Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadi Ciutat de València: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

De arena werd geopend in de herfst van 1971 met een opkomst van meer dan 54.000 mensen.

Ciutatdevalencia

estadi ciutat de valència

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Maandag, 27.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het stadion werd ingehuldigd op 26 oktober 1966 met een wedstrijd Valencia-Barcelona. Estadi Ciutat de Valã ̈ncia werd gebouwd als vervanging voor het oude Estadio de Vallejo. De eerste plannen werden gemaakt in de late jaren 1950, maar het duurde meer dan tien jaar voordat de plannen werden goedgekeurd en de bouw begon. Het stadion werd ingehuldigd op 26 oktober 1966 met een wedstrijd Valencia-Barcelona. Het Estadi Ciutat de Valencia opende op 9 september 1969 met een vriendschappelijke wedstrijd tussen Levante en Valencia. De bezoekers wonnen de wedstrijd. Het stadion dat nu bekend staat als Estadio Antonio Romã¡n heette oorspronkelijk Estadio Antonio Romã¡n ter ere van de toenmalige voorzitter van de club. Het stadion had toen een capaciteit van 30.000 mensen. Om de band tussen de club en de stad te versterken, werd het een paar jaar later omgedoopt tot Nou Estadi. Er werden weinig wijzigingen aangebracht aan het stadion totdat het in 2016 een eerste renovatie onderging, waarbij alle stoelen werden vervangen. Er werden toen plannen gemaakt voor een grotere renovatie, waaronder de bouw van een dak over de tribunes, de toevoeging van horecafaciliteiten en een renovatie van de binnenkant van het stadion. De bouwwerkzaamheden aan het dak zijn in 2020 gestart.

Manieren om naar Estadi Ciutat de Valencia te reizen

Het Estadi Ciutat de Valencia ligt in het noordoosten van Valencia, vlakbij het historische stadscentrum en op een kilometer van het centraal station. De wandeling van de kathedraal van Valencia naar het stadion duurt ongeveer 30 minuten. Er zijn verschillende manieren om met het openbaar vervoer bij het stadion te komen. U kunt metrolijn 3 (rood) nemen om bij het stadion te komen. Vanaf bijvoorbeeld halte Xativa, Colon of Alameda in de richting van Rafelbunyol neemt u de metro naar halte Machado. De rit duurt slechts 10 minuten en het is 5 minuten lopen van de metro naar het stadion. Er is een alternatief dat u moet overwegen. Bus 70 kan worden genomen vanaf Pl. de Ajuntament, Palau de Justicia, of vanaf de voormalige rivierbedding van de Turia, en uitstappen bij halte Alfahuir - Cercle de Belles Arts. Bussen gaan minstens elke 20 minuten. Bus 11 kan vanaf dezelfde punten worden genomen. Stap uit bij halte Santiago Rusinol. Tram 1 gaat verder de stad in waar zich meer toeristische bestemmingen bevinden. Als u met de auto komt vanaf de Autovia V-21/E15 (noord-oost), neemt u de Ronda Nord (noordelijke ringweg) en volgt u deze totdat u het stadion aan de linkerkant van de weg ziet. Als u vanuit het zuiden of westen de stad binnenkomt, volgt u de borden naar Ronda Nord. Zodra je het stadion aan je rechterhand ziet, volg je die weg tot je bij het stadion komt. Adres: San Vicente de Paul 44, 46019 Valencia

Eten, drinken en slapen in de buurt van Estadi Ciutat de Valencia

Het Estadi Ciutat de Valencia ligt in een woonwijk aan de rand van de stad. Er zijn weinig bars of restaurants in de buurt, en eten en drinken kan daarom beter worden gedaan in het historische centrum van Valencia of verder weg bij de stranden. Als je zo dicht mogelijk bij het stadion wilt verblijven, is Hotel Olympia Valencia een goede optie. Het heeft goede recensies, is redelijk geprijsd en ligt op slechts 10 minuten lopen van het stadion. Hotel Olympia Universiades is een andere goede optie iets verder weg, maar dichter bij het centrum. Als u voor een langere periode in Valencia verblijft, is een hotel in het centrale district handiger.

Levante-tickets

Tickets voor Levante-wedstrijden kunnen worden gekocht aan de kassa's van het stadion. Tickets kunnen worden gekocht aan de poort op de dag van de wedstrijd met Levante zelden uitverkocht. Ticketprijzen zijn afhankelijk van de oppositie, met tickets voor wedstrijden tegen tegenstanders op een lager niveau die gaan van $ 15,00 voor een stoel achter het doel tot $ 35,00 voor een overdekte stoel op de hoofdtribune. Verwacht veel meer te betalen voor de topwedstrijden. Een plattegrond van de zitplaatsen vindt u hier. Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] voor meer informatie.

Handige websites

Levanteud.com is de officiële website van Levante UD. Turisvalencia.com is de officiële toeristische website voor Valencia. Metrovalencia.es is de reisinformatie over de metro van Valencia. Emtvaledia.com is de ov-informatie- en reisplanner voor Valencia. Foto credits: Miguelazo84 Terwijl de toeschouwer vanaf het veld naar de kom kijkt, staat er een klein groepje ultra's in de hoek rechts van de overdekte tribune. In het stadion is alleen alcoholvrij bier verkrijgbaar en qua catering is er weinig. Ik raad de hotdogs niet aan. Kijkend naar de kom vanaf het veld, staat er een kleine groep ultra's in de hoek rechts van de overdekte tribune. Alleen alcoholvrij bier is verkrijgbaar in het stadion en er is heel weinig catering - ik zou de hotdogs niet aanbevelen. We zijn dankbaar dat we zijn verwelkomd in de Levante-familie. We zijn verheugd om ons nieuwe team aan te moedigen! Ik vroeg haar waar onze stoelen waren en ze nam ons mee naar de VIP-lounge en liet ons het stadion en het veld zien. Bedankt dat je ons zo welkom hebt laten voelen. Ik ben blij dat we nu Levante-supporters zijn.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ciutatdevalencia
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ciutatdevalencia
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ciutatdevalencia
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
  Wedstrijden streamen
1 Wedstrijden
Primera Division - Speeldag 03
Vandaag
20:00
Rentistas
Albion

Populaire zoekopdrachten

Ciutatdevalencia

estadi ciutat de valència

Estadi Ciutat de València: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

De arena werd geopend in de herfst van 1971 met een opkomst van meer dan 54.000 mensen.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op