Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Coliseo de Victoria: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Ik vind echt niet dat je zo snel weer moet gaan daten. Ik denk dat het belangrijk is om je tijd te nemen en je niet te haasten in iets nieuws.

Coliseo De Victoria

coliseo de victoria

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd hernoemd ter ere van Jos㩠Dellagiovanna, een van de oprichters van Tigre. Het is gelegen in de stad Victoria, Buenos Aires. Het stadion heeft een capaciteit van 49.000 mensen. De Coliseo de Victoria, officieel Estadio José Dellagiovanna genoemd en ook wel Estadio Monumental de Victoria genoemd, is een stadion in de stad Victoria, Buenos Aires. Het stadion werd gebouwd in 1936 en heeft een capaciteit van 49.000 mensen. Het is vernoemd naar Jos㩠Dellagiovannia, een van de oprichters van Tigre. Het was het eerste stadion ter wereld dat speciaal voor voetbal werd gebouwd. Coliseo de Victoria onderging een geleidelijke conversie van een houten stadion naar een betonnen stadion vanaf de vroege jaren 1900 en eindigend rond 2007.

Manieren om naar Coliseo de Victoria te reizen

De Coliseo de Victoria ligt in Victoria, een stad in de omgeving van Buenos Aires. Het stadion ligt ongeveer 20 kilometer ten noorden van het centrum van Buenos Aires en iets minder dan 5 kilometer ten zuiden van de toeristische stad Tigre. De Mitre-lijntrein vanaf het Retiro-station van Buenos Aires brengt u naar Tigre, waar u kunt uitstappen en naar het stadion kunt lopen. De reis van Retiro duurt ongeveer 40 minuten. Adres: Av. Presidente Perón 2650 y Guido Spano, Victoria, Buenos Aires

Tigre Tickets

Tickets kunnen een paar dagen voor de wedstrijd worden gekocht aan de kassa's van het stadion. De ticketprijzen voor het bijwonen van een voetbalwedstrijd aan een van de zijkanten of op de terrassen variëren meestal van AR $ 170,00 tot AR $ 230,00.

Nuttige internetlinks

Catigre.com.ar is de officiële website van CA Tigre. Tigre.gov.ar is de toeristische informatie website voor de stad Tigre. Fans van het lokale voetbalteam toonden hun opwinding door een geweldige sfeer af te geven. Ze stonden achter het doel en het was zo leuk om naar te kijken. Tigre kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand, maar wist wel een gelijkspel te behalen. Het is zeker de moeite waard om ze te zien spelen; de sfeer is echt iets bijzonders. Geweldige sfeer bij de fans op de tribunes achter het doel. Tigre ging al vroeg met 2-0 onderuit en moest de wedstrijd opjagen. Ze wisten een gelijkspel te behalen. We kregen een trein en taxiën daarna terug (heel goedkoop). Ik zou zeker aanraden om erheen te gaan als je op zoek bent naar een geweldige sfeer. Het is zeker het geld waard om naar een wedstrijd in Tigre te gaan, want er is een reserve team wedstrijd aan de gang voor de hoofdwedstrijd! Je kunt naar de gebogen tribune achter het doel lopen als je wilt, waar het grootste deel van de zang vandaan kwam. Ik voelde me echt veilig in dit stadion en de lokale bevolking leek erg blij dat we naar hun team kwamen kijken. Als je gewoon naar Tigre gaat om een wedstrijd te kijken, maak er dan een middag van - Tigre is geweldig. Het is een beetje een ontsnappingsplaats uit de stad, er zijn tal van bars en restaurants langs de rivier, en het is slechts een uur van Buenos Aires. Het stadion is het geld meer dan waard omdat er voor de hoofdwedstrijd een wedstrijd van het reserveteam aan de gang was. Je kunt naar de gebogen tribune achter het doel lopen als je wilt, waar het grootste deel van de zang vandaan kwam. Ik voelde me echt veilig in dit stadion en de lokale bevolking leek erg blij dat we naar hun team waren gaan kijken. Als je gewoon naar Tigre gaat om een wedstrijd te kijken, maak er dan een middag van - Tigre is geweldig - want het is slechts een uur rijden van Buenos Aires, en er zijn veel bars en restaurants langs de rivier.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Coliseo De Victoria
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Coliseo De Victoria
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Coliseo De Victoria
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Coliseo De Victoria

coliseo de victoria

Coliseo de Victoria: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Ik vind echt niet dat je zo snel weer moet gaan daten. Ik denk dat het belangrijk is om je tijd te nemen en je niet te haasten in iets nieuws.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op