Eerste Divisie
Ma 20:00
Eerste Divisie
Ma 20:00
Champions League
Di 18:45
Champions League
Di 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Comic Book Movie Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022)

Comic Book Movies is een website die al bestaat sinds de vroege jaren 2000. Hoewel ze beweren de nummer één bron te zijn voor komisch nieuws op internet, schiet hun levering van deze claim tekort. De website is esthetisch onaantrekkelijk en moeilijk te navigeren. Er zijn zoveel advertenties, lezers kunnen niet gemakkelijk bij de artikelen komen. Als je andere opties hebt, raad ik je aan deze website over te slaan totdat ze enkele wijzigingen aanbrengen.

Comic Book Movie

comicbookmovie

lookmovie

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zondag, 10.December 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

comicbookmovie.com

Comic Book Movie is een oudere website die zich richt op stripboeken en popcultuur. Het werd gelanceerd in 2003, rond dezelfde tijd dat grote stripboekfilms werden geproduceerd.
Miljoenen mensen bezoeken de website maandelijks om strips, graphic novels en anime te lezen. In 2008 breidde de website zich uit met andere fictiegenres.

Website Ontwerp

De website voor de stripboekfilm heeft heel weinig inhoud. De focus verschuift meteen naar advertenties in plaats van de daadwerkelijke website. Toen ik eenmaal op de startpagina was beland, werd ik getroffen door drie advertenties. Een advertentie in de koptekst, een in de voettekst en een enorme pop-upvideo leidden me af van het zien van de website.
Ik probeerde voorbij de advertenties op de website te komen, maar het was niet effectief. Ik heb er een aantal keer op de exit-knop geklikt, maar één werkte. Ik begrijp waarom de website zijn advertenties wil verbergen; ze zijn niet erg aantrekkelijk en kunnen de kwaliteit van de site negatief beïnvloeden. De website voorbij de advertenties is niet erg mooi, dus ik kan zien waarom het probeert ze te vermijden.
De website is erg verouderd. Het ziet er niet naar uit dat het al lang is bijgewerkt. Het kleurenschema is erg verwarrend en onaangenaam. Ook de branding is verwarrend. Het logo bovenaan is niet hetzelfde als het logo op het browsertabblad.

Tevreden

De Comic Book Movies-website biedt een verscheidenheid aan inhoud, waaronder informatie over stripboeken, grafische romans, sciencefiction, horror, anime en meer. De website heeft verschillende menu-items met categorieën zoals deze die zich richten op specifieke onderwerpen.
Het primaire menu van de website biedt verschillende categorieën inhoud: nieuws, tv, strips, video's, functies, recensies, redactionele artikelen en fanfic. De meeste tabbladen binnen deze categorieën zijn gewijd aan typische entertainmentinhoud. Na het lezen van artikelen op de website lijkt het er echter op dat er een gebrek is aan gerelateerde onderwerpen die worden aangeboden. Er zijn weinig backlinks in de artikelen.
Er zijn veel toffe ruimtes op de website. Een daarvan is het fan fic-tabblad waar schrijvers fancasts maken voor aankomende films. Er zijn ook veel fan artworks in artikelen. Een andere interessante categorie is de Comic Book Movie Index die, hoewel het formaat van de webpagina verwarrend is, het een archief van films is. De archieven worden per categorie gedaan. De index helpt gebruikers inhoud te vinden die verband houdt met hun favoriete films en tv-programma's, zelfs als ze niet zeker weten waar ze moeten beginnen. Het is er echter nog niet helemaal en kan wel wat verbetering gebruiken.

Desktop & Mobiele toegankelijkheid

Helaas heb ik niets goeds te zeggen over het ontwerp van deze website. De desktopversie is verschrikkelijk. Er zijn zoveel advertenties dat het bijna onmogelijk is om de inhoud te lezen. Het voelt alsof de website probeert hun slechte inhoud te verbergen met een nog slechter websiteontwerp. Het kleurenschema is slecht. Er is helemaal geen gevoel van duidelijke branding te vinden.
De mobiele browser is een nachtmerrie. Hoewel de titels iets beter gespreid zijn, breken de advertenties nog steeds de stroom van de website op. Lezers hebben geen toegang tot de artikelen vanwege het aantal advertenties. Van wat ik kon vinden, zijn er geen mobiele apps beschikbaar voor de website.

Positieven

Ondanks het feit dat Comic Book Movies hun nadelen hebben, zoals het gebrek aan inhoud in veel artikelen, is de entertainmentwaarde nog steeds hoog. Er is een breed scala aan onderwerpen beschikbaar voor lezers om te bekijken, wat zorgt voor een vermakelijk boek. Sommige artikelen kunnen echter te kort en eenvoudig zijn om leuk te zijn.

Negatieven

Ik moet zeggen dat ik in shock ben dat de website operationeel is of dat het miljoenen kijkers per maand ziet. De bewering dat het de nummer één bron is voor komisch nieuws is absoluut vals. Ik kan veel betere sites bedenken om mijn nieuws te krijgen.
Het ontwerp van de website is gedateerd en niet gebruiksvriendelijk. Het thema is verwarrend en de achtergrondkleur is grauw. De sociale pictogrammen in de rechterbovenhoek maken het alleen maar erger. De website bewijst zichzelf een slechte dienst door niet de nadruk te leggen op lezerservaring.
De overvloed aan advertenties op de website kan frustrerend zijn. Er zijn niet alleen kop- en voettekstadvertenties, maar er zijn ook videopop-ups. De zijbalk aan de rechterkant bevat een groot aantal advertenties, die efficiënter kunnen worden gebruikt om populaire berichten van de website weer te geven.
Een andere ontwerpklacht is dat de artikelen slecht zijn opgemaakt met een slecht leesbaar lettertype; dit komt omdat de grijze achtergrondmarges van de website te breed zijn. Als de website de ruimte tussen artikelen opnieuw zou kunnen opmaken, zou dit helpen om de leesbaarheid van de site te verbeteren.
De zoekbalk op deze website werkt niet goed. In plaats daarvan toont het een google-brede zoekopdracht die gebruikers naar verschillende websites leidt in plaats van resultaten te bieden voor zoekopdrachten op Spiderman of Comic Book Movies. Dit is jammer omdat het gebruikers afleidt van het vinden van informatie over Spiderman of Comic Book Movies op deze website.

Verbeteringen nodig

Website functionaliteit ontbreekt en er moet veel werk worden verzet om het te verbeteren. Het is misschien beter om de website af te sluiten en helemaal opnieuw te beginnen. Dit zou geweldig zijn voor abonnees en oude lezers, die baat zouden hebben bij het hebben van een functionerende website.
Als een volledig herontwerp uit den boze is, zijn er een paar plaatsen waar Comic Book Movies zou kunnen beginnen. Een manier om de achtergrond te repareren die te veel ruimte in beslag neemt, zou zijn om er een webdesigner aan te laten werken. Dit zou voor hen weinig moeite vergen. Als de achtergrond minder ruimte in beslag zou nemen, zou er meer ruimte beschikbaar zijn voor een visueel aantrekkelijke lay-out van artikelen.
De zijbalk op deze website kan worden verbeterd door advertenties te elimineren. Studies hebben aangetoond dat lezers van comic book movies meer geïnteresseerd zijn in kwaliteitsinhoud dan in belastingaangiftediensten. De zusterwebsites zien er niet legitiem uit en de advertenties voor hen kunnen me op mijn hoede maken om te klikken. Dit is een ander voorbeeld van waarom het bedrijf hun online aanwezigheid opnieuw zou moeten evalueren.

Samenvatting

Comic Book Movies is een oudere website die verouderd is en onsmakelijke advertenties heeft.
Er zijn weinig positieve kenmerken van de website. Het kleurenschema en het ontwerp zijn slecht. Het logo is ook verwarrend. Het lijkt erop dat de website al lang niet meer is bijgewerkt. De bron van het succes zijn ongetwijfeld de advertenties, maar als mensen stoppen met het bezoeken van de website vanwege hen, wat zal er dan gebeuren?
Ik hoop dat Comic Book Movie team de website bijwerkt en het gebruiksvriendelijker maakt. Publiek is er, maar de functionaliteit van de website is niet op peil. Site heeft potentieel voor geweldige inhoud, maar het is onwaarschijnlijk dat er wijzigingen zullen worden aangebracht. Lange tijd lezers verdienen een beter platform. Veel functies website kan gemakkelijk repareren zonder de hele pagina af te breken. De zoekbalk kan bijvoorbeeld worden opgelost. Organisatie zou ook een gemakkelijke oplossing zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Comic Book Movie

comicbookmovie

lookmovie

Comic Book Movie Gratis Kijken: app, inloggen, kosten, downloaden, alternatieven, storing, tv, laptop (2022).

Comic Book Movies is een website die al bestaat sinds de vroege jaren 2000. Hoewel ze beweren de nummer één bron te zijn voor komisch nieuws op internet, schiet hun levering van deze claim tekort. De website is esthetisch onaantrekkelijk en moeilijk te navigeren. Er zijn zoveel advertenties, lezers kunnen niet gemakkelijk bij de artikelen komen. Als je andere opties hebt, raad ik je aan deze website over te slaan totdat ze enkele wijzigingen aanbrengen.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op