Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Estadio Único Ciudad de la Plata: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Het Estadio Unico Ciudad de la Plata is een staatsstadion in de stad La Plata dat momenteel de thuisbasis is van Estudiantes de la Plata. Het werd gebouwd in 1922 en heeft een capaciteit van 54.000 fans.

Ciudaddelaplata

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Het Estadio Ãnico Ciudad de la Plata is een stadion in de stad La Plata dat sinds 2006 de thuisbasis is van Estudiantes de la Plata. In 2003 begon de stad te werken aan een nieuw stadionplan en in 2004 werd een overeenkomst gesloten met een particulier bedrijf om het stadion te bouwen en te beheren. Het stadion werd voltooid in 2007. De bouw van het nieuwe stadion begon in 1998, maar kort nadat een economische crisis Argentinië trof, werd de bouw gedwongen stil te leggen vanwege financieringsproblemen. In 2003 werd het werk aan het stadion hervat en op 7 juni officieel geopend. Helaas was het geplande dak nog niet geplaatst. Beide clubs uit La Plata, Estudiantes en Gimnasia, besloten aanvankelijk op eigen terrein te blijven, maar toen deze in 2006 niet aan de veiligheidseisen voldeden, werden ze gedwongen te verhuizen naar Estadio Ciudad de la Plata. Gimnasia verhuisde terug naar zijn traditionele thuis na het aanbrengen van de nodige veranderingen in zijn Estadio Juan Carlos Zerillo in 2008. Estudiantes stadionproject liep vast tot 2019 en het team moest terug naar hun traditionele thuis vanwege juridische uitdagingen. In 2008 besloot de gouverneur van de provincie Buenos Aires om de onvoltooide werken aan het stadion te voltooien, inclusief de bouw van het dak en verschillende VIP-faciliteiten. Het gerenoveerde stadion opende begin 2011. Kort daarna was Estadio Ciudad de la Plata gastheer voor een van de openingswedstrijden van de Copa Amã©rica, evenals twee groepswedstrijden en een kwartfinale. Het stadion heeft een intrekbaar veld dat, wanneer het wordt ingetrokken, het mogelijk maakt om het voor meerdere doeleinden te gebruiken zonder het veld te beschadigen. Dit geldt vooral in de afgelopen jaren, omdat het stadion een van de belangrijkste concertzalen van Argentinië is geworden.

Manieren om naar Estadio Ciudad de la Plata te reizen

Het Estadio Ciudad de la Plata ligt in het westen van de stad La Plata, op ongeveer 3,5 kilometer van het centrale Plaza Moreno en de kathedraal. Het ligt ongeveer 5 kilometer ten zuidwesten van het treinstation en de busstations van La Plata. Vanuit Buenos Aires kun je met de trein of bus naar La Plata. Treinen vertrekken vanaf het treinstation Constituciã³n en bussen vanaf de terminal Retiro. De reis duurt over het algemeen tussen de één en anderhalf uur. Vanaf treinstation La Plata kunt u het stadion bereiken met bus O16 of E45. Beide bussen passeren vlak langs het stadion aan de Avenida 32. Bus O24 is een alternatief, dat het stadion aan de andere kant op Calle 526 passeert. Er zijn drie busopties vanaf Plaza Moreno die je naar het stadion brengen. Bus N13 gaat calle 526 af, terwijl bus 506R41 naar beneden gaat avenida 32. Beide bussen rijden langs het stadion. Adres: Estadio Unico Ciudad de la Plata, Tolosa, La Plata

Relevante internetlinks

De officiële website van Estadio Unico Ciudad de la Plata, de toeristische informatiewebsite van Laplata en de informatiewebsite over het openbaar vervoer van La Plata bevinden zich allemaal op Estadiolp.gba.gov.ar. Als je getuige was van het fanincident, had je veel geluk. Ik heb er de afgelopen 15 jaar nog nooit een gezien. Downtown La Plata is een zeer cool gebied, met een levendige bar en keuken scene. Fijne dag en kom snel terug!. Ik hoop dat je de recente woordenwisseling van de fans in het centrum van La Plata niet hebt gezien. Ik heb nog nooit zoiets gezien in de afgelopen vijftien jaar, en ik hou echt van de wijk - de bar- en restaurantscene is levendig en cool. Kom snel terug! We vroegen naar taxi's, maar gelukkig gaf de man achter het loket ons een lift terug naar Buenos Aires voor ongeveer £ 10! Het duurt slechts 30 minuten over de weg naar het centrum van Buenos Aires. We hadden echt meer tijd in La Plata moeten doorbrengen omdat het er best een leuke plek uitzag, maar dit was onze eerste wedstrijd van onze vijf game trip en we waren 's ochtends na de 14 uur durende vlucht vanuit Londen in Buenos Aires geland. We vroegen naar een taxi, maar gelukkig gaf de man achter het loket ons een lift terug naar Buenos Aires voor ongeveer £ 10! Het duurt slechts 30 minuten over de weg naar het centrum van Buenos Aires. We hadden echt wat meer tijd in La Plata moeten doorbrengen omdat het er best een leuke plek uitzag, maar dit was onze eerste wedstrijd van onze vijf game trip en we waren 's ochtends na de 14 uur durende vlucht vanuit Londen in Buenos Aires geland.

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Ciudaddelaplata
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Ciudaddelaplata
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Ciudaddelaplata
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Ciudaddelaplata

Estadio Único Ciudad de la Plata: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Het Estadio Unico Ciudad de la Plata is een staatsstadion in de stad La Plata dat momenteel de thuisbasis is van Estudiantes de la Plata. Het werd gebouwd in 1922 en heeft een capaciteit van 54.000 fans.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op