Ontvang nu €100 aan gratis gokgeld. Beperkt aanbod!
Rules and limitations apply. Check the terms and conditions of the indivdual location and provider. Offer may have expired at the time of redemption. Gambling requires responsible action. Must be 18 years or older to redeem.
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

MAPEI Stadium - Citta del Tricolore: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel

MAPEI Stadion - Cittã del Tricolore, voorheen Stadio Giglio genoemd, is het eerste moderne stadion van een club in Italië.

Citta Del Tricolore

stadio città del tricolore

reggio emilia stadion

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer - Voetbalexpert Laatst bijgewerkt: Woensdag, 29.Juni 2022 — 3min read
Bet365 Live Streams Gratis

Live Streams

257 beoordelingen
Ga naar de Bet365 Live Streams

Waarom wij Bet365 aanbevelen:

Live Streams De meeste gratis voetbal live streams
Betting Live of prematch wedden met de beste odds
Uitbetalingen Eenvoudig storten en uitbetalen (iDeal)
Welkomstbonus Begin met tot €100 gratis wedkredieten

Geschiedenis en beschrijving

MAPEI-stadion - Stad van de Blauw-Witten, voorheen Stadio Giglio genoemd, was het eerste moderne stadion in Italië. Het werd gebouwd in 1994 en officieel geopend op 15 april 1995 met een wedstrijd tussen thuisploeg Reggiana en Juventus. Het stadion onderging in 2012 een kleine renovatie en tegelijkertijd werd het omgedoopt tot Stadio Cittã del Tricolore. In 2013 kondigde Sassuolo Calcio, net gepromoveerd naar de Serie A, aan dat het een overeenkomst had bereikt om stadio Cittã del Tricolore de thuisbasis te maken voor de komende twee seizoenen. Sassuolo hernoemde het stadion daarom tot MAPEI Stadium - Cittã del Tricolore.

Manieren om naar MAPEI Stadium te reizen

Het stadion ligt ten noordoosten van de stad Reggio Emilia. Het ligt op ongeveer 2,5 kilometer van het historische centrum en dichter bij het treinstation ten oosten van het centrum. Neem bus 5 in de richting van Mancasale Fiera en stap uit bij halte Via Duo of neem bus H naar Parcheggio Stadio en stap uit bij de laatste halte. Bus 5 is sneller (10 minuten rijden), maar bus H rijdt vaker. Beide bussen rijden door het historische centrum van Reggio Emilia. Als u met de auto vanaf de A1 komt, rijdt u naar de afslag Reggio Emilia. Passeer het tolhuisje en sla af naar de volgende rotonde. Neem de tweede afslag en volg het voetbalsymbool en teken Stadio. Blijf soortgelijke borden volgen om bij het stadion te komen. Adres: Piazzale Atleti Azzurri d?Italia 1, 42100 Reggio Emilia

Eet, drink en slaap in de buurt van mapei stadion

Mapei Stadium â Città del Tricolore is gelegen in de stad aan de rand van landbouwgrond en een mix van residentiële en commerciële gebouwen. Er is ook een klein waterpark naast het stadion. Misschien verrassend, er is een winkelcentrum gelegen in de stadiongebouwen. Het winkelcentrum I Petali heeft een food court en een paar restaurants. Er zijn nog een paar wegrestaurants iets verderop. Hoewel het gebied nieuw is en relatief weinig charme heeft, is het een betere locatie om te eten en te drinken dan het stadscentrum in de aangename omgeving van Reggio Emilia. Als u dicht bij mapei stadion wilt verblijven, zijn enkele goede opties het Holiday Inn Express Reggio Emilia, Hotel Remilia en Hotel Cristallo. Al deze hotels liggen op minder dan 15 minuten loopafstand van het stadion. Hotel Cristallo ligt ook dicht bij het centrum van Reggio Emilia. Het spijt me, er zijn nog een tiental hotels om uit te kiezen in het centrum van Reggio Emilia. Klik hier voor een overzicht. Natuurlijk kun je, afhankelijk van de aftraptijd, ook gemakkelijk naartoe reizen voor de wedstrijd vanuit Bologna of zelfs Milaan of Florence.

Sassuolo-tickets

Tickets voor Sassuolo-wedstrijden kunnen online worden gekocht of bij de Vivaticket-verkooppunten in het centrum van Reggio Emilia. Het enige Vivaticket-verkooppunt in het centrum van Reggio Emilia is de nieuwsagent Van Bar Tabacchi Kukkuma. Ticketprijzen variëren afhankelijk van de tegenstander. Verwacht voor een reguliere wedstrijd tussen de €20.00 en €45.00 te betalen voor een stoel achter het doel tot €28.00 en €100.00 voor een centrale zitplaats op de hoofdtribune. Voor een wedstrijd tegen een spraakmakende tegenstander kan dit worden verhoogd tot tussen de €28.00 en ?100.00

Reggiana-tickets

Tickets voor Reggiana-wedstrijden kunnen online worden gekocht via Ticketone, bij edicola & dintorni nieuwsagent op Corso Garibaldi 47 in het centrum van Reggio Emilia, of in de Media World-winkel in het MAPEI-stadion. Verwacht tussen €9.00 en €18.00 te betalen voor een ticket.

Relevante internetlinks

De officiële website van AC Reggiana 1919 is reggianacalcio.it, terwijl de site van Sassuolo Calcio sassuolocalcio.it is. Toeristische informatie over Reggio Emilia is te vinden op turismo.comune.re.it en informatie over het openbaar vervoer is te vinden op setaweb.it

Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites + Citta Del Tricolore
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites + Citta Del Tricolore
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites + Citta Del Tricolore
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden
Momenteel geen informatie beschikbaar.

Populaire zoekopdrachten

Citta Del Tricolore

stadio città del tricolore

reggio emilia stadion

MAPEI Stadium - Citta del Tricolore: Alles wat je moet weten. Tickets, Parkeren, Hotel.

MAPEI Stadion - Cittã del Tricolore, voorheen Stadio Giglio genoemd, is het eerste moderne stadion van een club in Italië.

Copyright © 2013-2022 SocaPro Inc - Global Gateway 8, SC
Over ons    Voorwaarden     Neem contact met ons op