderlechtse club had nood aan een groter stadion en vond een geschikte site in het Astridpark in de deelgemeente van Anderlecht. De plannen werden snel goedgekeurd door de gemeenteraad en op 29 april 1926 werd het nieuwe stadion ingehuldigd met een wedstrijd tegen Westerlo. De opkomst van 13.000 is een record voor de Belgische Eerste Klasse. Het stadion werd hernoemd naar de tweede voorzitter van de club, Constant Vanden Stock. Het Stadion Stade Emile Versã© bestond oorspronkelijk alleen uit een houten tribune, die werd vervangen door een betonnen tribune toen de club in 1935 promoveerde naar de eerste klasse. Verdere terrassen werden gebouwd in de jaren 1950, en een nieuwe zitstandaard werd gebouwd op de top van een van de terrassen in 1962. Dit resulteerde in een capaciteit van bijna 40.000. In 1980 noteerde Stade Emile Versã© zijn hoogste opkomst van 38.349 toen Standard de Liã ̈ge werd gespeeld. In 1983 begon de club aan een grote herontwikkeling van het stadion. De werken begonnen met de reconstructie van de hoofdtribune en gingen in de daaropvolgende jaren verder met alle andere stands. In 2003, nadat voorzitter Constant Vanden Stock was overleden, werd het stadion ter ere van hem hernoemd. Constant Vanden Stock Stadium werd niet geselecteerd als speellocatie voor het Euro 2000-toernooi omdat het de drempel van 30.000 niet haalde. De club besloot in plaats daarvan hun eigen geld te investeren in het verbeteren van hun selectie. Het stadion onderging in de zomer van 2012 een renovatie om het in aanmerking te houden voor Champions League-wedstrijden. De werken omvatten de installatie van nieuwe en ruimere stoelen, waardoor de capaciteit daalde van iets meer dan 26.000 mensen tot het huidige totaal van 21.500. Anderlecht onderzoekt al jaren de mogelijkheden om het Constant Vanden Stock Stadion uit te breiden of een nieuw stadion te bouwen. Hoewel de voorkeur gaf aan het eerste, werden plannen om het stadion uit te breiden niet goedgekeurd vanwege bezwaren van lokale burgers, en dus besloot de club in plaats daarvan de bewoner van het toekomstige Eurostadion te worden, ondanks het gevoel dat de capaciteit van 60.000 veel te groot voor hen is. Het Eurostadion zal naar verwachting in de zomer van 2019 klaar zijn en Anderlecht zal op het einde van het seizoen 2018-19 uit het Constant Vanden StockStadion vertrekken. Er is op dit moment nog geen beslissing genomen wat er daarna met het stadion gaat gebeuren, waarbij lokale wetgevers de opties bestuderen. (foto's van het huidige Constant Vanden Stock Stadion hieronder)

Manieren om naar Constant Vanden Stock Stadion te reizen

Het Constant Vanden Stockstadion ligt in het westen van Brussel, op iets meer dan 4 kilometer van het stadscentrum. Rijd naar de Brusselse ring (RO), afrit 14 Anderlecht, sla af richting de stad en rijd de Sylvain Dupuislaan op. Sla na bijna een kilometer rechtsaf bij de verkeerslichten en na 300 meter linksaf de Théo Verbeecklaan op. Er is niet veel parkeergelegenheid rondom het stadion, en het is misschien het beste om uw auto bij Westland Shopping achter te laten na het verlaten van de ringweg. Als u met het openbaar vervoer komt, neemt u metrolijn 5 in de richting van Erasmus en stapt u uit bij station Saint-Guidon. Het is slechts een kleine wandeling naar het stadion. Lijn 5 passeert het centraal station van Brussel (Gare Centrale), dat midden in het stadscentrum ligt. Adres: Avenue Théo Verbeecklaan 2, Bruxelles 1070 Brussel

Eten, drinken en slapen in de buurt van Constant Vanden Stock Stadion

Het Constant Vanden Stockstadion ligt in een woonwijk en grenst aan het Astridpark. Het is een levendige buurt en er zijn een paar pubs en restaurants in de buurt, hoewel de opties duidelijk verbleken in vergelijking met het centrum van Brussel. Er zijn geen hotels in de buurt van het stadion. Hotel New Prince de Liã ̈ge ligt echter op ongeveer 20 minuten lopen. Bovendien ligt Hotel Erasme in de buurt van de ringweg en metrolijn 5. Voor meer informatie over hotels in de buurt, klik hier. Anders liggen de hotels in de buurt van het station Brussel-Zuid niet al te ver van het stadion, zelfs (net) op loopafstand (of neem tram 81). Er zijn natuurlijk ook genoeg opties in Brussel? het stadscentrum, op een korte metrorit.

Anderlecht Tickets

Tickets voor de wedstrijden van Anderlecht kunnen online worden gekocht, aan de kassa van het stadion of aan een van de vele fysieke verkooppunten die tickets verkopen. Je moet een identiteitsbewijs meenemen om Anderlechttickets te kunnen kopen. Voor meer informatie bel +32 (0) 2 529 40 67 of mail [email protected]

Relevante internetlinks

De officiële website van RSC Anderlecht, Visit Brussels en het toerismebureau van Brussel zijn allemaal geweldige bronnen om Brussel te verkennen. De dienstregelingen, netwerkkaarten en reisplanner voor het openbaar vervoer kunnen u helpen bij het plannen van uw reis. Het stadion is comfortabel, eet- en drinkgelegenheden bevinden zich binnen en ik was teleurgesteld over het gebrek aan steun van de thuisfans. Misschien kwam het door een zwakkere tegenstander. Over het algemeen is Brussel prachtig, en ik raad elke voetbalfan aan om een wedstrijd bij te wonen in het Constant Vanden Stockstadion. Het stadion is comfortabel en eet- en drinkgelegenheden bevinden zich binnen. Ik was teleurgesteld over het gebrek aan steun van de thuisfans. Misschien kwam het door een zwakkere tegenstander. Over het algemeen is Brussel prachtig en ik raad elke voetbalfan aan om een wedstrijd bij te wonen in het Constant Vanden Stockstadion. Er zijn kleine café-achtige bars in elk deel van het stadion waar u een biertje of frisdrank kunt drinken, voor, tijdens en na de wedstrijd. Over het algemeen was het een goede bezoekervaring met een aangename sfeer. De ploeg van RSC Anderlecht trok naar het Constant Vanden Stockstadion in Anderlecht, Brussel om op zondag 4 maart 2012 cercle Brugge te spelen. Er zijn kleine© cafés in elk gebied van het stadion waar u een biertje of frisdrank kunt drinken, voor, tijdens en na de wedstrijd. Over het algemeen was het een goede bezoekervaring met een aangename sfeer.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Constantvandenstock
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Constantvandenstock
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Constantvandenstock
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
7 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
15:00
Fénix
Deportivo Maldonado
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
16:00
Haugesund
Viking
Eliteserien - Speeldag 11
Vandaag
18:00
Rosenborg
Kristiansund
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Danubio
Nacional
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
21:00
Seattle Sounders
Sporting KC
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
22:30
Defensor Sporting
Cerro Largo
Major League Soccer - Regular Season
Vandaag
23:00
DC United
Nashville SC

Populaire zoekopdrachten

Constantvandenstock

Constant Vanden Stock Stadion: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Constant Vanden Stockstadion werd geopend in de zomer van 1918 en werd aanvankelijk genoemd naar de eerste voorzitter van de club, Emile Versé.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op