Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

City Ground: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

Nottingham Forest probeerde in voorgaande decennia tevergeefs een permanent onderkomen te vinden en verhuisde in 1898 naar de City Ground.

Cityground

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

Nottingham Forest verhuisde in 1898 naar de City Ground nadat het in voorgaande decennia tevergeefs had geprobeerd een permanent onderkomen te vinden. Ze werden aanvankelijk afgewezen door verschillende voetbalclubs voordat ze werden geaccepteerd door de Raad van Bestuur van Notts County. De City Ground werd officieel geopend op 3 september 1898. Het was aanvankelijk een vrij klein terrein dat bestond uit voornamelijk houten tribunes. Enkele nieuwe verbeteringen werden aangebracht in de volgende decennia, voornamelijk in het uitbreiden van de terrassen, maar de grond begon zich pas echt te ontwikkelen vanaf de jaren 1950. De eerste was een nieuwe East Stand (later Executive Stand), die in 1957 werd geopend. Dit is een nieuw record en maakt de City Ground de zesde best bezochte grond in Engeland. 49.946 City-fans begonnen het seizoen met een knal en zagen Forest op de openingsdag tegen Manchester United spelen. Daarmee stijgt de City Ground naar de vijfde plaats op de lijst van best bezochte terreinen in Engeland, achter alleen Arsenal, Anfield, Stamford Bridge en Old Trafford. In 1962 werd door een brand de hoofdtribune zwaar beschadigd. De tribune werd zes jaar later met succes gerestaureerd en bood plaats aan ongeveer 43.000 mensen. Zes jaar later verwoestte een andere brand dezelfde stand volledig, die vervolgens werd herbouwd. Op dat moment bood het stadion plaats aan ongeveer 17.500 mensen die zaten. Het succes van Brian Clough's tijdperk maakte de weg vrij voor latere ontwikkelingen, die resulteerden in de bouw van de grote Executive Stand in 1980. De Brian Clough Stand werd later omgedoopt ter ere van Forest's meest succesvolle manager. Seizoenkaarthouders kregen begin jaren 1990 voor het eerst de kans om kaarten te kopen voor de nieuwe tribune. In 1994 werd een nieuwe all-seater stand gebouwd aan het Trent End van het terrein. De City Ground was een van de locaties waar in 1996 het EK plaatsvond. Tijdens de eerste ronde van het toernooi werden hier drie groepswedstrijden gespeeld. De afgelopen tijd onderzocht de club de mogelijkheid om een nieuw stadion te bouwen. Deze onderzoeken hadden ooit een concreet aspect als onderdeel van het WK-bod van Engeland 2018, maar het mislukte bod en de voortdurende oppositie van de bewoners op voorgestelde locaties hebben tot nu toe elke vooruitgang tot stilstand gebracht. (foto's van de huidige City Ground hieronder)

Hoe kom je bij de City Ground

De City Ground ligt in het zuiden van Nottingham, aan de oevers van de rivier de Trent. Het ligt op slechts 1,5 mijl van het treinstation van Nottingham en slechts iets verder van het marktplein van Nottingham. De wandeling duurt over het algemeen minder dan een half uur. Het stadion ligt aan de overkant van de historische Trent Bridge Cricket Ground en ligt op slechts een paar honderd meter afstand van Meadow Lane, de thuisbasis van Notts County. Deze twee stadions zijn de twee dichtstbijzijnde stadions in Engeland. Skylink-bussen verbinden het stadion met East Midlands Airport. De reis duurt ongeveer 35 minuten. Adres: The City Ground, Nottingham NG2 5FJ

Nottingham Forest-tickets

Tickets voor nottingham forest wedstrijden kunnen online, telefonisch of bij het ticketkantoor van de club op de City Ground worden gekocht. De dag van de wedstrijd kunnen tickets worden gekocht bij de kassa op de Brian Clough Stand. Bos is maar heel af en toe uitverkocht. Prijzen voor premium stoelen kunnen oplopen tot £ 30,00. Kaarten zijn verkrijgbaar door te bellen naar +44 (0) 871 226 1980 of te mailen naar [email protected]

City Ground stadion tours

Nottingham Forest biedt stadionrondleidingen met de trofeeënkamer, perskamer, dug-outs, politiecellen en de controlekamer. De tour duurt ongeveer 60 minuten en is een geweldige manier om meer te weten te komen over het team en zijn geschiedenis. Tours lopen gemiddeld ongeveer één keer per maand en u kunt de website controleren voor het nieuwste schema. Om een rondleiding door Nottingham Forest te boeken, stuur dan een e-mail naar [email protected] De tour kost £ 8,00.

Relevante internetlinks

Nottingham Forest FC, Experiencenottinghamshire.com, Triptimes.co.uk Nctx.co.uk zijn allemaal officiële websites van Nottingham Forest FC en geven informatie over de club en de regio waarin het zich bevindt. Hou je van de plek? Hou je van de plek? Jemma Hovell schreef: Maart 5, 2015 op 8:12 a.m. Dit is de beste plek op aarde voor mij, omdat ik van bossen hou en doodsbang ben voor hoogten. Het personeel was erg begripvol en empathisch. Mijn broertje was bij me op mijn allereerste wedstrijd en in de trein op weg naar huis zei hij dat dat veel beter was dan Skegness en dat was enorm. Ik ben 13 jaar oud en dit is de beste plek op aarde voor mij. Ik hou van het bos, en hoewel ik doodsbang ben voor hoogtes, was het personeel echt begripvol en empathisch. Mijn broertje was bij me op mijn allereerste wedstrijd, en in de trein naar huis zei hij dat dat veel beter was dan skegness en dat was enorm. De Brian Clough-standaard is echter iconisch, het uitvak lijkt goed ontworpen en ik vind het leuk hoe het zakt om in de andere kant van de grond te passen. Al met al een geweldige grond, teleurgesteld hoewel op een kokend hete dag iemand het water in de grond heeft uitgeschakeld?. Maar de Brian Clough-standaard is iconisch, ik vind het leuk hoe hij daalt om in de andere kant van de grond te passen, en al met al een geweldige grond. Teleurgesteld echter op een kokend hete dag zette iemand het water in de grond uit???

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Cityground
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Cityground
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Cityground
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Cityground

City Ground: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

Nottingham Forest probeerde in voorgaande decennia tevergeefs een permanent onderkomen te vinden en verhuisde in 1898 naar de City Ground.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op